אם תוכלו להגיד לי מה ההבדל בין שניהם למי יש יכולת דיבור יותר טובה מי מהם מתרגל יותר מהר לאותו אדם שאיתו,.ואם יש עוד מה דברים שלא אמרתי (ידע מורחב על שניהם) אני אשמח תודה רבההה לכל העוזרים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתלבט בין דררה לאלכסנדרין
מנהל: מפקחים
מתלבט בין דררה לאלכסנדרין
שלום לכם אני מעוניין לקנות תוכי עכשיו אני מתלבט או דררה או אלכסנדרון
אם תוכלו להגיד לי מה ההבדל בין שניהם למי יש יכולת דיבור יותר טובה מי מהם מתרגל יותר מהר לאותו אדם שאיתו,.ואם יש עוד מה דברים שלא אמרתי (ידע מורחב על שניהם) אני אשמח תודה רבההה לכל העוזרים
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 11 ינואר 2010 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת- שים לב לחוקי האתר וכתוב כותרת אינפורמטיבית בבקשה
סיבה: כותרת- שים לב לחוקי האתר וכתוב כותרת אינפורמטיבית בבקשה
Re: מתלבט בין דררה לאלכסנדרין
מאחר ושניהם מאותה המשפחה אופיים די דומה , מבחינת דיבור, לשניהם כושר דיבור כאשר לאלכסנדרים כושר דיבור טוב יותר משל הדררה אבל גם הוא יסתכם במספר מילים אם בכלל.
שוני חזותי וכללי בלינק הבא:
אלכסנדרין-Alexandrine Parakeet
דררה/רוס רינג-Rose-ringed Parakeet
שוני חזותי וכללי בלינק הבא:
אלכסנדרין-Alexandrine Parakeet
דררה/רוס רינג-Rose-ringed Parakeet
לפי דעתך מה אתה אומר יותר טוב מה המחירים שלהם?
תודה רבה
תודה רבה
ההבדל במחירים הוא פי כמה לפחות, גוזל אלכסנדרין מוחתם כהלכה יכול לעלות 1000 ש"ח לעומת דררה שתעלה 250 ש"ח לכל היותר.
אני מדבר על מחירי מגדלים ולא חוות וחנויות שהמחירים שם גבוהים יותר.
לגבי מי יותר טוב, אין כאן עניין של יותר טוב ופחות טוב, האלכסנדרין תוכי גדול יותר ומן הסתם מרשים יותר, לעומת זאת אני מכיר אנשים שיעדיפו את הדררה כי הוא קטן יותר ומתאים להם דווקה תוכי קטן יותר שלא לדבר על כך שהם דווקא אוהבים את המראה של הדררה ולא של האלכסנדרין, הכל עניין של טעם ושיקולים של מקום וכו' כך שאי אפשר שיחליטו עבורך , עליך לבדוק האם אתה עומד בהוצאה הכספית, לקחת בחשבון שאתה צריך כלוב גדול יותר לאלכסנדרין וכו'.
אני מדבר על מחירי מגדלים ולא חוות וחנויות שהמחירים שם גבוהים יותר.
לגבי מי יותר טוב, אין כאן עניין של יותר טוב ופחות טוב, האלכסנדרין תוכי גדול יותר ומן הסתם מרשים יותר, לעומת זאת אני מכיר אנשים שיעדיפו את הדררה כי הוא קטן יותר ומתאים להם דווקה תוכי קטן יותר שלא לדבר על כך שהם דווקא אוהבים את המראה של הדררה ולא של האלכסנדרין, הכל עניין של טעם ושיקולים של מקום וכו' כך שאי אפשר שיחליטו עבורך , עליך לבדוק האם אתה עומד בהוצאה הכספית, לקחת בחשבון שאתה צריך כלוב גדול יותר לאלכסנדרין וכו'.
טוב הבנתי תודה רבה
ואם ישלך חווה של תוכים האכלת יד אזור אשדוד רחובות נס ציונה והסביבה מאוד מאוד תודה רבהה על כל העזרה
ואם ישלך חווה של תוכים האכלת יד אזור אשדוד רחובות נס ציונה והסביבה מאוד מאוד תודה רבהה על כל העזרה
פתח בקשה ב" לוח קנייה מכירה " בבקשה לגבי מה שאתה מחפש ויפנו אליך.
יש הבדל גדול..לא קטן בין 2 הסוגים..
קודם כל בגודל התוכי דבר שני בגודל הכלוב והטיפול שתצתרך לתת...
הפרשי הגודל כלובים בין לשל דררה לאלכסנדרין זה מינימום חצי מטר אם אני לא טועה...
כמו שכן קח בחשבון יותר אוכל.. קצת יותר רעש...
תעשה מחקר...
קודם כל בגודל התוכי דבר שני בגודל הכלוב והטיפול שתצתרך לתת...
הפרשי הגודל כלובים בין לשל דררה לאלכסנדרין זה מינימום חצי מטר אם אני לא טועה...
כמו שכן קח בחשבון יותר אוכל.. קצת יותר רעש...
תעשה מחקר...
מניסיון דררה זה תוכי "ערס" חבל על הזמן הוא נושך וממש לא ידידותי לסביבה
תנסה ללכת על אלכסנדרין
תנסה ללכת על אלכסנדרין