ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תלונות בעירייה
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תלונות בעירייה
כן. מתחת ל-5 תוכים אין לך בעיה. אם יהיה לך 8 וזה יהיה ציפורי אהבה לא צריכה להיות בעיה - לפחות ככה זה מהנסיון שלי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
במקרה הזה ישנה גם את האפשרות של התייעצות עם עו"ד שבקיא בנושא הזה ספתיפי. יתרה מזאת ישנו את הנושא של שכנות טובה ולדעתי ניתן לפתור הרבה מן הבעיות ע"י דו-שיח בין שכנים.
הלואיי שיהיה אפשר פחות מחמש גם את זה לא אבא שלי הלך היום למחלקה הוטרינרית והראו לו שלכל תוכי חייב רישיון לא קשור למספר ולא קשור לבית גידול לפי העיר חולון כל אחד חייב ב107 כל תוכי אבל עם השכנים מתלוננים זה לא עוזר הרישיון אז אין מה לעשות ואני צריך למכור את כל התוכים

לא נראה לי הגיוני.. ובנינו נראה לי שקצת עובדים אלייך. כמו שבני אמר כדי לבדוק את זה יותר לעומק דרך עו"ד שמבין בנושא או במקרה הכי טוב לדבר עם השכנים ולנסות להגיע לפשרה.
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: תלונות בעירייה
גם דיברתי עם חבר שלי שהוא יש לו חנות חיות הוא אמר זה לא הגיוני הוא לא שמע על זה גם והוא אומר כמו שעוזי אמר שיש דבר כזה שמותר להחזיק פחות מ5 תוכים
אבל אבא שלי הלך אליהם היום למחלקה הוטרינרית מה יש לעבוד עליו הראו לו את הספח של עיריית חולון ואמרו לו שצריך רישיון על כל תוכי גם תוכי שנמצא בבית ומזה החרטה הזאת ואללק כמעט לכל בנאדם פה יש תוכי בבית ולאפחד לא לוקחים אני לא יודע מה לעשות כבר
ואיזה פשרה עם השכנים הם מתלוננים העברנו אותם ממקום למקום לא עוזר וזה גינה ענקית ולא אכפת להם ממשיכים להתלונן
אבל אבא שלי הלך אליהם היום למחלקה הוטרינרית מה יש לעבוד עליו הראו לו את הספח של עיריית חולון ואמרו לו שצריך רישיון על כל תוכי גם תוכי שנמצא בבית ומזה החרטה הזאת ואללק כמעט לכל בנאדם פה יש תוכי בבית ולאפחד לא לוקחים אני לא יודע מה לעשות כבר
ואיזה פשרה עם השכנים הם מתלוננים העברנו אותם ממקום למקום לא עוזר וזה גינה ענקית ולא אכפת להם ממשיכים להתלונן

איך אני אמור לדעת איזה עורך דין מבין בנושא הזה?
ואמרו לאבא שלי שזה על פי חוק עזר עירוני של עיריית חולון http://www.animals-roof.org.il/index.php?page_id=48 הסתכלתי קצת ולא הבנתי מה הולך להם באתר
אמרו להסתכל על פי היונות שיונות ותוכים זה אותו דבר
ואמרו לאבא שלי שזה על פי חוק עזר עירוני של עיריית חולון http://www.animals-roof.org.il/index.php?page_id=48 הסתכלתי קצת ולא הבנתי מה הולך להם באתר
אמרו להסתכל על פי היונות שיונות ותוכים זה אותו דבר

קראתי את כל התגובות ולדעתי ,
ממליץ לך לפנות בהקדם לעו"ד לקבל חוות דעת בנידון והחלת החוק בסוגייתך.
לא יהיה נעים ברגע שינסו להפעיל כוח על מנת להחרים לך את הבעלי חיים שלך.
בנוסף,יש המון מקרים לא נעימים ששמעתי על עיריית חולון.
ראה גוגל וכלבוטק .
בהצלחה .
ממליץ לך לפנות בהקדם לעו"ד לקבל חוות דעת בנידון והחלת החוק בסוגייתך.
לא יהיה נעים ברגע שינסו להפעיל כוח על מנת להחרים לך את הבעלי חיים שלך.
בנוסף,יש המון מקרים לא נעימים ששמעתי על עיריית חולון.
ראה גוגל וכלבוטק .
בהצלחה .

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
תתקשר לשמורת הטבע והגנים ותשאל אותם מה הפרוצדורה... לאחר מכן אחרי שיסבירו לך. תגיד להם האם האישור
שלהם מספיק להצגה אל מול העירייה. ברגע שיש לך פיקוח של שמורת הטבע, לא צריכה להיות בעיה כלל למיטב ידיעתי.
שלהם מספיק להצגה אל מול העירייה. ברגע שיש לך פיקוח של שמורת הטבע, לא צריכה להיות בעיה כלל למיטב ידיעתי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
במקביל תפנה לוטרינר שלך לייעוץ, אם אין לך וטרינר תפנה לד"ר גדי שרביט בטלפון , ד"ר גדי שרביט כמנהל המחלקה הוטרינרית של אשקלון יכול לתת לך עצות שימושיות .