יש לי זוג תוכונים שעובד בפעם הראשונה הנקבה הטילה 6 ביצים מתוכם בקעו 2 ואחרי יומיים שלוש עוד שתיים ששניהם מתו כשעתייים שלוש מהבקיעה האם הגיוני שזה בגלל הקור ?
והאם להוציא לשאר הזוגות שגמרו סבב את התא הטלה לחורף ולהחזיר עוד חודשיים שלוש?
תודה מראש
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מוות של גוזלים
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: מוות של גוזלים
לא ניראה לי קור אבל זה קורה הרבה פעמים היה קר במיוחד באותו יום?
וחוץ מזה לא טוב להיסתקל כול שניה בתא הטלה שלהם
וחוץ מזה לא טוב להיסתקל כול שניה בתא הטלה שלהם

תוכים מגדלים רק מאהבה

לעיתים קרובות בהטלות ראשונות התוכונים לא מטפלים טוב בגוזלים, בכל זאת יתכנו גם דברים נוספים שגרמו למוות וקשה
להצביע רק על הקור מאחר והאחרים שרדו.
חשוב ביותר שהכלוב ותא ההטלה לא יהיו חשופים לרוח ואם כן אפשר לכסות גם את הכלוב וגם את תא ההטלה.
בסך הכל גם כשקר הטמפרטורות לא מקפיאות ולרוב התוכים מתמודדים יפה עם הקור.
ההחלטה אם להסיר את תאי ההטלה בידך, ישנם מגדלים שמורידים וישנם שמותירים את התאים לאורך כל השנה.
להצביע רק על הקור מאחר והאחרים שרדו.
חשוב ביותר שהכלוב ותא ההטלה לא יהיו חשופים לרוח ואם כן אפשר לכסות גם את הכלוב וגם את תא ההטלה.
בסך הכל גם כשקר הטמפרטורות לא מקפיאות ולרוב התוכים מתמודדים יפה עם הקור.
ההחלטה אם להסיר את תאי ההטלה בידך, ישנם מגדלים שמורידים וישנם שמותירים את התאים לאורך כל השנה.
שחכתי להזכיר ששני הגוזלים הראשונים בקעו בימים חמים ואחרי בערך שלושה ימים היו יומיים קרים שבהם מתו הגוזלים הקטנים
לא נראה לי סיבה מספקת, אם האמא מטפלת ומחממת אין סיבה שהם ימותו גם כשקר.
תודה