בדיוק כך, ההתנהגות של התוכי לא צריכה להיות כפי שהיא.
אני לא אומר שאי אפשר לתקן התנהגות , לרוב ההתנהגות ניתנת לתיקון אך צריך לבצע את המהלכים בצורה מקצועית אחרת אפשר
לגרום לנסיגה במקום התקדמות.
אם המוכר הרים את התוכי עם מגבת כנראה שהוא יודע למה ועושה זאת מתוך חשש.
אם אתה יכול ורוצה להמתין עוד מספר ימים ולנסות שוב להרימו על היד ולנסות לפתח איתו מערכת יחסים קרובה יותר זה לגיטימי ביותר.
האם ניסית את הגישבה שהצעתי לנסות להרימו עם שרוול המכסה את היד תוך כדי מתן גרעין או משהו אחר?
tomer0001 אין כאן שום סיפור מלבד הניסיון לדעת האם בן רכש תוכי "פראי" למחצה או תוכי שהוא יכול לגדל כפי שהוא מצפה.
בעלי חנויות ומגדלים רבים יאמרו ויעשו הכל כדי למכור ומעטים ישרים והוגנים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך להכניס את התוכי לכלוב?
מנהל: מפקחים
Re: איך להכניס את התוכי לכלוב?
כמה שזה נכון ועצוב..
המגדל יכול להיות טוב ומקצועי, אבל אם הוא רוצה למכור אותו הוא יגיד הכל בשביל למכור..
בכל מקרה הוא אמר שאם עד יום חמישי הבעיה נמשכת הוא יחליף לנו את התוכי.
אני לא מאמין בתוכי כ"מוצר" לכן אני הולך לחפש חוות גידול מקצועית, אני הולך להגיע למקום ולחפש תוכי שאני יראה בעיניי שלי שהוא ידידותי, ורק לאחר מכן אני אקנה אותו..
תודה רבה אלי, כן ניסיתי את השיטה שלך, הוא חושש יותר מדיי, ומעדיף להישאר פנימה..
המגדל יכול להיות טוב ומקצועי, אבל אם הוא רוצה למכור אותו הוא יגיד הכל בשביל למכור..
בכל מקרה הוא אמר שאם עד יום חמישי הבעיה נמשכת הוא יחליף לנו את התוכי.
אני לא מאמין בתוכי כ"מוצר" לכן אני הולך לחפש חוות גידול מקצועית, אני הולך להגיע למקום ולחפש תוכי שאני יראה בעיניי שלי שהוא ידידותי, ורק לאחר מכן אני אקנה אותו..
תודה רבה אלי, כן ניסיתי את השיטה שלך, הוא חושש יותר מדיי, ומעדיף להישאר פנימה..
Re: איך להכניס את התוכי לכלוב?
בהצלחה, אני אישית מציע לך לרכוש גוזל לאחר גמילה ולא תוכי בוגר יותר, איני שולל תוכים בוגרים מאחר ויש ביניהם תוכים
נפלאים שיכולים להתנהג למופת אך אלו בדרך כלל לא נמכרים.
תמשיך לעדכן בהתפתחויות.
נפלאים שיכולים להתנהג למופת אך אלו בדרך כלל לא נמכרים.
תמשיך לעדכן בהתפתחויות.