מצד אחד אני קורא בהרבה מקומות שזה תוכי מקסים משעשע ונחמד
מצד שני אני קורא שהוא צרחן גדול ושאם לא מביאים לו מלא מלא צומי הוא מתחרפן..
אפשר לקבל יותר מידע לגבי סוגיית היחס שהוא צריך ?
האם זה תוכי מומלץ?
תודה מראש!
אייל
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על קקדו אמברלה ...
מנהל: מפקחים
Re: שאלה על קקדו אמברלה ...
היי אייל ברוך הבא,
איני יכול לענות לך מתוך ניסיון אישי אך אענה לך על פי מאמרים לא מעטים שקראתי,
בדרך כלל הקקדו אמברלה נחשב לתוכי בעל אינטלגנציה גבוהה מאוד,הם לומדים בנקל לעשות פעולות טכניות שונות כגון פתיחת דלתות הכלוב פתיחת קשרים בחבלים וטריקים שונים, האמברלה נחשב לתוכי שיוצר קשר חזק עם בעליו תוכי חברותי ופעיל,התוכי זקוק לגירויים רבים ולמרחב בהתאם,האמברלה נחשב כתוכי רועש ובעל קול חזק במיוחד,
כמובן שישנם יוצאים מן הכלל אך לדעתי אם להיווצר בעייה כתוצאה מרעש עדיף לשקול היטב מהלך כזה פשוט אין
מקום לניסוי ותהייה,עד כאן מתוך הידע שלי שנלקח ממאמרים,יתכן שחלק ממגדלי הקקדו אמברלה יאמרו אחרת וזה לגיטימי,כפי שאמרתי ישנם יוצאים מן הכלל.
אפשר לחכות לעוד תגובות,אני חושב שאביבה יכולה להוסיף לא מעט מתוך ידע וניסיון.
בינתיים אתה מוזמן להיכנס ללקסיקון התוכים לקרוא על הזן ולשמוע בפס קול אמברלה בפעולה,ממליץ לשים
את הרמקולים בפול ווליום
קקדו אמברלה -לקסיקון
בהצלחה.
איני יכול לענות לך מתוך ניסיון אישי אך אענה לך על פי מאמרים לא מעטים שקראתי,
בדרך כלל הקקדו אמברלה נחשב לתוכי בעל אינטלגנציה גבוהה מאוד,הם לומדים בנקל לעשות פעולות טכניות שונות כגון פתיחת דלתות הכלוב פתיחת קשרים בחבלים וטריקים שונים, האמברלה נחשב לתוכי שיוצר קשר חזק עם בעליו תוכי חברותי ופעיל,התוכי זקוק לגירויים רבים ולמרחב בהתאם,האמברלה נחשב כתוכי רועש ובעל קול חזק במיוחד,
כמובן שישנם יוצאים מן הכלל אך לדעתי אם להיווצר בעייה כתוצאה מרעש עדיף לשקול היטב מהלך כזה פשוט אין
מקום לניסוי ותהייה,עד כאן מתוך הידע שלי שנלקח ממאמרים,יתכן שחלק ממגדלי הקקדו אמברלה יאמרו אחרת וזה לגיטימי,כפי שאמרתי ישנם יוצאים מן הכלל.
אפשר לחכות לעוד תגובות,אני חושב שאביבה יכולה להוסיף לא מעט מתוך ידע וניסיון.
בינתיים אתה מוזמן להיכנס ללקסיקון התוכים לקרוא על הזן ולשמוע בפס קול אמברלה בפעולה,ממליץ לשים
את הרמקולים בפול ווליום
קקדו אמברלה -לקסיקון
בהצלחה.
Re:
[quote="437";p="8788"]זה תוכי מותק היה לי כזה והם טובים ולא מדברים הרבה אבל אני ממליץ[/quote]
אם הוא תוכי חמוד וטוב, מדוע הוא איננו במחיצתך כיום?
אם הוא תוכי חמוד וטוב, מדוע הוא איננו במחיצתך כיום?