ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטיילים חדשים | מצב ניצוי | חששות | שריקות
מנהל: מפקחים
Re: קוקוטיילים חדשים | מצב ניצוי | חששות | שריקות
שתי שאלות נוספות:
1.עלה לי רעיון איך לגרום לה לצאת ללא כל מגע שלי או של מישהו אחר,מצד שני גם לא מרצונה..פשוט לוחץ על שתי קליפסים והכלוב נפתח וגם אם היא רוצה וגם אם לא היא כבר בחוץ,יש חלק תחתית וחלק הכלוב עצמו אפשר לפתוח אותם בקלות ויווצר מצב שהכלוב פתוח והיא על תחתית הכלוב...רעיון טוב?
2.היא וויט פייס?אם לא אז מה היא?
1.עלה לי רעיון איך לגרום לה לצאת ללא כל מגע שלי או של מישהו אחר,מצד שני גם לא מרצונה..פשוט לוחץ על שתי קליפסים והכלוב נפתח וגם אם היא רוצה וגם אם לא היא כבר בחוץ,יש חלק תחתית וחלק הכלוב עצמו אפשר לפתוח אותם בקלות ויווצר מצב שהכלוב פתוח והיא על תחתית הכלוב...רעיון טוב?

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש על הקוקטילים הם מאוד יפים שיהיה המון הנאה והצלחה איתם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
היא רגילה(צבע טבעי)
איך אתה יודע שהיא נקבה בגיל כל כך צעיר

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
חח את האמת שאי אפשר לדעת היא פשוט כל כך מתוק\ה שאני "נאלץ" לקרוא לה בשם נקבי,מוזר לי לקרוא "לאפרוח" חמוד כזה בתור זכר חח...

לדעתי רעיון לא טוב, מהסיבה שלא מכניסים ידיים לכלוב של תוכי חדש בבית (ומחכים שהוא יצא ביוזמתו) - הכלוב זה שטח מוגן, כדי שהתוכי6490 כתב:שתי שאלות נוספות:
יתקבל בבית בדרך הטובה ביותר חייבים לאפשר לו להרגיש שהוא במקום בטוח, שהכלוב זה מקום בטוח, וככה הוא מרגיש חופשי לטייל בכלוב
ולחקור אותו (בגלל זה תוכי חדש לא מטייל בכלוב ונשאר לרוב על המקל העליון ולא זז יותר מדי)
בגלל שהיא גוזל ולא תוכי בוגר, אני מציעה שתעשה כמו שהצענו, היום תתן לה להרגע, מחר תנסה לאט לאט להכניס יד ולהרים אותה
תחזיק אותה תדבר אליה ותחזיר לכלוב לאחר מספר דקות..
טוב,אנסה אפילו היום מעט...באמת שאני לא יכול להתאפק..
ולגבי השאלה השנייה...איזה סוג היא וויט פייס,ווויט פיס פד,לא וויט פיס,פנינה,קינמון,אלבינו מה?
ולגבי השאלה השנייה...איזה סוג היא וויט פייס,ווויט פיס פד,לא וויט פיס,פנינה,קינמון,אלבינו מה?

אביהו ענה.. היא לא מוטציה, היא "אפור רגיל" 

5253 כתב:היא רגילה(צבע טבעי)

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
מה הכוונה ברגיל?אין לזה שם כמו פנינה,לוטינו וכו',ממש "רגיל" זה השם?

כן, אפור רגיל (באנגלית normal grey)
ככה הקוקטייל הנפוץ המקורי באוסטרליה נקרא, עם השנים נוצרו מוטציות (פנינה פייד וכד') אבל האפור עם הפנים הצהובות והלחיים הכתומות
נקרא כמו המקורי - אפור רגיל
אבל בטוח שהוא נושא מוטציה כלשהי
אם זו נקבה היא נושאת מוטציה רצסיבית כלשהי, אם זה זכר הוא נושא מוטציה רצסיבית(פייד, וייטפייס..) ו\או סקס לינקד (פנינה, לוטינו, קינמון)
נדיר למצוא בשבי אפורים רגילים שהם לא נשאים..
ככה הקוקטייל הנפוץ המקורי באוסטרליה נקרא, עם השנים נוצרו מוטציות (פנינה פייד וכד') אבל האפור עם הפנים הצהובות והלחיים הכתומות
נקרא כמו המקורי - אפור רגיל
אבל בטוח שהוא נושא מוטציה כלשהי
אם זו נקבה היא נושאת מוטציה רצסיבית כלשהי, אם זה זכר הוא נושא מוטציה רצסיבית(פייד, וייטפייס..) ו\או סקס לינקד (פנינה, לוטינו, קינמון)
נדיר למצוא בשבי אפורים רגילים שהם לא נשאים..