ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

טיסה לחול בלי התוכי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
alon444
ביצה
ביצה

טיסה לחול בלי התוכי

שליחה על ידי alon444 »

שלום אני בעוד שבועיים טס לחול רק אני ואבא שלי אני רוצה לדעת מה אני עושה עם התוכי שלי כי התוכי שלי קשור רק אלינו איך אני מתחיל להרגיל אותו לאחות שלי ואמא שלי כי כל פעם שהם באות אליו ללטף אותו הוא נושך אותם גם שהם באות אם צופר מה לעשות תודה לכל מי שיעזור זה ממש, ממש חשוב לי כי אני יודע שאם לא משחקים אם התוכי אז הוא מורת נוצות ואני לא רוצה שזה יקרה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: טיסה לחול בלי התוכי

שליחה על ידי eli_lea »

היי אלון, אני עניתי על אותה שאלה לפני כמה דקות לרביב אם אני לא טועה, אתה יכול לקרוא את התשובה בלינק הבא:
מכירת משחקים?+טיסה לחו"ל

לגבי נושא הנשיכות, אי אפשר לתקן את המצב ממש טרם נסיעה או בלחץ, זהו תהליך שלוקח זמן ולעיתים קרובות הרבה יותר משבועיים.
בכל אופן אני מציע לא להתייאש , אם אחותך ואמך באמת ירצו בחברת התוכי הוא יהיה פחות תוקפני, כדאי שהן ינסו לגשת ולתת צ'ופרים דווקה כשאינך בבית בשלב ראשון, הבסיס הוא להתקרב בהדרגה מבלי לדחוק בתוכי או להלחיץ אותו, פשוט לראות על פי תנועות הגוף מתי לא נוח לו ולהפסיק להתקרב, לתת לתוכי צ'ופרים שהוא ממש אוהב ואם הוא לא ניגש לקחת אפשר בהתחלה לקרוא לו ולאחר מכן להניח את הצ'ופר ולתת לו לקחת, פשוט לבנות אמון .
אני מציע שבשבועיים הבאים תמצא לפחות שני משחקים שהוא מתעניין בהם ואוהב אותם ולאחר מכן תשים אותם בצד למקרה חירום, את הצעצועים יתנו לו אמך ואחותך במידה וישימו לב שהתוכי משועמם או נראה עצוב.
בזמן שהותך בחו"ל כדאי לתת לו מעט יותר תשומת לב , לדאוג שהוא ימוקם בבית במקום שהוא רואה תנועה של בני הבית, לדבר אליו הרבה
ולדאוג למתן צ'ופרים מידי פעם.

בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
alon444
ביצה
ביצה

Re: טיסה לחול בלי התוכי

שליחה על ידי alon444 »

תודה רבה רבה לך אלי עזרת לי מאוד תמונהתמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”