ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הכלוב הזה מתאים לקניור גרין ציק
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
Re: האם הכלוב הזה מתאים לקניור גרין ציק
דקל הכלוב די גדול בשביל קוניור גרין צ'יק, אם אני לא טועה המידות שלו זהות לA10.
מדקה 0:35 הבן אדם מראה את הכלוב:
http://www.youtube.com/watch?v=Mco1s_30 ... ideo_title
מדקה 0:35 הבן אדם מראה את הכלוב:
http://www.youtube.com/watch?v=Mco1s_30 ... ideo_title
תראו בתמונה את הכלוב ביחס למיטה תבינו כמה גדוללל הוא נירא לי בהחלט מתאים לגרין צ'יק ואולי מתאים לז'קו.

הכלוב במידות 40*40*60 בהחלט לא מתאים לג'אקו ככלוב קבוע ויכול לשמש את התוכי ככלוב נשאיה או כלוב שינה.
הכלוב במידות של הכלובים המוצעים באתר ( TI1901 )והינו כלוב שמתאים לסוגים הקטנים עד בינונים כאשר לחלקם הוא מינימלי מאחר והם פעילים יותר מאחרים.
הכלוב במידות של הכלובים המוצעים באתר ( TI1901 )והינו כלוב שמתאים לסוגים הקטנים עד בינונים כאשר לחלקם הוא מינימלי מאחר והם פעילים יותר מאחרים.
הכלוב מינימלי לגרין בגלל שגרין פעיל ביותר , אם אתה יכול לרכוש כלוב במידות של 9831 זה יהיה מצויין.
גם אם זה מינימלי אני מתעסק עם תוכים כל היום אבל עכשיו אני ידבר עם מי שפרסם אותו אני ישאל אותו מידות?

אתה מבקש אישור ממני? זה הדבר הראשון שעושים כשרוכשים כלוב...בודקים מידות.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אלי אני חושב שאתה טועה!55 כתב:הכלוב במידות 40*40*60 בהחלט לא מתאים לג'אקו ככלוב קבוע ויכול לשמש את התוכי ככלוב נשאיה או כלוב שינה.
הכלוב הזה יותר גדול מהכלוב של ילו הקוקטייל שלי... והמידות של כלוב שלי הם: 45X45X69 !!
אז זה לא הגיוני שאלה הם המידות של הכלוב!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אלו המידות של הכלוב בסירטון, מה המידות של הכלוב שבתמונה איני יודע אבל בטוח לא במידות של ה 9831.
כלוב האכלת יד לתוכי בינוני
כלוב האכלת יד לתוכי בינוני