ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה לשים בתוך הקופסא כדי לחמם את התוכי
מנהל: מפקחים
-
123ff456ff
- ביצה

מה לשים בתוך הקופסא כדי לחמם את התוכי
אני רוצה לעשות קופסא ולשים בתוך משהוא שיחמם תוכי מה כדי לעשים???
תוכי קוקטיל
תוכי קוקטיל
Re: מה לשים בתוך הקופסא כדי לחמם את התוכי
אתה יכול לשים את הקופסה עצמה במקום שיחסית חמים בבית, אפשר לחמם עם מנורה אבל צריך להיזהר מאוד שהגוזל לא יתבשל מצד אחד ומצד שני זה לא בטיחותי כל כך. באיזה גיל הגוזל ומאיזה סוג?
-
123ff456ff
- ביצה

זה לא גוזל זה תוכי אכלת יד גדול יחסית והוא כול הזמן יושב בתוך האוכל אני רוצה שהוא ישב בתוך הקופסא שאני יעשה לו מה אפשר לעשים לו??
מה הכוונה בתוך קופסה ? הוא נמצא בכלוב?
תוציא את האוכל מכלי האוכל שהוא יושב בפנים ותן לו לשבת בקופסה, הוא מרגיש בקופסה ביטחון וזה יעבור לו במשך הזמן.
את האוכל שים בכלי אחר בינתיים.
תוציא את האוכל מכלי האוכל שהוא יושב בפנים ותן לו לשבת בקופסה, הוא מרגיש בקופסה ביטחון וזה יעבור לו במשך הזמן.
את האוכל שים בכלי אחר בינתיים.
-
123ff456ff
- ביצה

אני רק שואל מה לעשים בתןך קופסא שלא יהיה לו בעיות
שים לו מעט נסורת וזה יספיק בהחלט - קופסה אני מבין שזה תא הטלה ,

אין משהו שתשים ויצור חום, אתה יכול לשים ריפוד כגון נסורת או נייר סופג אם התוכי כבר לא גוזל למה אתה רוצה לחמם את הקופסה , אם תסביר אולי אוכל לעזור טוב יותר.
אתה רוצה לעשות לו קופסה במיוחד שהוא ישב בה במקום בכלי של האוכל? אם הוא נגמל לא מזמן זה מיותר, כמו שאלי אמר הוא מרגיש בטוח ככה וזה יעבור לו.. לא צריך להרגיל אותו לשבת בקופסה.. מרופדת או לא.
אם הוא תוכי בוגר שמתנהג רגיל ופתאום נכנס לקופסה זה משהו אחר.. הוא רועד או נראה לך שקר לו? אם יש סיבה מיוחדת שהוא מחפש להתחמם או שנראה לך שהוא לא מרגיש טוב צריך לבדוק אותו
אם זאת נקבה יכול להיות שהיא מחפשת\מאמצת לעצמה תא הטלה..
בכל מקרה להכין קופסה מרופדת זה לא רעיון טוב, אז חבל שתטרח סתם
עריכה: אליאב, תקן אותי אם אני טועה, אבל תוכי האכלת יד בודד לא צריך תא הטלה..לא נראה לי שלזה הוא התכוון
אם הוא תוכי בוגר שמתנהג רגיל ופתאום נכנס לקופסה זה משהו אחר.. הוא רועד או נראה לך שקר לו? אם יש סיבה מיוחדת שהוא מחפש להתחמם או שנראה לך שהוא לא מרגיש טוב צריך לבדוק אותו
אם זאת נקבה יכול להיות שהיא מחפשת\מאמצת לעצמה תא הטלה..
בכל מקרה להכין קופסה מרופדת זה לא רעיון טוב, אז חבל שתטרח סתם
עריכה: אליאב, תקן אותי אם אני טועה, אבל תוכי האכלת יד בודד לא צריך תא הטלה..לא נראה לי שלזה הוא התכוון
-
123ff456ff
- ביצה

זה לא קוקטיל רגיל איך אני יודע שהוא זכר או נקבה לפי הזנב זה נקבה
שירלי אני יתקן אותך שימי לב למה שהוא שאל ומה עניתי וגם הוא השואל אפילו לא מנסה לענות
על מה שהוא נישאל דבר שאני לא מבין את צורת השאלות הללו ,

על מה שהוא נישאל דבר שאני לא מבין את צורת השאלות הללו ,