שלום לכולם,
ליצ'י שלי בזמן האחרון בוהה ואז היא משתוללת,מה עושים עם זה?
בתודה,רביב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ליצ'י בוהה בבקשה עזרה@
מנהל: מפקחים
Re: ליצ'י בוהה בבקשה עזרה@
תפרט בבקשה קצת יותר, מה הכוונה בבוהה? האם כשאתה מדבר אליה או שיש רעש היא מפסיקה לבהות?
מה הכוונה במשתוללת?מה היא עושה בדיוק?
מה הכוונה במשתוללת?מה היא עושה בדיוק?
אני בא אלייה היא בקושי זזה היא מסתכלת ואז אני בא ללטף אותה היא מורידה תראש אני מלטף והיא לא זזה,אחרי כדקה היא פתאום מתעופפת בכלוב כאילו עברה חלום רע....
אני לא יכול לתת לך מענה כי איני רואה או מבין מה מפחיד אותה כל כך, תנסה אולי לראות במה היא מתמקדת ותנסה במקביל להרגיע אותה.
תנסה לצלם אולי יוכלו לעזור לך יותר...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אתה מצד אחד מאר שהיא בוהה ולאחר מכן מתעופפת כאילו היא בהחלט שקועה בדבר מה שמבהיל אותה
אך מצד שני באמצע ישנו תיאור שאתה מגיע ומלטף אותה והיא משתפת פעולה ומורידה את הראש, כך שהיא
"ערה" לסביבה כך שעניין שבו היא בוהה ולאחר מכן מתעופפת איפה שהוא לא מסתדר לי יחד.
אם אתה לא פונה אליה ללטף אותה, מה ההתנהגות שלה לאחר שאתה חושב שהינה שקועה \ חולמת \ בוהה?
האם יתכן כי הפעולה שלך (ליטוף) ועזיבה הוא הגורם לכך שהיא מתעופפת כדורשת יחס?
ההסבר שלך ל"בזמן האחרון" יכול להתפרש שסדר הפעולות הינו פחות או יותר קבוע, עם דגש לנושא הליטוף והמעוף?
האם כאשר היא עפה, זה מלווה בצעקות? מה קורה לאחר המעוף? היא נרגעת ישר וחוזרת להיות פחות פעילה
כמו לפני היחס שלך, למצב שבו התייחסת כבוהה?
אך מצד שני באמצע ישנו תיאור שאתה מגיע ומלטף אותה והיא משתפת פעולה ומורידה את הראש, כך שהיא
"ערה" לסביבה כך שעניין שבו היא בוהה ולאחר מכן מתעופפת איפה שהוא לא מסתדר לי יחד.
אם אתה לא פונה אליה ללטף אותה, מה ההתנהגות שלה לאחר שאתה חושב שהינה שקועה \ חולמת \ בוהה?
האם יתכן כי הפעולה שלך (ליטוף) ועזיבה הוא הגורם לכך שהיא מתעופפת כדורשת יחס?
ההסבר שלך ל"בזמן האחרון" יכול להתפרש שסדר הפעולות הינו פחות או יותר קבוע, עם דגש לנושא הליטוף והמעוף?
האם כאשר היא עפה, זה מלווה בצעקות? מה קורה לאחר המעוף? היא נרגעת ישר וחוזרת להיות פחות פעילה
כמו לפני היחס שלך, למצב שבו התייחסת כבוהה?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **