ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חבר רוצה להביא לי זוג קוקטיילים עם 7 ביצים האם זה אפשרי?
מנהל: מפקחים
Re: חבר רוצה להביא לי זוג קוקטיילים עם 7 ביצים האם זה אפשרי?
עדיף עכשיו, ככה אם ההורים נוטשים זה לא עולה בחיים של גוזלים
או שתחכה עד שהגוזלים יגמלו, אם זה אפשרי..זה הכי טוב
או שתחכה עד שהגוזלים יגמלו, אם זה אפשרי..זה הכי טוב
אם אתה לא יכול לחכות עד שהגוזלים יגמלו תקח עכשיו.

תראה עדיף מאוד לחכות שהתוכים יגמלו ולא להתחיל להעביר אותם ממקום למקום ההורים יכולים לנטוש את הגוזלים שלהם וזה בעיה רצינית אתה תצטרך בהתחלה כל שלוש שעות להתחיל ולהאכיל אותם ואחר כך להתחיל לגמול אותם אל תשכח זה 7 ביצים לא בטוח שכל ה 7 יבקעו אבל יכול להיות שכן הייתי ממליץ בחום תן לטבע לעשות את שלו ותחכה לזמן המתאים שהגוזלים גמולים ואוכלים לבד ככה אתה לא תפגע בהם
שהיה בהצלחה...
שהיה בהצלחה...
תחכה שהגוזלים היוא בני שבועיים שלוש ואם הם נותשים תעשה אותם האכלת יד .
5553 כתב:תחכה שהגוזלים היוא בני שבועיים שלוש ואם הם נותשים תעשה אותם האכלת יד .
חבל שלא קראתם את הכל ולא הבנתם אפילו שאין אפשרות לעשות מה שאמרתם!6765 כתב:תראה עדיף מאוד לחכות שהתוכים יגמלו ולא להתחיל להעביר אותם ממקום למקום ההורים יכולים לנטוש את הגוזלים שלהם וזה בעיה רצינית אתה תצטרך בהתחלה כל שלוש שעות להתחיל ולהאכיל אותם ואחר כך להתחיל לגמול אותם אל תשכח זה 7 ביצים לא בטוח שכל ה 7 יבקעו אבל יכול להיות שכן הייתי ממליץ בחום תן לטבע לעשות את שלו ותחכה לזמן המתאים שהגוזלים גמולים ואוכלים לבד ככה אתה לא תפגע בהם
שהיה בהצלחה...
תודה לשירלי ולדקל עזרתם לי מאוד!

לא צריך לקחת סיכון אם הביצים ישברו או שההורים לא ירצו לדגור עליהם אחרי יהגוזלים יצאו מהביצה תעביר את הההורים

אז עדיף לקחת סיכון אחרי שהוגזלים בקעו? ממש לא.. עדיף שהם יפסיקו לדגור או ישברו ביצים מאשר ינטשו גוזלים בגלל העברת הכלוב.
אצלי העברתי צ.אהבה והביצים לא בקעו(היה ביצים כשהעברתי)