שלום לכולם
יש מגדל בשם אילן מסתריה מישהו יודע מה אכות התוכים שלו
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איכות תוכים
מנהל: מפקחים
Re: איכות תוכים
מגדל טוב ואמין
אם תרצה תוכל להגיע אליו ולראות במו עיניך
מה אתה מתכנן לקנות ?
יש באתר מגדלים ברמה שאין במקום אחר !
אם תרצה תוכל להגיע אליו ולראות במו עיניך
מה אתה מתכנן לקנות ?
יש באתר מגדלים ברמה שאין במקום אחר !
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
סליחה אבל לא אמין בכלל ,חבר שלי קנה ממנו תוכי גאקו שהתקפל אחרי חודש ועוד כמה שאני מכיר שקנו ממנו פספיקים וציפורים שלא החזיקו בכלל מעמד הוא מיבה בכמויות וכולם מעורבבים תחשוב לבד!!!
אשכול זה ינעל, בבקשה המלצות,השמצות על סוחרים באישי.
הסברתי את עמדתנו בעבר, יתכן מאוד שישנם לא מרוצים או סתם מתחרים שיחליטו לנצל את הבמה ולהכפיש מתחרים.
מאחר ואילן לסתריה לדוגמא אינו חבר באתר ואינו יכול להגן על שמו איני מאשר דיונים כאלה.
אם חבר ספציפי חושב שנעשה לו עוול או ש"דפקו" אותו בקנייה מאחד הסוחרים או החוות הוא יכול לפנות למנהלים
בבקשה להעלות את הנושא לדיון, המנהלים יחליטו האם יש צורך להזכיר שמות או לא.
תודה על ההבנה.
הסברתי את עמדתנו בעבר, יתכן מאוד שישנם לא מרוצים או סתם מתחרים שיחליטו לנצל את הבמה ולהכפיש מתחרים.
מאחר ואילן לסתריה לדוגמא אינו חבר באתר ואינו יכול להגן על שמו איני מאשר דיונים כאלה.
אם חבר ספציפי חושב שנעשה לו עוול או ש"דפקו" אותו בקנייה מאחד הסוחרים או החוות הוא יכול לפנות למנהלים
בבקשה להעלות את הנושא לדיון, המנהלים יחליטו האם יש צורך להזכיר שמות או לא.
תודה על ההבנה.