ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
היום לא הייתי בבית משעה 1 בצהריים עד 6 בערך,שחזרתי הסתכלתי על הג'אקו שלי וראיתי שהרגל שלה הימנית אדומה סגולה שזה קורה הרבה אני רואה.
ומעל העין הימנית אדום לה ואני חושב שזה מעט נפוח קחו תמונה
תשמע כשהג'קו היה אצלי הוא הסתבך קצת ברגל עם שרשרת שעשיתי עם פקקים..תבדוק אולי יש לך צעצוע או משהו שיכול היה לסבך קצת את הרגל אולי תוך כדי נסיונות להחלץ היא קיבלה מכה.. זה דיי הגיוני.
טוב אז לא נותר לך אלא לראות איך היא אם שקטה מפחדת או מתנהגת רגיל לחלוטין...
תעקוב אחרי העין והרגל תראה אם יש שינוי לרעה..
יכול להיות שבאחת הפעמים שהיא תפסה על סורגיי הכלוב (אם היא אוהבת להתלות הפוך) החליקה או נתקעה הרגל וקיבלה מכה מהלחץ..
אני מאמין שלא קרה כלוב...תעקוב במקרא ומשהו חשוד נראה לך מחמיר קח לווטרינר...
מצטער על ההקפצה,
היום בבוקר לקחתי את ליצ'י לד"ר קמינסקי חשבתי שהיא תצרח ותברח ולא תתן לו לגעת בה אבל נדהמתי היא הלתה לו על היד
הוא ליטף אותה הורידה לו את הראש ועמדה לו על הככתף בזמן שהוא בדק צילום,היא הסתכלה כמו ד"ר.
הוא אמר שהרגל בסדר גמור ואין שום דבר ולגבי העין הוא אומר שזה טיפה נפוח ואדום וצריך לעקוב אחרי זה.
הוא אמר הפרשה מהאף עכשיו לא הבנתי מה הכוונה?
בתודה,רביב
יש לתוכי הפרשה מהאף?האם האף רטוב? למה לא שאלת אותו בשביל זה אתה משלם.
אם לא הבנת תתקשר מחר בבוקר ותשאל אותו למה הוא התכוון , אני בטוח שהוא ישמח להסביר לך כי זה חשוב.
לא ברוך השם אין לו הפרשה מהאף הוא אמר לי אם יש לבוא ישר
אבל אם האף רטוב זה סימן להפרשה?
דרך אגב הוא המליץ לי להשים שבב,אבל אני חושב שזה להתעלל בה מה אתם אומרים?
לחלק מהתוכים שברשותי הזרקתי שבב , האמת היא שהסיכוי קלוש למצוא תוכי ע"י סימון בשבב אלא אם נתפסים הגנבים ומודים שגנבו מהאיזור שלך, נותר לך אז רק לזהות את התוכי בבירור ואת זה אפשר לעשות ע"י זיהוי השבב, טבעת או שהתוכי יפגין אליך חיבה ורצון לבוא אליך . זה אולי נותן ביטחון כלשהוא אבל בטח שלא ביטחון מלא.