ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה| קניתי היום קוואקר האכלת יד כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: שאלה| קניתי היום קוואקר האכלת יד כמה שאלות
סבה תודה לכם גם לך עם המאמאר
מה שקורה עכשיו זה שהתוכי כל הזמן עם הכלוב פתוח ואם אני מלטף אותו בראש הוא לא נושך ואם אני מביא לו לאכול מהיד זה גם בסדר אבל אם אני מנסה לשים אצבעות בתחת לרגליים שלו הוא נותו נשיכ הקטנה למרות שביום הראשון הוא כן עלה ליד שלי
מזה אומר? כרגע כשאני מתקרב הוא לא ממש בורח והוא אוכל לי מהיד ואני מלטף אותו בלי שהוא יתנגד אולי לעיתים רחוקות נשיכה חלשה
מה שקורה עכשיו זה שהתוכי כל הזמן עם הכלוב פתוח ואם אני מלטף אותו בראש הוא לא נושך ואם אני מביא לו לאכול מהיד זה גם בסדר אבל אם אני מנסה לשים אצבעות בתחת לרגליים שלו הוא נותו נשיכ הקטנה למרות שביום הראשון הוא כן עלה ליד שלי
מזה אומר? כרגע כשאני מתקרב הוא לא ממש בורח והוא אוכל לי מהיד ואני מלטף אותו בלי שהוא יתנגד אולי לעיתים רחוקות נשיכה חלשה
תהיה סבלני ותן לזמן לעשות שת שלו, רגע אחד התוכי יתנהג ככה ורגע אחר הוא יכול להתנהג אחרת, תלוי מה עובר עליו באותו רגע, לא
צריך לקחת כל שינוי קל בצורה קשה , אם הוא עלה אתמול ולא עלה היום הוא יעלה מחר, תנסה ללמוד מה הוא אוהב ומה לא תמשיך להאכיל אותו ביד ללטף אם הוא רוצה ובימים הקרובים תלמד להכירו .
בהצלחה.
צריך לקחת כל שינוי קל בצורה קשה , אם הוא עלה אתמול ולא עלה היום הוא יעלה מחר, תנסה ללמוד מה הוא אוהב ומה לא תמשיך להאכיל אותו ביד ללטף אם הוא רוצה ובימים הקרובים תלמד להכירו .
בהצלחה.
סבבה תודה.
ותגיד אסור ללטף ולהאכיל אותו מהיד יותר מידי בימים הקרובים וצריך לתת לו ספייס?
או שאפשר להאכיל אותו מהיד וללטף אפילו הרבה זמן?
ותגיד אסור ללטף ולהאכיל אותו מהיד יותר מידי בימים הקרובים וצריך לתת לו ספייס?
או שאפשר להאכיל אותו מהיד וללטף אפילו הרבה זמן?
אם הוא משתף פעולה ומרוצה זה בסדר, אם הוא מפוחד ונמנע ממגע ומתרחק אז אל תלחץ בינתיים. אין כאן מותר אסור וכמה , כל תוכי מנהג אחרת במצבים שונים ולכן עליך כמגדל להבין את תנועות הגוף של התוכי ולאבחן מה טוב לו ומה פחות טוב לו ולפעול בהתאם.
אוקיי תודה רבה באמת אבל עכשיו קרה משהו שמזהה אכזב =/
לקחתי חוט דק של המכנס שמתי לידו כזה חשבתי סתם לשחק איתו כשראיתי שהוא טיפה מפחד ומנסה לנשוך את זה אז עזבתי את זה (ראיתי ביוטיוב מישהו עם חוט לתויכ שלו) אז עשיתי אבל רק לאיזה 10 שניות ועזבתי
ועכשיוהוא גם לא נותן לי ללטף ולהאכיל אותו (לא יודע אם זה בגלל החוט) יש מצב הוא הופך לפרא מדברים כאלה =/?
לקחתי חוט דק של המכנס שמתי לידו כזה חשבתי סתם לשחק איתו כשראיתי שהוא טיפה מפחד ומנסה לנשוך את זה אז עזבתי את זה (ראיתי ביוטיוב מישהו עם חוט לתויכ שלו) אז עשיתי אבל רק לאיזה 10 שניות ועזבתי
ועכשיוהוא גם לא נותן לי ללטף ולהאכיל אותו (לא יודע אם זה בגלל החוט) יש מצב הוא הופך לפרא מדברים כאלה =/?
תוכי לא הופך לפרא סתם ככה...
פשוט שיגעת אותו עם החוט...חכה רבע שעה ותנסה לתת לו אוכל מהיד אולי הוא ירצה...
פשוט שיגעת אותו עם החוט...חכה רבע שעה ותנסה לתת לו אוכל מהיד אולי הוא ירצה...
וואלה אתה בטוח אבל אחי?? האמת זה היה נראה שהוא ניסה לישון אולי בגללזה?
ואשמח לעוד תגובותתת
ואשמח לעוד תגובותתת
אז הוא עייף...
תראה הבאת אותו אתמול ואתה מנסה שהוא יואהב אותך ירוץ לך לכתף מאהבה ישר?..
זה לוקח זמן תן לו תשקט שלו אם לא בא לו על מגע...אם הוא ירצה מה טוב..לא ירצה תניח לו לחצי שעה..
פרא הם נייהים כאשר אתה לא מתייחס אליהם רק מחליף להם אוכל ומים בלי שום ניסיון למגע או לתקשר ..וזה לוקח זמן זה תהליך של התעלמות מהתוכי.
וגם אז זה לא נקרא פרא אלא האכלת יד מקולקלת...פרא..זה רק בטבע..
תראה הבאת אותו אתמול ואתה מנסה שהוא יואהב אותך ירוץ לך לכתף מאהבה ישר?..
זה לוקח זמן תן לו תשקט שלו אם לא בא לו על מגע...אם הוא ירצה מה טוב..לא ירצה תניח לו לחצי שעה..
פרא הם נייהים כאשר אתה לא מתייחס אליהם רק מחליף להם אוכל ומים בלי שום ניסיון למגע או לתקשר ..וזה לוקח זמן זה תהליך של התעלמות מהתוכי.
וגם אז זה לא נקרא פרא אלא האכלת יד מקולקלת...פרא..זה רק בטבע..
אני יש אצלי ג'קו שבוע ולא שהוא נוש אותי א משהו פשוט הוא לא התרגל אליי כל כך..אז כשהוא לא רוצה או מראה סימנים שאני משגע אותו אני עוזב אותו קצת..
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="3211";p="79213"]וואלה אתה בטוח אבל אחי?? האמת זה היה נראה שהוא ניסה לישון אולי בגללזה?
ואשמח לעוד תגובותתת[/quote]
הפיכה לפרא (האכלת יד "מקולקל" - האכלת יד לשעבר) בדיוק כמו החתמה הינו תהליך ולא קורה בשניה ברגע של מעשה
כזה או אחר. צריך להבין שתוכים שיהיו בעלי ההחתמה הכי גבוה אינם מעוניינים להיות בחברתך כל היום ובכל רגע נתון.
במיוחד כשאתה רק הכנסת תוכי הבייתה לפנות אליו כל רגע וכל רגע עם משהו אחר בהחלט לא מועיל.
כפי שציינו כאן ולא פעם, אתה דיי "משגע" את התוכי. תן לו את הזמן, דבר אליו מידיי פעם, התבונן בו, למד מתי הוא רוצה
ומתי הוא לא. למד להכיר את שפת גופו ותן לזמן לעשות את שלו. הכי חשבו כפי שציינו לא בלחץ ובטח שלא בכוח.
תן לתוכי לעשות את הצעדים ברצון ואל כי אין לו ברירה.
היה סבלני, עם יחס טוב ומאוזן הכל יהיה בסדר.
ואשמח לעוד תגובותתת[/quote]
הפיכה לפרא (האכלת יד "מקולקל" - האכלת יד לשעבר) בדיוק כמו החתמה הינו תהליך ולא קורה בשניה ברגע של מעשה
כזה או אחר. צריך להבין שתוכים שיהיו בעלי ההחתמה הכי גבוה אינם מעוניינים להיות בחברתך כל היום ובכל רגע נתון.
במיוחד כשאתה רק הכנסת תוכי הבייתה לפנות אליו כל רגע וכל רגע עם משהו אחר בהחלט לא מועיל.
כפי שציינו כאן ולא פעם, אתה דיי "משגע" את התוכי. תן לו את הזמן, דבר אליו מידיי פעם, התבונן בו, למד מתי הוא רוצה
ומתי הוא לא. למד להכיר את שפת גופו ותן לזמן לעשות את שלו. הכי חשבו כפי שציינו לא בלחץ ובטח שלא בכוח.
תן לתוכי לעשות את הצעדים ברצון ואל כי אין לו ברירה.
היה סבלני, עם יחס טוב ומאוזן הכל יהיה בסדר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **