ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בעיה גוזל של תוכון קטן יוצא מהבית הטלה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Bugi
גוזל
גוזל

בעיה גוזל של תוכון קטן יוצא מהבית הטלה

שליחה על ידי Bugi »

יש לי גוזל בין בערך שבועיים וחצי-שלוש שבועות והיום בבוקר מצאתי אותו מחוץ לתא הטלה אמרתי בטח הוא נפל החזרתי אותו ועכשיו ראיתי אותו שוב בחוץ מה לעשות?
נ.ב זה גוזל שהביאו לי אותו ושמתי אותו בבית הטלה עם עוד גוזלים והוא כבר שבוע שם מואוכל והכל!(ועכשיו הוא שם לבד כי כולם גדלו ויצאו)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בעיה גוזל של תוכון קטן יוצא מהבית הטלה

שליחה על ידי eli_lea »

האם הוא מטפס ויוצא או שהפתח קרוב לתחתית ואז הוא משתעמם ויכול לצאת בקלות, בדרך כלל ישנו מרחק ניכר בין הריצפה לפתח שמצריכה מהתוכי להיות די גדול כדי לצאת.
אם הוא עם ניצוי מלא ויכול להתמודד בחוץ ומקבל אוכל אפשר להשאירו, אם הוא קטן מידי תצטרך להחזירו אך לדאוג שיהיה לו קשה יותר לצאת החוצה. למשל אם יש מקל עמידה פנימי להוציא אותו החוצה שלא יבלוט בפנים ויעזור לו לטפס ולצאת.
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

לא אין לו מקל וכבר יומיים אני רואה אותו עומד על הפתח אבל לא יוצא והוא מנוצה כולו אבל בנוצות הלבנות האלה של גוזלים לא הנוצות הרגילות(משו בסגנון של פרווה חח)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כל זמן שאתה יכול תחזיר אותו אבל אני מאמין שברגע שהוא תפס את השיטה הוא יצא שוב ושוב, אלא אם יהיה לו קשה לטפס.
בכל מקרה אין הרבה מה לעשות הוא כנראה רוצה להיות בקרבת אחיו שיצאו כבר .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”