ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביקור בחנות חיות מצב התוכים גרוע
מנהל: מפקחים
Re: ביקור בחנות חיות מצב התוכים גרוע
אדיר לקח לי את השאלה ,איזה חנות מוכרים 140 זוג אנגליים אני עכשיו הולך????ואיזה חנות אתה מדבר באשקלון שיש תתוכון עם הצ'ופ(גם אני מאשקלון)אני יקפוץ יראה אותו ....
זה חנות חדשה באשקלון אני לא יודע בדיוק איפה היא נמצאת בעיר ( הכוונה לא להגיד בתוך אשקלון אלה בתוך העיר אם מבינים למה הכוונה ) יש בחוץ מלא כלובים חנות ענקית בגודל סופרמרקט הכלוב בחוץ בצבע זהב מקווה שעזרתי והתוכון עם הצופ שוב לא נראה לי שזה צופ נראה לי שהוא פשוט התנפח שמניסיון תקיפה כי גם האישון התכווצו אז זה היה כאילו הנוצות בראש עומדות עכשיו שאני נזכר כולו היה מנופח

איפה בעיר ?אין חנות מוכרת ליד זה או משהו?
- אליאן אלון
- בקיעה

- אזור מכירה: עפולה
- שם פרטי:: אליאן
אני ממש לא מבינה את בעלי החנויות ...אין מישהו על פי חוק שיכול לחייב אותם לטפל כראוי בתוכים.? ממש כואב הלב רק מלקרוא את זה
תלמיד ישיבה יוצא מהישיבה ורואה את הרבי שלו מעבר לכביש וקורא לו " רבי רבי " אז הרבי ירה בו!
באמת חבל
אני מכיר כמה חנויות שמזניחים חיות עד לרמה של התעללות
לדוגמא אני מכיר חנות חיות אחת הם מחזיקים תוכים וציפורי אהבה וכאלה במין תאי מגירות כאלה של 10-10 ס"מ לא יאמן
מצד שני החנות חיות שאני קונה ממנה חנות אמינה התוכים מקבלים את כל מה שהם צריכים ויותר מזה והרבה יחס מצד המוכרים
בניגוד להרבה חנויות חיות אחרות המוכרים יודעים על מה הם מדברים מקצועיים
הלוואי שכל חנויות החיות היו ככה
אני מכיר כמה חנויות שמזניחים חיות עד לרמה של התעללות
לדוגמא אני מכיר חנות חיות אחת הם מחזיקים תוכים וציפורי אהבה וכאלה במין תאי מגירות כאלה של 10-10 ס"מ לא יאמן
מצד שני החנות חיות שאני קונה ממנה חנות אמינה התוכים מקבלים את כל מה שהם צריכים ויותר מזה והרבה יחס מצד המוכרים
בניגוד להרבה חנויות חיות אחרות המוכרים יודעים על מה הם מדברים מקצועיים
הלוואי שכל חנויות החיות היו ככה

אני לא מבין אותך, מדברים איתך על תוכים חולים ומה שמעניין אותך זה רק המחיר1628 כתב:תשאל אותה כמה עולה התוכון עם הצ'ופ!!! יש הרבה חנויות חיות שלא מודעים למחיר ,
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
מה אתה רוצה שאני יבכה?<
זה כואב אבל אין מה לעשות יש אנשים בלי לב בעולם
והוא אמר תוכון עם צ'ופ ועוד מאשקלון אז למה שאני לא יקפוץ לראות אותו
הדיון כאן אינו על מכירת תוכים או מציאת הזדמניות לרכישה מחנויות, הדיון עוסק במצב התוכים בביקור בחנויות וכזה הוא ישאר.1628 כתב:מה אתה רוצה שאני יבכה?<
שאלות על קניה מכירה ספציפיות כולל מיקום החנויות שם וסוג התוכים הנמכרים יכול וצריך להעשות בפרטי.