תמיד יהיו לקוחות מרוצים ולקוקחות לא מרוצים, השאלה כמה יש כאן וכמה יש כאן.
אני לא יודע עם מי דיברת במוקד שרות הלקוחות (אתה מוזמן לציין אם אתה מעוניין), אבל כנראה ש"נפלת" על מישהו שצריך לנהל את החברה ולא להיות בשרות לקוחות. כי החברה שלהם, לפחות מהנסיון שלי מתנהלת בצורה מגוכחת, אבל זה שלהם ומותר להם. אצלי המזל לא שיחק כמו אצלך וחבל.
בנוגע להודעתם בדבר ה"בעיה", הם לא בדיוק עושים טובה. ראשית, הם מחוייבים לכך. שנית, אם הם לא היו מודיעים והמקרים היו רבים הם החברה יכלה פשוט להתרסק. אז הם לא בדיוק "חשבו עלייך".
במקום שחברות יודיעו "משהו לא בסדר" שישקיעו בביקורת איכות ובבדיקות כפולות ומכופלות, או כל דרך אחרת. כי יש בעלי כלבים שהודעתם לא עזרה להם.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ורסה לגה (לאגה ) - מיובא על ידי ביופט
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: ורסה לגה (לאגה ) - מיובא על ידי ביופט
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
Re: ורסה לגה (לאגה ) - מיובא על ידי ביופט
נחמד שנרשמת והגעת אלינו ישירות להודעה. אתה יכול לספר לנו מה רכשת מביופט ישירות, מניסיוני הם אינם מוכרים ליחידים
והמכירה בכמות מסויימת וכנגד ביטחונות.נשמח גם שתצטרף אלינו ותספר על בעלי הכנף שאתה מגדל.
עוד יותר אשמח אם תספר מול מי עבדת , אולי מדובר בחברה אחרת , אתה מדבר על אותם אנשים שאני עברתי דרכם? אבי?אלירן?אביבה מהנהלת חשבונות?גאולה? שימרית? מרום אולי ? יש לי עוד כמה רשומים שאיני זוכר.
והמכירה בכמות מסויימת וכנגד ביטחונות.נשמח גם שתצטרף אלינו ותספר על בעלי הכנף שאתה מגדל.
עוד יותר אשמח אם תספר מול מי עבדת , אולי מדובר בחברה אחרת , אתה מדבר על אותם אנשים שאני עברתי דרכם? אבי?אלירן?אביבה מהנהלת חשבונות?גאולה? שימרית? מרום אולי ? יש לי עוד כמה רשומים שאיני זוכר.