ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
הייתה לי בעיה התוכית שלי לא אהבה פירות וככה לא יכולתי לאלף אותה כי לאידודים היא לא מגיבה אז אם התוכי של לא אוהב פירות אני ממליצה בחום על מקלות דבש או ליטוף בצוואר כי הם מתים על שניהם
יפה , את בטח יודעת שהתוכים לעיתים נהנים יותר מליטופים וכשאנו מדברים אליהם בהתלהבות ושימחה מאשר מצ'ופר.
למשל כשאני בא למיקה עם אגוז שהיא מאוד אוהבת ומקרב לה לפה היא לא לוקחת ופשוט מורידה את הראש כי ליטוף ומילה טובה חשובים לה יותר. כל מה שאני מלמד את מיקה אני מלמד ללא צ'ופרים, כשאני אומר לה "כל הכבוד" היא מאושרת , היא מנסה להבין מה אני רוצה והיא עושה את זה לא על מנת לקבל צ'ופר אלא כדי לשמח אותי.
חשוב שהקשר יהיה קרוב וחזק ואז רואים שהכל זורם, כבר לא כל כך חשוב אם התוכי לא מצליח לעשות בדיוק מה שרצית ואת מקבלת בהבנה ופשוט נהנית מכל רגע מבלי להלחיץ ולדרוש ולנסות להגיע להישגים, פשוט לקבל את התוכי כחבר עם החסרונות המגבלות והכיף והחיוך שהוא מביא עימו.