ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מת הגוזל הגדול מבין הגוזלים למה?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: מת הגוזל הגדול מבין הגוזלים למה?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

הגוזל הצעיר גם מת היום הם מתים אחרי לילה שהאמא בחוץ כרגע נשאר גוזל אחרון הגוזל הכי נורמלי מבינהם זה שנושם הכי טוב והכי פעיל נקווה שהוא ישרוד אני חושב שזה בגלל שהאמא כבר לא בתא היא כמעט לא נכנסת רק מידי פעם שהם בוכים וגם זה לא תמיד היא אולי לא יודעת לטפל בגלל שכולם מתים אני חושב שזה בגלל שהיא לא מחממת אותם הם מתים
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הם מואכלים? יש אוכל בזפק?
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

הם היו מואכלים עי ההורים והם מתו עם אוכל בזפק אבל לגוזל שמת עכשיו לא היה בכלל נוצות והאמא הפסיקה לחמם אותו ולגוזל השני לא יצאו נוצות בבטן רק פלומה לזה שנשאר הקדימו לצאת הנוצות בבטן ככה שלמרות שהוא יותר צעיר הוא יותר מנוצה הבעיה שאבא שלי אמא שהוא יוציא את הגופה של הגוזל שמת והוא שכח עכשיו שאני מנסה לעשות את זה אני מקבל נשיכות משלוש תוכים מהאמא האבא והגוזל שנשאר חי למרות שהגוזל נושך זה פשוט מצחיק אבל ההורים מכאיבים ולא נותנים לגשת לגופה הגוזל שנשאר כבר מנסה לצאת מהתא והיום הוא הוציא כמעט את כל הגוף החוצה יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז (נראה שגם ככה עוד שבוע פחות או יותר הוא יצא לבד)אותו לצאת כדי שאני יוכל לחטא את התא ולהוציא את הגופה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשים על היד מגבת ותוציא את התוכי המת,אין צורך לזרז את הגוזל לצאת זה מיותר.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

אני שמתי שקית נייליון אבל זה לא עוזר לי לא מפריע הנשיכות אלה העובדה שהם נמצאים על הגופה כי ההורים עליו ולא מוכנים לזוז ממנו ואם הם זזים הגוזל החי תופס את המקום שהוא נושך זה מדגדג ואפילו מצחיק אבל זה מפריע מאוד שהוא עליו איך אפשר להזיז אותם משם(כשאני פותח את הכלוב הם ישר רצים לתא)?
יכול להיות שהם מתו ממחוסר בחום או לא ?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא יודע להגיד לך קשה לקבוע ממה הם מתו .
לגבי הותאת הגוזל מכניסים אץ היד ודוחפים את ההורים או הגוזלים הצידה. אם הגוזל חולה הוא עלול להדביק אחרים.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה

מה הסיכוי של הגוזל האחרון לשרוד הוא מנוצה 90 אחוז 10 האחוז נוצות שאין כבר צמחו ועוד לא נפתחו פעם בכמה שעות הוא מוציא את הראש היום בבוקר הוא הוציא גם את הבטן וחלק מהגוף נשימה רגועה קטן יחסית לגוזל הראשון שמת למרות שהוא מנוצה יותר ממנו הגוזל הגדול שמת היה יותר גדול מהאמא כמובן שזה מצופה מחצי אנגלי אבל לא בגיל הזה בכלל הוא התפתח מהר מאוד בקע יומיים לפניי והכל לפני הזמן הוא היה לא פעיל בכלל הגוזל שנשאר היפר אקטיבי וכל הזמן זז בתא מה הסיכוי שלו לשרוד הגוזל הקטן כבר הוצא מהתא כמה שעות אחרי זה הגוזל הגדול הוציא את רוב הגוף מחוץ לתא בלי שום קשר
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”