בשעה טובה ומוצלחת אני יכול לאמר בוודאות כי הגאקו שקניתי לפני קצת יותר משבוע וחצי התרגל אלי...נותן לי ללטף אותו בראש.. ולא תוקף אותי כלל...
אך יש פרט קטנטן....כשאבא שלי או אמא שלי באים אלים הוא תוקף אותם...וכשאני משחק איתו או משהו...ומישהו נכנס לחדר שלי (הכלוב בחדרי) הוא תוקף אפילו אותי ...
האם ההתנהגות הזאת מוכרת לכם? מה הפיתרון ...?
האם להכין שלט "אין כניסה לבני אדם" ? או האם למקם מחדש את הכלוב בבית...וזה יהיה במקום מרכזי בבית בו יחשף לאנשים אחרים...?
פתוח להצעות ורעיונות.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוקפני בסביבת זרים
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תוקפני בסביבת זרים
נראה כאילו עשית שיעורי בית ואתה זקוק ל"חיזוקים". שאלת שאלה וענית עליה יפה מאוד.
אתה צריך לשים את התוכי במרכז הבית, שם הוא יוכל להתרגל לכל הסובבים. כמו כן, אם הסובבים רוצים יחס
מהתוכי הם צריכים לזכות באמונתו של התוכי ולשם כך נדרש רצון, סבלנות מאותם סובבים שרוצים יחס מהתוכי
שלך.
אתה יכול לקרא את המאמר שבירת הסטיגמה - ג'אקו של בן אדם אחד שדיי מתייחס לנושא של הסביבה
ולא רק לבעלים של הג'אקו.
אתה צריך לשים את התוכי במרכז הבית, שם הוא יוכל להתרגל לכל הסובבים. כמו כן, אם הסובבים רוצים יחס
מהתוכי הם צריכים לזכות באמונתו של התוכי ולשם כך נדרש רצון, סבלנות מאותם סובבים שרוצים יחס מהתוכי
שלך.
אתה יכול לקרא את המאמר שבירת הסטיגמה - ג'אקו של בן אדם אחד שדיי מתייחס לנושא של הסביבה
ולא רק לבעלים של הג'אקו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הקטע שאני רוצה כל כך שהכלוב יהיה בחדר שלי מכיוון שאני רוב הזמן בחדר וכך יש לי יותר שליטה על התוכי ..יותר מודע למה הוא אוכל שלא יסתבך או משהו וגם שיתקרב אלי..במיוחד שהתוכי אצלי לא הרבה זמן...ועוד סיבה שהוא בחדר שלי ככה אני מבריק לו את הכלוב כל יום שומר על הגיינה ברמה של להחליף עיתון פעמיים ביום..
שורה תחתונה יותר פיקוח וקשר חזק יותר.. אני פוחד שזה יפגע בקשר אם אשים אותו בסלון...
אני יודע גם שיש פיתרון של סטנד...אבל בכל זאת...
שורה תחתונה יותר פיקוח וקשר חזק יותר.. אני פוחד שזה יפגע בקשר אם אשים אותו בסלון...
אני יודע גם שיש פיתרון של סטנד...אבל בכל זאת...
אני לא רואה בזה יתרונות, ראשית ניקוי הכלוב יכול להיעשות גם בחדר מרכזי בבית או שאפשר לקחת את הכלוב לחדר אחר ולנקות.
כשהתוכי במקום מרכזי בבית הוא רואה ומתרגל לכל דיירי הבית שומע קולות נוספים והופך לחברותי יותר, אצלך בחדר מן הסתם התוכי נמצא לבד או איתך לרוב. כשהתוכי נמצא בקרבתך רוב היום הוא מפתח תלות , אובר יחס אינו משהוא טוב, התוכי צריך ללמוד לחיות עם כל בני הבית כלהקה וגם להיות לבד ולהעסיק את עצמו בצעצועים. במידה והתוכי יתרגל לנוכוחותך במשך כל היום הוא עלול לפתח בעיות התנהגות כשהמצב ישתנה. לסיכום, תוכי במקום מרכזי בבית הרבה יותר טוב מתוכי בחדר.
כמובן שאפשר לקחת את התוכי ממקומו למקום אחר בבית לשחק עימו ולהחזירו.
כשהתוכי במקום מרכזי בבית הוא רואה ומתרגל לכל דיירי הבית שומע קולות נוספים והופך לחברותי יותר, אצלך בחדר מן הסתם התוכי נמצא לבד או איתך לרוב. כשהתוכי נמצא בקרבתך רוב היום הוא מפתח תלות , אובר יחס אינו משהוא טוב, התוכי צריך ללמוד לחיות עם כל בני הבית כלהקה וגם להיות לבד ולהעסיק את עצמו בצעצועים. במידה והתוכי יתרגל לנוכוחותך במשך כל היום הוא עלול לפתח בעיות התנהגות כשהמצב ישתנה. לסיכום, תוכי במקום מרכזי בבית הרבה יותר טוב מתוכי בחדר.
כמובן שאפשר לקחת את התוכי ממקומו למקום אחר בבית לשחק עימו ולהחזירו.
הבנתי...תודה רבה...
חח התחברתי והתרגלתי אליו בחדרי אבל אני יעשה זאת היום.
חח התחברתי והתרגלתי אליו בחדרי אבל אני יעשה זאת היום.