תגביה את כלי האוכל,יתכן ואז לא יהיה לו נוח לעמוד על הכלי עצמו,אם הוא ממשיך לעמוד על הכלי תשקול להחליפו בכלי צר יותר כך שלא יהיה לו נוח לעמוד עליו.
עדכן אותנו כיצד נפתרה הבעייה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שינויים בכלוב כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: שינויים בכלוב כמה שאלות
אוקיי אני ינסה נכון לעכשיו לא נוח לו כל כך לעמוד על הכלי אך הוא בכל זאת מתעקש לעשות את זה!
התופסים של הכלי אוכל שלך זה כמו וו...שנתפסים על סורגים מאוזנים שיש לך בכלוב....אתה ממקם את הכלי אוכל בצד ימין או שמאל ויש לך רק 2 אופציות...או בחלק העליון או בחלק התחתון....אבל תשים לך שבגב הכלוב הסורגים מאוזנים גם כן ויש לך אפשרות לשחק יותק עם גובה כלי האוכל...תנסה למקם את זה נמוך יותר...התוכי לא יעמוד שם הוא יעדיף לעמוד במקום הכי גבוה בכלוב...ותמקם את זה במרחק ממקלות העמידה שגם אם הוא עומד למעלה לא תיההי לו אופציה לקלוע גש בכלי אוכל... מקווה שהבנת...
אין צורך לקנות עוד כלי אוכל תנסה מה שאמרתי לך...
בקשר לסולם עכשיו...אם שמת לו סולם לא אומר שהוא צריך לעלות ולרדת עליו כל היום...אין לו צורך בכך...כמו שאם אני אקנה לך סולם מתנה לבית אני לא מצפא שתעלה עליו ותרד כל היום...הוא נועד כדי לעזור לו לעלות בדרך מעניינת ונוחה יותר מלטפס למקום שאוהב או צריך מאשר על הסורגים.
אין צורך לקנות עוד כלי אוכל תנסה מה שאמרתי לך...
בקשר לסולם עכשיו...אם שמת לו סולם לא אומר שהוא צריך לעלות ולרדת עליו כל היום...אין לו צורך בכך...כמו שאם אני אקנה לך סולם מתנה לבית אני לא מצפא שתעלה עליו ותרד כל היום...הוא נועד כדי לעזור לו לעלות בדרך מעניינת ונוחה יותר מלטפס למקום שאוהב או צריך מאשר על הסורגים.
גם לי היתה אותה בעייה של יביבה בכלי האוכל אצל התוכונים מה שגורם ללשלשת באוכל וגם בזבוז גדול אז לקחתי רשת של 10 ס''מ על 1ס''מ וכופפתי אותה למעין מלבן באורך וגובה הכלי (עשיתי מלבן רק עם 3 דפנות -למעלה ושתי הצדדים זה נראה כך במבט מהצד
|-| מקווה שהבנת חחח} הרחבתי קצת את הסורגים כך שיוכלו להכניס רק את הראש בלי הגוף ושמתי את זה בכלי זה פתר את הבעייה
|-| מקווה שהבנת חחח} הרחבתי קצת את הסורגים כך שיוכלו להכניס רק את הראש בלי הגוף ושמתי את זה בכלי זה פתר את הבעייה