כמה עולה כלוב?
והיום קניתי תוכן נקבה, והיא תוקפת את התוכון הישן שלי זכר, יקח לה זמן להתרגל?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על כלוב ותוכון (נקבה) תוקף תוכון (זכר)
מנהל: מפקחים
Re: שאלה על כלוב ותוכון (נקבה) תוקף תוכון (זכר)
מחירי הכלוב משתנים בהתאם לגודלם ולמקום ממנו אתה רוכש את הכלוב, על כלוב ממוצע יכולים להיות פערי מחירים גבוהים מאוד, אם אתה מדבר על כלוב לזוג תוכונים אני מעריך שבסביבות ה - 100 ש"ח אתה יכול למצוא כלוב, שוב אני רק מעריך ולא יודע להגיד במדוייק.
כן בוודאי, היא מפוחדת ותוקפת על מנת להרחיק את הזכר, תן להם זמן והם יסתדרו, אם אתה רואה שממש ממש יש ריבים רציניים תצטרך להפריד ביניהם ולשים אותם בכלוב נפרד מספר ימים כדי שיתרגלו אחד לשני אך לא יוכלו להגיע ולתקוף.
כן בוודאי, היא מפוחדת ותוקפת על מנת להרחיק את הזכר, תן להם זמן והם יסתדרו, אם אתה רואה שממש ממש יש ריבים רציניים תצטרך להפריד ביניהם ולשים אותם בכלוב נפרד מספר ימים כדי שיתרגלו אחד לשני אך לא יוכלו להגיע ולתקוף.
הא תודה רבה
-
itsmadness
- בקיעה

אני קניתי להם כלוב 40X40X60 עם מגש ב100 ש"ח וקניתי קערת נירוסטה גדולה מתחברת נוספת ב20 ש"ח.