ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כזו חנות אנחנו צריכים בארץ...
מנהל: מפקחים
Re: כזו חנות אנחנו צריכים בארץ...
ב"סד
בטח מה שאני יגיד יישמע כתירוץ אבל המצב הכלכלי של האנשים פה לא משהו וזה גורם להם לחסוך בדברים כדי שהרווח שלהם
יהיה יותר גדול
אני לא מצדיק אותם אני בעד שכל תוכי יקבל כלוב נכון בחנות אבל תמיד שאתה הקונה קל לך לבקר אנשים ואילו הייתה במקומם היית מתנהג אותו דבר כי ברגע שזה מגיע לכיס הכל משתנה אבל תראו החנות סביר להניח ממוקמת באר"הב שם יותר קל שם גם יש משטרה מיוחדת לחיות אז אין מה להשוות ברגע שהמודעות היא גבוהה דברים משתנים אנו חיים במדינה שבה יש מהדורת חדשות בכל שעה ועיניינים בטחוניים כל יום ככה שאין זמן להיתעסק בדברים כאלה
אני מקווה כמוכם שיום יבוא ובארץ שלנו יתייחסו לבעלי חיים כאל בני אדם והלוואי וגם נראה חנויות כאלה בארץ אני בטוח שאם תחפשו תראו לא מעט מקומות ברמה גבוהה כמו בסרט
בטח מה שאני יגיד יישמע כתירוץ אבל המצב הכלכלי של האנשים פה לא משהו וזה גורם להם לחסוך בדברים כדי שהרווח שלהם
יהיה יותר גדול
אני לא מצדיק אותם אני בעד שכל תוכי יקבל כלוב נכון בחנות אבל תמיד שאתה הקונה קל לך לבקר אנשים ואילו הייתה במקומם היית מתנהג אותו דבר כי ברגע שזה מגיע לכיס הכל משתנה אבל תראו החנות סביר להניח ממוקמת באר"הב שם יותר קל שם גם יש משטרה מיוחדת לחיות אז אין מה להשוות ברגע שהמודעות היא גבוהה דברים משתנים אנו חיים במדינה שבה יש מהדורת חדשות בכל שעה ועיניינים בטחוניים כל יום ככה שאין זמן להיתעסק בדברים כאלה
אני מקווה כמוכם שיום יבוא ובארץ שלנו יתייחסו לבעלי חיים כאל בני אדם והלוואי וגם נראה חנויות כאלה בארץ אני בטוח שאם תחפשו תראו לא מעט מקומות ברמה גבוהה כמו בסרט

מצטערת מראש על החפירה! אבל חייבת להגיב..
מעבר לג'אקוים ולתוכונים יש גם ארה אדומה סגורה בכלוב בחדר אחורי, צורחת. למה היא שם? "כי ילדים מציקים לה". לא ראיתי ילדים, אבל בכל מקרה בחנות אחרת יש ארה כחולה-צהובה שכמו שאמרתי בעבר, כבר 10 שנים עומדת על סטנד מחוץ לחנות, ותאמין לי שארה יכולה להפחיד ולגרש מבוגרים וילדים, אז לסגור אותה לבד, שגם היא לא למכירה... נראה לי אכזרי. למה להחזיק אותה בחנות בכלל?
ולמה לא לנקות את הכלובים ולהחליף מים טריים? זה לא מניע כלכלי זה חוסר אכפתיות ואדישות.. אולי חוסר מודעות גם.
חוץ מזה, זול עולה יקר.. כשהחנות מריחה רע ונראית רע, והתוכים חולים, אין קונים ואין הכנסות. החנויות האלה שורדות כנראה על שיווק מזון, כלובים וצעצועים, ומדי פעם תוכים.. כשאנשים לא מבינים מה הם קונים. חיות בריאות שנראות מצויין, ישפיעו בצורה חיובית על הכנסות, אני בטוחה 100%. חבל שבעלי החנויות לא מבינים את זה.
מקווה שתהיה יותר מודעות בארצנו, ושדברים ישתנו לטובה ומהר
שבת שלום
אילו הייתי במקומם לא הייתי מתנהגת אותו דבר... בחיים. אולי לא קראת את המצב שתיארתי, ואם היית שם במקומי אני בטוחה שלא היית חושב לעצמך "טוב אם הייתי בעל החנות גם אני הייתי מאפשר מצב כזה". אני מדברת על צפיפות, חולי, ליכלוך, וסירחון. ממש ריח רע.1748 כתב:תמיד שאתה הקונה קל לך לבקר אנשים ואילו הייתה במקומם היית מתנהג אותו דבר כי ברגע שזה מגיע לכיס הכל משתנה
מעבר לג'אקוים ולתוכונים יש גם ארה אדומה סגורה בכלוב בחדר אחורי, צורחת. למה היא שם? "כי ילדים מציקים לה". לא ראיתי ילדים, אבל בכל מקרה בחנות אחרת יש ארה כחולה-צהובה שכמו שאמרתי בעבר, כבר 10 שנים עומדת על סטנד מחוץ לחנות, ותאמין לי שארה יכולה להפחיד ולגרש מבוגרים וילדים, אז לסגור אותה לבד, שגם היא לא למכירה... נראה לי אכזרי. למה להחזיק אותה בחנות בכלל?
ולמה לא לנקות את הכלובים ולהחליף מים טריים? זה לא מניע כלכלי זה חוסר אכפתיות ואדישות.. אולי חוסר מודעות גם.
חוץ מזה, זול עולה יקר.. כשהחנות מריחה רע ונראית רע, והתוכים חולים, אין קונים ואין הכנסות. החנויות האלה שורדות כנראה על שיווק מזון, כלובים וצעצועים, ומדי פעם תוכים.. כשאנשים לא מבינים מה הם קונים. חיות בריאות שנראות מצויין, ישפיעו בצורה חיובית על הכנסות, אני בטוחה 100%. חבל שבעלי החנויות לא מבינים את זה.
צודק1748 כתב:ברגע שהמודעות היא גבוהה דברים משתנים
מקווה שתהיה יותר מודעות בארצנו, ושדברים ישתנו לטובה ומהרשבת שלום

ממש יפה עשיתי גם חיפוש ומצאתי את האתר שלהם http://www.cageworldaz.com/ יש שם תמונות גם ממש יפות

התוכים נראים מאוד מושקעים אבל את השם CAGE WORLD לא כל כך אהבתי
חנות באמת מדהימה
לצערי בארץ לא תהיה חנות ברמה הזו,
עלויות אחזקה של חנות ברמה הזו אלו עלויות אדירות, ובארץ שאנשים רצים לקנות בזועות של כפר קאסם, העיקר לשלם מ"ס שקלים פחות,
אין אפשרות להחזיק חנות ברמה הזו,
לצערי בארץ לא תהיה חנות ברמה הזו,
עלויות אחזקה של חנות ברמה הזו אלו עלויות אדירות, ובארץ שאנשים רצים לקנות בזועות של כפר קאסם, העיקר לשלם מ"ס שקלים פחות,
אין אפשרות להחזיק חנות ברמה הזו,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
שמתם לב שיש להם שם תוכים בסכנת הכחדה?
כמו ארה סקרלט וקקדו מולוקן וארה יקינטון ועוד כמה...
כמו ארה סקרלט וקקדו מולוקן וארה יקינטון ועוד כמה...

וואווו...איזה חנות מטורפתתת...
הייתה שם ארה יחסית בהתחלה ירוקה כחולה.. אפעם לא ראיתי כזאת...איזה יפה..
כל התוכים שם מדהימים ואוווו
הייתה שם ארה יחסית בהתחלה ירוקה כחולה.. אפעם לא ראיתי כזאת...איזה יפה..
כל התוכים שם מדהימים ואוווו
בטוחים שזו חנות ולא חווה?
ואו! יקינטון בחנות?! פשיי נדיר!
הכמות של הצעצועים פשוט בלתי מוגבל! לייק.
ואו! יקינטון בחנות?! פשיי נדיר!
הכמות של הצעצועים פשוט בלתי מוגבל! לייק.
זה מין חנות חווה,אם אתה מבין טוב אנגלית
הוא אומר שם שיש להם גם גוזלים שבוקעים אצלם ככה שזה
מין חנות רבייה כזאת
הוא אומר שם שיש להם גם גוזלים שבוקעים אצלם ככה שזה
מין חנות רבייה כזאת