ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

יש לי בעיה עם התוכית

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
גילי
ביצה
ביצה

יש לי בעיה עם התוכית

שליחה על ידי גילי »

לפני כמה זמן שאלתי אותכם אם מומלץ לעשות לתוכי אמבטיה קראתי את המאמר והיום החלטתי לעשות שוב לתוכית שלי אמבטיה (עשיתי לה פעם ראשונה לפני שבועעים) היום זאת הפעם ה2 שעשיתי לה אמבטיה המים היו לא חמים ולא קרים . הם היו פושרים התוכית נבהלה קצת ואז פחות אחרי 5 דקות שרציתי להוציא אותה היא נשכה אותי חזק ולא עזבה כך שגם שהרמתי את היד היא עדיין נשכה אותי וכמובן ירד לי המון דם ... למה היא עשתה לי את זה? כמובן אחרכך הוצאתי אותה אם מקל שנתתי לה לעמוד עליו אבל אני לא מבינה בכל זאת למה היא נשכה אותי כל כך חזק?!?!?תמונהתמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: יש לי בעיה עם התוכית

שליחה על ידי נטליקי »

תוכים צריך להרגיל לאט לאט. לעשות לה היכרות קטנה עם ברז המים.. לתת לה לטייל בסביבה שם שתתרגל למקום. ואז לאט לאט להשפריץ קצת עם היד. ולראות איך היא מגיבה. כשאני הרגלתי את התוכית שלי לקחתי קצת מים ביד וליטפתי אותה עם המים, כדי שתראה שזה לא מזיק.
בקיצור לאט לאט לא למהר ובמיוחד כשזאת פעם ראשונה.
דרך אגב, לא רצוי לקלח את התוכי בימים קרים אלו. תוכים לא מקלחים בשביל הניקיון, הם מנקים את עצמם כל הזמן, מקלחים אותם בעיקר בימים חמים לשם התרעננות.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”