ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חדש פה + שאלה לגבי תוכי
מנהל: מפקחים
חדש פה + שאלה לגבי תוכי
אני מעונין לרכוש תוכי עד 1000 +- ככה
עכשיו שאלה אליכם איזה תוכי יש האכלת יד, חברותי ומדבר..
אני רוצה שהוא היה מדבר
כלוב כבר יש לי גדול!
איזה סוגים אתם ממלצים?
תודה:)
עכשיו שאלה אליכם איזה תוכי יש האכלת יד, חברותי ומדבר..
אני רוצה שהוא היה מדבר
כלוב כבר יש לי גדול!
איזה סוגים אתם ממלצים?
תודה:)
Re: חדש פה + שאלה לגבי תוכי
היי איציק וברוך הבא,
ראשית אתייחס לנושא הדיבור, במחיר שציינת אתה יכול לקנות תוכי בגודל בינוני שלרוב ידבר מספר מילים או לא ידבר בכלל ואתה צריך לקחת זאת בחשבון, גם בין התוכים הגדולים יותר ישנו תמיד סיכוי כלשהוא שהתוכי לא ידבר .
לכן על מנת שבעתיד לבוא לא תתאכזב עליך לקחת זאת בחשבון.
ישנם מספר סוגים שאתה יכול לרכוש בסכום הזה ובינהם תוכים רועשים יותר ורועשים פחות, מעט יותר שובבים ואחרים שפחות, השאלה מה אתה מחפש.
באופן כללי אתה יכול לרכוש:
קוניור גרין צ'יק
סנגל
אלכסנדרין ועוד.
ראשית אתייחס לנושא הדיבור, במחיר שציינת אתה יכול לקנות תוכי בגודל בינוני שלרוב ידבר מספר מילים או לא ידבר בכלל ואתה צריך לקחת זאת בחשבון, גם בין התוכים הגדולים יותר ישנו תמיד סיכוי כלשהוא שהתוכי לא ידבר .
לכן על מנת שבעתיד לבוא לא תתאכזב עליך לקחת זאת בחשבון.
ישנם מספר סוגים שאתה יכול לרכוש בסכום הזה ובינהם תוכים רועשים יותר ורועשים פחות, מעט יותר שובבים ואחרים שפחות, השאלה מה אתה מחפש.
באופן כללי אתה יכול לרכוש:
קוניור גרין צ'יק
סנגל
אלכסנדרין ועוד.
אני הייתי הולך על אלכסנדרין זכר..תוכי יפה גדול פיזית ומרשים..הוא יכול ללמוד כמה מילים מעטות אבל זה תלוי בגידול ובך...אני אישית חיפסתי אלכסנדרין..בסוף הרחבתי את התקציב וקניתי ג'אקו...תחשוב שתוכי היהי לך למעל 10 שנים מינימום מבין כל התוכים הציינו פה..עם תזונה נכונה...אז עוד 1500..לא יזיקו אלא רק יכולים לשפר את החוויה בגידול..אני לא נכנס לך לעניין של הכיס...אבל החלטה שלך...הכי חשוב אל תמהר תחשוב לך איזה חודש ותחקור על התוכים...לפעמים פזיזות ולמהר מהתרגשות הקנייה ...מזיקה.
הבנתי תודה!
שלושתם יפים מאוד למי מהם יש פוטנציאל יותר טוב לדיבור?
מי מהם היותר שקט? ומי משלושתם הייתם ממליצים?
וראיתי פה תוכי קוניור שמש הוא מדבר? מה המחיר שלו בערך האכלת יד?
תודה על העזרה!!
שלושתם יפים מאוד למי מהם יש פוטנציאל יותר טוב לדיבור?
מי מהם היותר שקט? ומי משלושתם הייתם ממליצים?
וראיתי פה תוכי קוניור שמש הוא מדבר? מה המחיר שלו בערך האכלת יד?
תודה על העזרה!!
בעיקרון לכולם אותו כושר דיבור פחות או יותר עם עדיפות לסנגל, בכל מקרה זה תלוי הרבה בהשקעה וכמובן גם בתוכי עצמו, יתכן ששני תוכים מאותו סוג לא ידברו אותו דבר על אף שההשקעה בהם תהיה זהה.
מלבד כושר דיבור יש כאן עניין שאתה צריך להתייחס אליו וזה עניין הרעש, גודל הכלוב הנדרש (לאלכסנדרין למשל צריך כלוב מרווח יותר ) וכו'.
פשוט צריך לקחת בחשבון את כל הדברים החשובים האלה.
אתה כרגע מתמקד בדיבור ולכן אני מנסה להראות לך שישנם דברים חשובים לא פחות.
לגבי הקוניור שמש , תוכי יפייפה שנחשב כרועש, יש לו כושר דיבור אבל אני הייתי ממליץ בדיוק כמו לכל שאר התוכים שהומלצו לך לא לבנות על זה . אם תבנה על רכישת תוכי בגלל כושר הדיבור והדיבור יהיה אחד הדברים המרכזיים אתה עלול להתאכזב.
מלבד כושר דיבור יש כאן עניין שאתה צריך להתייחס אליו וזה עניין הרעש, גודל הכלוב הנדרש (לאלכסנדרין למשל צריך כלוב מרווח יותר ) וכו'.
פשוט צריך לקחת בחשבון את כל הדברים החשובים האלה.
אתה כרגע מתמקד בדיבור ולכן אני מנסה להראות לך שישנם דברים חשובים לא פחות.
לגבי הקוניור שמש , תוכי יפייפה שנחשב כרועש, יש לו כושר דיבור אבל אני הייתי ממליץ בדיוק כמו לכל שאר התוכים שהומלצו לך לא לבנות על זה . אם תבנה על רכישת תוכי בגלל כושר הדיבור והדיבור יהיה אחד הדברים המרכזיים אתה עלול להתאכזב.
ואאלה תודה רבה על התשובות המפורטות הבנתי הכל.. ראתי גם פה ושם..
תאמת שלא איכפת לי להשקיע יותר כסף נגיד זאקו (בלי להעליב אף אחד) הוא לא ממש לטעמי אין לו צבעים הכי יפים ואין לו זנב.
הארה הוא יותר מדי גדול.. אני מחפש משהו שהיה יפה! ושידבר..
נגיד עד 3 אלף.יש משהו יפה ושמדבר כמוז זאקו למשל?
היה לי פעם 2 קוקטיל האכלת יד אמרו לי שהם ידברו וכאלה וכמה שניסיתי ללמד אותם לא הצלחתי ישבתי איתם שעות..
ועוד משהו שמעתי על קווקר איך הוא?
תאמת שלא איכפת לי להשקיע יותר כסף נגיד זאקו (בלי להעליב אף אחד) הוא לא ממש לטעמי אין לו צבעים הכי יפים ואין לו זנב.
הארה הוא יותר מדי גדול.. אני מחפש משהו שהיה יפה! ושידבר..
נגיד עד 3 אלף.יש משהו יפה ושמדבר כמוז זאקו למשל?
היה לי פעם 2 קוקטיל האכלת יד אמרו לי שהם ידברו וכאלה וכמה שניסיתי ללמד אותם לא הצלחתי ישבתי איתם שעות..
ועוד משהו שמעתי על קווקר איך הוא?
קוואקר תוכי חמוד , שוב אל תבנה על רמת דיבור וכמו עם הקוקטלים יכול לחזור לך אותו מצב עם הקוואקר.גם הוא לעיתים קרובות מוגדר כרעשן .
לקסיקון:
קווקאר תוכי הנזיר-Monk Parakeet
תוכים קוואקר בטבע בישראל צילום uzibu :
http://www.tukinfo.com/gallery/displayimage-144-2.html
לקסיקון:
קווקאר תוכי הנזיר-Monk Parakeet
תוכים קוואקר בטבע בישראל צילום uzibu :
http://www.tukinfo.com/gallery/displayimage-144-2.html
ב"סד
לך על אלכסנדרין עד 1000 ש"ח
אם אתה לא אהבת את הגאקו
יש אקלקטוס או אמזונה בסביבות 2500
אם אמזונה רק בלו פרונט לדעתי מדבר יפה
לך על אלכסנדרין עד 1000 ש"ח
אם אתה לא אהבת את הגאקו
יש אקלקטוס או אמזונה בסביבות 2500
אם אמזונה רק בלו פרונט לדעתי מדבר יפה

עם תקציב כזה הייתי הולך על אקלקטוס
שיש לו יכולת דיבור יחסית טובה
יש סוגי אמזונות שונים
וסוגי קקדו קטנים כמו דוקופס וכ'ו
שיש לו יכולת דיבור יחסית טובה
יש סוגי אמזונות שונים
וסוגי קקדו קטנים כמו דוקופס וכ'ו

אם אתה רוצה עד 1000תקנה סנגל אחלה תוכי גם יכול לדבר אבל אם אתה אומר 3000 אתה יכול לקנותת כבר מבחר גדול קח בחשבון שאמזונה וקקדו זה
אקלקטוב לא דברן מי יודע מה אבל כבר יותר טוב לבית מהשניים ההם.אבל אם אתה רוצה דיבור כמו שאתה אומר אז גאקו רק גאקו ידבר כמו שתרצה אז תחליט חחח או זה או זה.
אקלקטוב לא דברן מי יודע מה אבל כבר יותר טוב לבית מהשניים ההם.אבל אם אתה רוצה דיבור כמו שאתה אומר אז גאקו רק גאקו ידבר כמו שתרצה אז תחליט חחח או זה או זה.