ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ארה יקינטון גידול
מנהל: מפקחים
Re: ארה יקינטון גידול
עידו אתה צודק לגמרי.
המגדל דובדבני נמצ באיזור הקריות ומגדל את מה שאמרת..
אחרי מאמצים רבים מאוד השגתי את הטלפון שלו ונאמר לי שאם אבקש יפה יש מצב שהוא ייתן לי להגיע לראות את בית הגידול שלו, אני פשוט מתביישת לא נעים לי להתקשר למישהו סתם ככה ולבקש וזה... :$
המגדל דובדבני נמצ באיזור הקריות ומגדל את מה שאמרת..
אחרי מאמצים רבים מאוד השגתי את הטלפון שלו ונאמר לי שאם אבקש יפה יש מצב שהוא ייתן לי להגיע לראות את בית הגידול שלו, אני פשוט מתביישת לא נעים לי להתקשר למישהו סתם ככה ולבקש וזה... :$

אין לך מה להפסיד
מקסימום הוא יגיד לך לא....
ותחשבי מה יקרה אם הוא יגיד כן....
לכי תדעי מתי תראי תוכים כאלה נדירים ויקרים...
בקיצור לכי על זה
מקסימום הוא יגיד לך לא....
ותחשבי מה יקרה אם הוא יגיד כן....
לכי תדעי מתי תראי תוכים כאלה נדירים ויקרים...
בקיצור לכי על זה
לא כול אחד הוא מכניס .. אנשים שהוא מכיר בד"כ , גם אני לא הייתי מרשה לעצמי להכניס אנשים חופשי לגידול ששווה אפשר להגיד מאות אלפי שקלים ואפילו מליונים ..
קניתי כזה עלה לי 8000$ בניו יורק!!!האים בתור תושב חוזר אני עכול להביא אותו לארץ?
55 כתב:ארה יקינטונית מצריכה אישורים מתאימים שלא ניתנים לכל אחד, אישורים להחזקת ארה יקינטונית ניתנים לרוב לגני חיות או למספר מקומות יחודיים. מאחר והתוכי בסכנת הכחדה ומסומן כסייטס 1 אסור לסחור בו או לייבא אותו ללא אישורים.
מחירו של יקינטון בארה"ב נע בין 8000$-10,000$
כן אבל אתה צריך לקבל אישורים מיוחדים מישראל ומארה"ב....
זה לא פשוט.
היית צריך לדאוג לכך לפני כן...
זה לא פשוט.
היית צריך לדאוג לכך לפני כן...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
סתם אני מתענינת אם ארצה לגדל כזה תוכי למי צריך לפנות כדי שיאשר לי את הגידול?
כתושב חוזר אתה צריך לפנות לכתובת הבאה ולברר פרטים:
רחוב עם ועולמו 3 , גבעת שאול, ירושלים, מיקוד 95463. טלפון:02-5005463 פקס:02-5005459.
את הבקשה יש להפנות אל:
מנהל השירותים הווטרינריים עבור רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא, משרד החקלאות ת.ד. 12 בית דגן 50250,
טל:03-9688986 או פקס:03-9688963 או 03-9605194.
החוק אומר:
"הכנסת חיית בר וכל חיה שאין טבעה לחיות במחיצתו של אדם, ללא קשר למוצאה, חייבת בנוסף באישור מראש בכתב מטעם רשות שמורות הטבע".
רחוב עם ועולמו 3 , גבעת שאול, ירושלים, מיקוד 95463. טלפון:02-5005463 פקס:02-5005459.
את הבקשה יש להפנות אל:
מנהל השירותים הווטרינריים עבור רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא, משרד החקלאות ת.ד. 12 בית דגן 50250,
טל:03-9688986 או פקס:03-9688963 או 03-9605194.
החוק אומר:
"הכנסת חיית בר וכל חיה שאין טבעה לחיות במחיצתו של אדם, ללא קשר למוצאה, חייבת בנוסף באישור מראש בכתב מטעם רשות שמורות הטבע".
הייתי שבוע שעבר בספארי ברמן גן,וראיתי זוג ארה יקינטונית וקקדו דקלים ועוד כמה תוכים יקרים מאוד, הארה יקנטונית היא ענקייית איזה גודל התוכי הזה מפחייד ,

התוכי של יריו (:
תודה אלי
התקשר במוצאי שבת סתם כדי להתענין!(:
ויריו: אם אני לא טועה גודל היקינטון זה של 90 סניטימטר
תקנו אותי אם אני טועה!
התקשר במוצאי שבת סתם כדי להתענין!(:
ויריו: אם אני לא טועה גודל היקינטון זה של 90 סניטימטר
תקנו אותי אם אני טועה!
אורכו של ארה יקינטון בין 90-100 ס"מ. משקלו נע בין 1.250-1.450 ק"ג.