ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פעם שנייה
מנהל: מפקחים
פעם שנייה
אתמול (שבת) בפעם השנייה שזה קורה לי, התוכונית שלפני בערך שלוש שבועות קניתי אותה עפה, הכלוב נפל מהרוח והסורגים נפרדו מהחלק התחתון אז התוכונית עפה לחופשי והתוכון השני נשאר לבד בפעם השנייה (הוא לא יכול לעוף יש לו בעייה בכנף)
מענין אם זה מזל שההורים שלי אמרו לי לחכות עם הכלוב החדש ותא ההמלטה, אז כנראה שכל עקפה לטובה וזה באמת נכון
מענין אם זה מזל שההורים שלי אמרו לי לחכות עם הכלוב החדש ותא ההמלטה, אז כנראה שכל עקפה לטובה וזה באמת נכון
Re: פעם שנייה
מצער מאוד, חבל שאתה לא מחזק את הכלוב בצורה כלשהיא. אתה בטוח שזה מהרוח או אולי חתול קפץ עליו? בכל זאת אם הכלוב
תפוס לקיר קשה להאמין שרוח תפיל אותו.
תפוס לקיר קשה להאמין שרוח תפיל אותו.
לא זה ממש לא נכון
לאחר שהכלוב נפל פעם אחת למה לא לארגן את הכלוב בצורה שהוא לא יפול ?
במידה ויש צורך לקבע את הכלוב לקיר או כל פעולה אחרת שתשאיר את הכלוב עומד ולא נופל,
אז דבר ראשון מחר בבוקר זה לדאוג שהכלוב יהיה המקום מוגן מרוח וגשם ולדאוג שלא תהיה אופציה שהכלוב יפול
ואז להכניס תא הטלה ותוכונית נקבה
בהצלחה
לאחר שהכלוב נפל פעם אחת למה לא לארגן את הכלוב בצורה שהוא לא יפול ?
במידה ויש צורך לקבע את הכלוב לקיר או כל פעולה אחרת שתשאיר את הכלוב עומד ולא נופל,
אז דבר ראשון מחר בבוקר זה לדאוג שהכלוב יהיה המקום מוגן מרוח וגשם ולדאוג שלא תהיה אופציה שהכלוב יפול
ואז להכניס תא הטלה ותוכונית נקבה
בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אני שמתי את הכלוב במקום לא חזק רק לאיזה 10 דקות ושמעתי בום ואז רצתי לראות מה קרה ראיתי את התוכונית עפה ואז הזכר מנסה לעוף ולא מצליח
להשאיר את הכלוב במקום אחד , מקום שאין אופציה שהוא יפול או יופל ע"י חתול במידה ויש חשש שהוא יפול לקבע את הכלוב,
ולא צריך לנייד את הכלוב זה מפחיד ומפריע לתוכים וגורם לאסונות
ולא צריך לנייד את הכלוב זה מפחיד ומפריע לתוכים וגורם לאסונות
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תשים אזיקונים בפתחי הכלוב והוא לא יפתח
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
כן שמתי, ועכשיו לא נראה לי שההורים שלי יסכימו לקנות לי עוד תוכונית