חחחחחחחחחח אתה צודק אני לא בדחן אתה אולי חושב שקוק שלנו צדיק התמר יפרח למדנו אותו שאין לו חברים אם הוא צועק וזה ירד לרמה מאוד נמוכה אומנם לקח שנים אבל בסוף זה עבד
מה שאני רוצה להגיד לך סבלנות עים כול תוכי שתבחר לנכון
בהצלחה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלכסנדרין\סנגל
מנהל: מפקחים
אביעד, בניגוד לאחרים, אני לוקחת אחריות למה שאמרתי,
וכל הקקדואים שאני מכירה, הם שקטים, לפחות כמו ג'קו אם לא יותר שקטים.
וכן, אני עדיין עומדת מאחורי דבריי: תוכי, כמו כל חיה בעולם עושה מה שהיא לומדת, ובמקרה שלך, מה שאתה מלמד אותה.
ואומר גם יותר מזה, את כל הבעיות שהיו לך עם ניקה, היה אפשר לפתור אם רק היית מקשיב למי שמבין יותר ממך, ואם רק היית רוצה לפתור.
מאחלת לך המון בהצלחה עם הגוזלית החדשה.
וכל הקקדואים שאני מכירה, הם שקטים, לפחות כמו ג'קו אם לא יותר שקטים.
וכן, אני עדיין עומדת מאחורי דבריי: תוכי, כמו כל חיה בעולם עושה מה שהיא לומדת, ובמקרה שלך, מה שאתה מלמד אותה.
ואומר גם יותר מזה, את כל הבעיות שהיו לך עם ניקה, היה אפשר לפתור אם רק היית מקשיב למי שמבין יותר ממך, ואם רק היית רוצה לפתור.
מאחלת לך המון בהצלחה עם הגוזלית החדשה.
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
סתם 2 דוגמאות: ארתור של אביבה לא שקט כמו ג'קו והאמברלה של אליקו בכלל לא שקט. את מכירה אותם, לא?
כל חיה עושה את מה שהיא לומדת? תכתבי לי אילוף להפוך את הטבע של תוכי רועש לתוכי שקט.
כן הגר, את צודקת..לא רציתי לפתור את הבעיה שהיתה לי עם ניקה..אני גם מתעלל בגוזלית החדשה. אה ואגב אני מכת שמתעללת בבעלי חיים..מה ניראה לך?!?!?!!?!?!?!?!?
כל חיה עושה את מה שהיא לומדת? תכתבי לי אילוף להפוך את הטבע של תוכי רועש לתוכי שקט.
כן הגר, את צודקת..לא רציתי לפתור את הבעיה שהיתה לי עם ניקה..אני גם מתעלל בגוזלית החדשה. אה ואגב אני מכת שמתעללת בבעלי חיים..מה ניראה לך?!?!?!!?!?!?!?!?
את התוכי של אליקו אני לא מכירה, ועם ארתור, הסיפור קצת שונה.
וחוץ ממנו, אני לא מכירה קקדו רועש!
אין לי שום רצון להסביר לך שוב איך מלמדים תוכי לא לצעוק, כי התשובה לא עניינה אותך בפעם הראשונה.
לא אמרתי שאתה לא מגדל יפה את החיות שלך, ובטח לא אמרתי שאתה פוגע בהן בכוונה, אבל, כדאי שתתבגר, ותחליט מה אתה רוצה ומה מתאים לך ולסביבה לפני שאתה מבצע.
וחוץ ממנו, אני לא מכירה קקדו רועש!
אין לי שום רצון להסביר לך שוב איך מלמדים תוכי לא לצעוק, כי התשובה לא עניינה אותך בפעם הראשונה.
לא אמרתי שאתה לא מגדל יפה את החיות שלך, ובטח לא אמרתי שאתה פוגע בהן בכוונה, אבל, כדאי שתתבגר, ותחליט מה אתה רוצה ומה מתאים לך ולסביבה לפני שאתה מבצע.
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים..
Re: אלכסנדרין\סנגל
אביעד, הטיפול שלך בניקה היה נפלא והיא הגיעה אלי במצב נפלא.
אני בטוחה שטיפולך בפטיצ'קה יהיה זהה.
הגר ואביעד, לא נעים לי לקרוא את התגובות הר"מ.
תוכן אשכול זה יצא מהקשרו ויעודו ונוצרה כאן אווירה, שאינה הולמת את אתרנו
ואינה מכבדת אחד את השני.
בואו נשנה פאזה ונשוב לאווירה הנעימה, ששררה עד כה באתר.
אי לכך אני נועלת את האשכול, ברשותכם.
שיהיה לכולנו ערב נעים ונינוח.
אני בטוחה שטיפולך בפטיצ'קה יהיה זהה.
הגר ואביעד, לא נעים לי לקרוא את התגובות הר"מ.
תוכן אשכול זה יצא מהקשרו ויעודו ונוצרה כאן אווירה, שאינה הולמת את אתרנו
ואינה מכבדת אחד את השני.
בואו נשנה פאזה ונשוב לאווירה הנעימה, ששררה עד כה באתר.
אי לכך אני נועלת את האשכול, ברשותכם.
שיהיה לכולנו ערב נעים ונינוח.