אבל זה מסוכן לאנשים עם מערכת חיסון לא חזקה מספיק, לא?
ותוכים יכולים למות מכלמדיה, לא?
אז למה שאסכן את התוכי שאגדל?
ובני אדם יכולים למות מכלמדיה? או שזה רק מסוכן להם?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
להוציא תוכי מהבית????
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: להוציא תוכי מהבית????
אוהבת תוכים, (מה שמך בבקשה?) זו בדיוק דוגמא למה שקורה.
את שואלת שאלות וזה מצויין, אך זה נראה שאת לא ממש "סגורה" על הנושא וכך בדיוק מתגלגלים דברים.
מישהו אומר משהו, האחר שלא מבין ניזון מזה ומגלגל את זה הלאה.
ואם וטרינרים טוענים שזה מסוכן, למה הם לא מגינים על עצמם... לא יודע.. מסכות משהו?
על כושר מדברים בטלויזיה, על סיגריות, על מליון ואחת דברים.. לא יצא לי לראות פרסום כזה או אחר בכל מדיה אפשרית על תוכים.
את שואלת שאלות וזה מצויין, אך זה נראה שאת לא ממש "סגורה" על הנושא וכך בדיוק מתגלגלים דברים.
מישהו אומר משהו, האחר שלא מבין ניזון מזה ומגלגל את זה הלאה.
תוכים גם יכולים למות מהטיפול, קרה? קרה. כמה מתו מכלמידיה? יש נתונים?5032 כתב: ותוכים יכולים למות מכלמדיה, לא?
אל תסכני. את מוזמנת לבצע בדיקות (שלרוב יתנו לך תשובה חיובית לפי הסטטיסטיקות), לטפל (לקוות שהתוכי יעבור את זה בשלום) ואחר כך לבודד אותו מן העולם בכדי שלא ידבק בשנית וגם אז הסיכויים לא הכי גבוהים.5032 כתב: אז למה שאסכן את התוכי שאגדל?
שמעת פעם על אדם שמת מכלמידיה? שמעת מישהו אומר שזה מסוכן להם מבלבד וטרינרים? אזהרה של משרד הבריאות? משהו?5032 כתב: ובני אדם יכולים למות מכלמדיה? או שזה רק מסוכן להם?
ואם וטרינרים טוענים שזה מסוכן, למה הם לא מגינים על עצמם... לא יודע.. מסכות משהו?
על כושר מדברים בטלויזיה, על סיגריות, על מליון ואחת דברים.. לא יצא לי לראות פרסום כזה או אחר בכל מדיה אפשרית על תוכים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: להוציא תוכי מהבית????
לא צריך לשבור את הראש....
אני אישית לוקחת אותו להמון מקומות- משפחה וכאלה או שאני הולכת לחנות העיקר גם שייצא להתאוורר
הרי אנחנו לא מוציאים אותם כל הזמן אלא פעם ב.... אז למה לא
אפילו קצת לשמש לעשות סיבוב שירגיש עולם קצת
אני אישית לוקחת אותו להמון מקומות- משפחה וכאלה או שאני הולכת לחנות העיקר גם שייצא להתאוורר
הרי אנחנו לא מוציאים אותם כל הזמן אלא פעם ב.... אז למה לא
אפילו קצת לשמש לעשות סיבוב שירגיש עולם קצת

רונן