אוקי תודה ... ועוד משהו באמת שיגעתי אותך ובאמת משהו אחרון שאני חייב לדעת עוד שנה אני יתגייס וכנראה שאני יהיה במקום שאני כל שבוע חוזר הביתה חמישיש שיישי שבת רציתי לדעת אם התוכי ישכח אותי וזה יהרוס את כל העבודה שאני הולך להשקיע ה ?
.... ואיך יודעים בן כמה התוכי על מנת שלא ייווצר מצב שאני יקנה תוכי שהוא בכלל בן שנה ..:S
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות טרם רכישת ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: שאלות טרם רכישת ג'אקו
אתה יכול לשאול ככל שתצטרך ללא בעייה.
כמובן שצריך לקחת בחשבון את המצב שבו תצטרך להיפרד מהתוכי לתקופות ארוכות ולכן חשוב מאוד שהתוכי יהיה רגיל גם לבני הבית האחרים ולא רק אליך, בעת שלא תימצא בבית התוכי ימשיך להרגיש בנוח מאחר והוא יהיה בקשר עם אנשים נוספים.
תוכי יזכור אותך , שבוע זו לא תקופה ארוכה שבה התוכי לא יזכור אותך.
ראשית מגדלים מנוסים יודעים להבדיל מיד בין גוזל לבוגר יותר.
אפשר לראות על פי ניצוי שעדיין לא התפתח מספיק או על פי צבע העיניים, לגוזל ישנם עיניים כהות וככל שהגוזל מתבגר עיניו הופכות בהירות יותר, בגיל שנה אפשר לראות שהעין כבר בצבע צהוב בהיר.
כמובן שצריך לקחת בחשבון את המצב שבו תצטרך להיפרד מהתוכי לתקופות ארוכות ולכן חשוב מאוד שהתוכי יהיה רגיל גם לבני הבית האחרים ולא רק אליך, בעת שלא תימצא בבית התוכי ימשיך להרגיש בנוח מאחר והוא יהיה בקשר עם אנשים נוספים.
תוכי יזכור אותך , שבוע זו לא תקופה ארוכה שבה התוכי לא יזכור אותך.
ראשית מגדלים מנוסים יודעים להבדיל מיד בין גוזל לבוגר יותר.
אפשר לראות על פי ניצוי שעדיין לא התפתח מספיק או על פי צבע העיניים, לגוזל ישנם עיניים כהות וככל שהגוזל מתבגר עיניו הופכות בהירות יותר, בגיל שנה אפשר לראות שהעין כבר בצבע צהוב בהיר.
פיששש תודה רבה
לא ידעתי את זה בקשר לעניים, יש לי עוד מספר שאלות אם בא לך לענות ..תוכי זאת חיה שנקשרת כמו כלב לבן אדם ? איך האינטיליגנציה של התוכי לעומת של כלב .?
האם התוכי מתגעגע לבעליו שהם לא בבית ? מהבחינה של הוא חושב על זה שמישהוא חסר בכלל ?
אני משווה לכלב כי ככה יהיה לי יותר קל להבין ...
האם התוכי מתגעגע לבעליו שהם לא בבית ? מהבחינה של הוא חושב על זה שמישהוא חסר בכלל ?
אני משווה לכלב כי ככה יהיה לי יותר קל להבין ...
אורח החיים והחשיבה של תוכי שונה משל כלב.
ההבדלים העיקריים הם בתכונות, הכלבים הינם חיות טורפות לעומת התוכים שהם חיות נטרפות,כחיות נטרפות התוכים יותר חששנים
דרוכים ונוטים להיות זהירים מאוד, את הכלב הפכנו לחייה מבוייתת במשך אלפי שנים ולעומת זאת התוכים עדיין מתנהגים כחיות בר,
האינסטינקט של הפחד והזהירות שבעצם מותיר אותם בחיים בטבע ממשיך להיות טבוע בהם גם בשבי .
מאחר והתוכים הינם חיות החיות בלהקות בטבע (חוץ מבעונת הרבייה) הם בסך הכל חיות חברותיות, כאשר מחתימים גוזל הוא רואה במשפחה את להקתו והוא חי איתם בשלום ללא בעייה. התוכי יחזיר לרוב יחס לנותן היחס, אם בני הבית יהיו שותפים בטיפול בתוכי במשחק ובמגע עימו התוכי יתנהג אליהם כחלק מהלהקה, אם התוכי יחוש דחוי על ידי מי מבני הבית הוא יעדיף להתרחק ממנו.
אתה יכול לקרוא את המאמר הבא בנושא, מענין.
שבירת הסטיגמה - ג'אקו של בן אדם אחד
התוכים הם חיות מאוד אינטלגנטיות ומשווים את רמת האינטלגנציה שלהם לרמה של ילד בגיל 4-5 . הם נקשרים הם אוהבים, הם מחכים שתגיע
והם רוצים לתקשר ועושים מאמץ לרצות אותך, כמובן שהכל בתנאי שזה הדדי.
כמובן שתוכי וכלב לא מתנהגים אותו דבר אך כל אחד בדרכו יודע לדרוש את היחס.
ההבדלים העיקריים הם בתכונות, הכלבים הינם חיות טורפות לעומת התוכים שהם חיות נטרפות,כחיות נטרפות התוכים יותר חששנים
דרוכים ונוטים להיות זהירים מאוד, את הכלב הפכנו לחייה מבוייתת במשך אלפי שנים ולעומת זאת התוכים עדיין מתנהגים כחיות בר,
האינסטינקט של הפחד והזהירות שבעצם מותיר אותם בחיים בטבע ממשיך להיות טבוע בהם גם בשבי .
מאחר והתוכים הינם חיות החיות בלהקות בטבע (חוץ מבעונת הרבייה) הם בסך הכל חיות חברותיות, כאשר מחתימים גוזל הוא רואה במשפחה את להקתו והוא חי איתם בשלום ללא בעייה. התוכי יחזיר לרוב יחס לנותן היחס, אם בני הבית יהיו שותפים בטיפול בתוכי במשחק ובמגע עימו התוכי יתנהג אליהם כחלק מהלהקה, אם התוכי יחוש דחוי על ידי מי מבני הבית הוא יעדיף להתרחק ממנו.
אתה יכול לקרוא את המאמר הבא בנושא, מענין.
שבירת הסטיגמה - ג'אקו של בן אדם אחד
התוכים הם חיות מאוד אינטלגנטיות ומשווים את רמת האינטלגנציה שלהם לרמה של ילד בגיל 4-5 . הם נקשרים הם אוהבים, הם מחכים שתגיע
והם רוצים לתקשר ועושים מאמץ לרצות אותך, כמובן שהכל בתנאי שזה הדדי.
כמובן שתוכי וכלב לא מתנהגים אותו דבר אך כל אחד בדרכו יודע לדרוש את היחס.