ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כופתיות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

כן הרעיון של הדיזה באמת יפה, אבל (שאלות ברשותכם):
אם הכלי גדול מידיי, המים עומדים ולא נראה לי שזה הכי טוב (אלא אם מדובר במים מינרלים), לא?
כמו כן, אווה אני עם כלי מים בכלוב ולא יצא לי לראות את קוקו מתרחץ ואני אישית לא משפריץ עליו
ומחכה ליום חם בכדי לרחוץ אותו (או לפחות לנסות - בכל זאת פעם ראשונה), האם כדאי לי גם בימים
אלה להשפריץ עליו מידיי פעם?
האם את מתכוונת לשפריצר כמו אותו כלי של ניקוי חלונות וכו'?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

זה ממש לא גדול בקבוק קטן של מים מאיסמוזה מוחלף פעמיים בשבועה כך גם כול הגידול שלי וזה התחיל שם
אני לא מקלח אותו בחורף ביכלל בערך שלושה חודשים
אבל בקיץ לפחות פעמיים בשבוע
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

Re: כופתיות

שליחה על ידי אביe »

דבר ראשון קוראים לי אביעד
ודבר שני תודה לכל העונים

הרעיון נשמע לי מאוד טוב אבל לגידול רחב..לי יש רק את הגוזלית ג'קו והיא לא מלכלכת מידי וגם היא נמצאת בתוך הבית וכל הצינורות לא ניראה לי משתלב עם הסלוןתמונה
אבל נתתם לי רעיון יפה..אני ראיתי בחניות לחיות מחמד כלי מים לתוכים כמו של המכרסמים אבל עם לחץ מיוחד לתוכים..ניראה לי הוא עובד על אותו הרעיון של הדיזה

בקשר למקלחות, לפני כמה ימים היה יום חמים ונתתי כמה שפריצים לגוזלית עם שפריצר..והיא ממש ברחה מהמים..אתם יודעים אולי איך לשכנע אותה שמים זה ממש כייף??? חחחחתמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

תמונההיי לכולם.
ראשית אביעד עשה לי טובה אישית ותחליף מהר את צבע האותיות. כי זה ממש מרצד מול העיניים, ולא רואים בסוף כלום.נראה לי שזה לא קשור לגיל תמונה .לגבי שהתוכים ברכו לך ,זה בגלל שזה היה בפעם הראשונה, והם נבהלו.צריך לעשות בעדינות, בשקט, ובסבלנות אחרי כמה פעמים תראה שהם יתרגלו.
דרך אגב כשאני רוצה לעשות לזאזו שפריץ, אני שאולת אותה האם היא רוצה לעשות מקלחת, ובזמן הזה כשני מדברת איתה לוקחת את הבקבוק, ומתקרבת אליה. לפעמים כשאני תופסת את עצמי מדברת עם החיות שלי חושבת שמזל שעוד אף אחד לא שם אצלי מצלמה נסתרת, כי בטח היו חושבים שגרה כאן איזה משוגעתתמונה עם דיפלומהתמונה

רמי ראיתי שהבקבוק שלך קטן וזה באמת קל יותר להחליף לעתים קרובות.

לעוזי וגם לרמי.
אני משפריצה גם בחורף על זאזו והיא נהנית הנאה שלימה.ברור שלא בבוקר מוקדם כשהבית עוד קר. כולנו מחממים את הבתים שלנו , אז מתי שגם לכם נעים גם נעים לתוכי, ואפשר להשפיר בשקט עליו, לא יקרה לו כלום.
ברור שלא צריך לשטוף אותו כאילו מתחת לברז, אבל כמה שפריצים מאוד ישמחו אותו, תוכלי לראות את זה איך שהוא ינפנף עם הכנפיים שלו.
דרך אגב יש לי זוג רוזלות בכניסה קרוב לדלת. ולא משנה כמה מוקדם אני יוצאת , אפילו בשעה שש-שבע הם כבר אחרי מקלחת טובה בכלי המים שלהם.זה תמיד מפליא אותי מחדש, אבל כנראה הם אוהבים את השיטה הפינית-שבדית.
בעיניי מאוד חשוב לעשות את זה , זה שומר על בריאות הנוצות, וכפי שכתבתי כבר גם נגד אבק.
שוב שבת שלוםתמונה
לא יעזור לכם חברה המגילות נשפכות. סליחהתמונהתמונה
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אווה, אם את נהנת מהצבע כ"כ..למה שלא תחליפי גם??תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אההה..ומה שרציתי להגיד לך!!!חחח..
גם אני משוחח עם הגוזלית..עשיתי זאת גם עם ניקה
אם תשאלי אותי זה מעולה
גם התוכי לומד לדבר וגם הוא מתחיל להבין את הקשר המשפטים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אווה כרגיל תשובה מכל הלבתמונה

הייתי מוסיף שמכיוון שהגוזלית שלך צעירה מאוד ונחשפת לדברים חדשים, הייתי מציע במקרים כמו התזה
מבקבוק קודם כל להציג בפניה את הבקבוק,לאט לאט לתת לה גם לשחק איתו,לחוש עם המקור,לאחר שהיא
תתרגל לבקבוק יהיה לה קל יותר מאשר לראות מכשיר מאיים "יורק" מים לכיוונה,

אגב אווה המוסטאשים שברשותי רוחצים באופן קבוע בסביבות שבע בבוקר וקרררר אבל הם נהנים.

בהצלחה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

הגוזלית לא פחדה מהבקבוק..היא לא ראתה אותו
שמתי אותה על שולחן במרפסת ביום שימשי ופשוט השפרצתי עליה מים..וזה ניראה כאילו ענן של ערפל נפל על הגוזלית..אבל היא מיהרה לברוח ממנו חח
ניסיתי לעשות את התהליך נעים..חח

ואגב מוסטאשים, רציתי לדעת מה דעתך עליהם כהאכלת יד והאם הם מרעישים?
תודה רבה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא נחשבים לתוכים רועשים כהאכלות יד,אצלי בחצר בבוקר ובערב משמיעים את קולם "הערב" למשך מספר דקות,במיוחד
אוהבים להצטרף ללהקת דררות שחגה מעל הבית בקולי קולות,בעונה (עכשיו)הזכר משמיע את קולו הרבה יותר וגם במשך היום.
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אביעד תקבל נכשל בהבנת המקראתמונהכי להפך כתבתי שזה לא מוצא חן בעיניי!!!תקרא בתשומת לב ושים לב, אז תבין~
ראשית אביעד עשה לי טובה אישית ותחליף מהר את צבע האותיות. כי זה ממש מרצד מול העיניים, ולא רואים בסוף כלום.נראה לי שזה לא קשור לגיל .

תמונהתמונהתמונה
אלי אני רק מסתכלת על התוכים הרטובים וקר ליתמונהתמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”