ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכנת דייסה
מנהל: מפקחים
הכנת דייסה
אני רוצה לקנות גוזל אקלקטוס אבל הדייסה שלהם יותר מדי יקרה. מישהו יודע איך אפשר לעשות בבית?
Re: הכנת דייסה
שלום רב,
אם אין לך תקציב לדייסה כדאי שלא תאכיל את התוכי ותבחר בתוכי זול יותר שכן נכנס לך בתקציב.
דייסה מוכנה בייתית יכולה בקלות לגרום לצרות צרורות כולל בעיות בעיכול החמצה התפתחות איטית ואפילו מוות.
מחירי הדייסה אינם בשמיים לעומת מחירו של האקלקטוס .
בהצלחה.
אם אין לך תקציב לדייסה כדאי שלא תאכיל את התוכי ותבחר בתוכי זול יותר שכן נכנס לך בתקציב.
דייסה מוכנה בייתית יכולה בקלות לגרום לצרות צרורות כולל בעיות בעיכול החמצה התפתחות איטית ואפילו מוות.
מחירי הדייסה אינם בשמיים לעומת מחירו של האקלקטוס .
בהצלחה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: הכנת דייסה
אני חושב טיפה שונה. אם אין לך כסף לדייסה אל תקנה תוכי.
איפה צעצועים שהם חובה? גם אם תקנה מצרכים להכין זה עדיין כסף. איפה תזונה קבועה?
איפה העשרת תזונה? איפה כלוב? ואם חלילה תצטרך וטרינר?
צריך לקחת הכל בחשבון. תוכי זה דבר חיי ובמיוחד בתזונה זה לא אפשרי להגיד החודש קשה לי אז שיאכל
רק ירקות כי אין לי כסף לכופתיות או תערובת או לא יודע מה.
צריך להבין שפגיעה בתוכי תפגע גם בסופו של דבר בהתנהגותו, ביחסים שלכם ואז גם ההנאה שלך מהתוכי
היא לא תהיה אותה הנאה אם בכלל.. אז מיותר להכנס לזה מראש.
או לחילופין אן יש לך X כסף אקלקטוס תקנה תוכון\ציפור אהבה\קוקטיל, שים את שאר הכסף בצד, לכלוב, לתזונה
ושיהיה לך אפשרות לרכוש דברים שתצטרך בעתיד ואל "תתקע".
איפה צעצועים שהם חובה? גם אם תקנה מצרכים להכין זה עדיין כסף. איפה תזונה קבועה?
איפה העשרת תזונה? איפה כלוב? ואם חלילה תצטרך וטרינר?
צריך לקחת הכל בחשבון. תוכי זה דבר חיי ובמיוחד בתזונה זה לא אפשרי להגיד החודש קשה לי אז שיאכל
רק ירקות כי אין לי כסף לכופתיות או תערובת או לא יודע מה.
צריך להבין שפגיעה בתוכי תפגע גם בסופו של דבר בהתנהגותו, ביחסים שלכם ואז גם ההנאה שלך מהתוכי
היא לא תהיה אותה הנאה אם בכלל.. אז מיותר להכנס לזה מראש.
או לחילופין אן יש לך X כסף אקלקטוס תקנה תוכון\ציפור אהבה\קוקטיל, שים את שאר הכסף בצד, לכלוב, לתזונה
ושיהיה לך אפשרות לרכוש דברים שתצטרך בעתיד ואל "תתקע".
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **