ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבד תוכי מסוג קוקטייל באזור רעננה
מנהל: מפקחים
Re: אבד תוכי מסוג קוקטייל באזור רעננה
אני מקווה שתמצא אותה במהרה תנסה לחפש איפה שהיא ברחה אני מאמינה שהיא תהיה רעבה
וברגע שהיא תשמע אותך היא תבוא,תקרא לה כל הזמן היא בטח תזהה את הקול שלך
המון בהצלחה מקווים לשמוע שהיא נמצאה
סתוית
וברגע שהיא תשמע אותך היא תבוא,תקרא לה כל הזמן היא בטח תזהה את הקול שלך
המון בהצלחה מקווים לשמוע שהיא נמצאה
סתוית
בקשר לתוכית שאבדה.
רציתי לשאול קצת, ממילא אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה ולדאוג ולהתעצב.
בינתיים פרסמתי מודעות בכל הרחובות הסמוכים.
פרסמתי מודעה בעיתון המקומי של רעננה ושל כפר סבא.
שמתי מודעות גם אצל וטרינרים ובחנויות בע"ח.
בעקבות המאמר שפרסמתם פה בנושא, פתחתי מפה של העיר, וסימנתי רדיוס של 1 ק''מ מהנקודה שהיא ברחה, ואני הולך לעבור בכל הרחובות ולפזר שום מודעות. חשבתי בהתחלה אפילו לשים בתיבות דואר אישיות אבל, יתכן וזה קצת חוצפנות (שזה מילא), אבל בעיקר אין לי משאבים לכלכך הרבה ניירות. אני אשים במקום בלובי של כל בניין.
הדבר שהכי מטריד אותי, זה איך היא מסתדרת לבד? מילא אוכל, נניח והיא מפחדת לרדת לקרקע אז היא יכולה לכרסם עלים אולי, אבל מה בנוגע למים? במיוחד בחום הזה, נראה לי שיום יומיים בלי לשתות בכלל זה די גומר את העניין:(
מצטער על החפירה אני פשוט אוכל את הלב בכל רגע שעובר..
רציתי לשאול קצת, ממילא אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה ולדאוג ולהתעצב.
בינתיים פרסמתי מודעות בכל הרחובות הסמוכים.
פרסמתי מודעה בעיתון המקומי של רעננה ושל כפר סבא.
שמתי מודעות גם אצל וטרינרים ובחנויות בע"ח.
בעקבות המאמר שפרסמתם פה בנושא, פתחתי מפה של העיר, וסימנתי רדיוס של 1 ק''מ מהנקודה שהיא ברחה, ואני הולך לעבור בכל הרחובות ולפזר שום מודעות. חשבתי בהתחלה אפילו לשים בתיבות דואר אישיות אבל, יתכן וזה קצת חוצפנות (שזה מילא), אבל בעיקר אין לי משאבים לכלכך הרבה ניירות. אני אשים במקום בלובי של כל בניין.
הדבר שהכי מטריד אותי, זה איך היא מסתדרת לבד? מילא אוכל, נניח והיא מפחדת לרדת לקרקע אז היא יכולה לכרסם עלים אולי, אבל מה בנוגע למים? במיוחד בחום הזה, נראה לי שיום יומיים בלי לשתות בכלל זה די גומר את העניין:(
מצטער על החפירה אני פשוט אוכל את הלב בכל רגע שעובר..
יש סיכוי שהיא אוכלת עלים או פירות מעצים שהם בעצם מהווים עבורה מקור למים. תמשיך לחפש בקירבת הבית במיוחד באיזורים עם עצים.
לגבי בריחה ומציאה יש מספר כאלה שמצאו את התוכי ואני ביניהם:
פרי פלייט
לא להתייאש.
לגבי בריחה ומציאה יש מספר כאלה שמצאו את התוכי ואני ביניהם:
פרי פלייט
לא להתייאש.
היי שוב.
אלי תודה על התגובה קראתי את המקרה באמת מחמם את הלב. מצד שני זה מעיק ששלושה ימים עברו, ממה שאני שומע ממקרים של מציאות תמיד זה קרה אחרי מספר שעות... מן הסתם ככל שעוברים הימים היא מתרחקת יותר וזה יהיה יותר קשה לאתר.
מה שעשיתי עד כה-
בגלל המאמר שפרסמתם לקחתי על עצמי להגיע לכל רחוב שנמצא ברדיוס 1 ק''מ ואני פשוט עובר ושם מודעות שהדפסתי על עמודי חשמל/עצים/לוחות מודעות, וגם אפילו בתיבות דואר של בתים פרטיים ובלובי של בניינים. אני מרגיש שאני חייב שכמה שיותר אנשים ידעו על המקרה כך שאם ידעו על מישהו שמצא/ראה, ידעו שמחפשים אותה...
כמו שאמרת אני אכן משתדל להסתובב קרוב לעצים, הבעיה היא שרעננה כולה מפוצצת עצים, זה בערך פרדס עם בניינים בין לבין.
לצערי דווקא הרחוב שלי צמוד לרחוב הראשי (היחיד כמעט בעיר), כך שהוא רחב וסואן ואם היא התעופפה שם אני מתאר לעצמי שהיא יכלה לעוף די הרבה עד שהיא מוצאת מקום נוח לנחות בו. :/
תהיתי - איפה יותר סביר שהתוכי ינחת, בבית פרטי או בבניין? חשבתי על זה ונראה לי שיותר הגיוני שבסופו של דבר היא תגיע לבית פרטי (אם בכלל היא תשרוד) כי יש בו חצר או גינה או מרפסת, זה לעומת בניינים שהאפשרות היחידה שלה זה להתעופף דרך חלון, וזה קצת יותר מורכב...
אני פשוט חושב איפה להשקיע יותר את המודעות האלה שאני מדפיס בלי סוף.
גם פרסמתי מודעה בעיתון המקומי שמחולק חינם בעיקרון לכל התושבים, ברעננה ובכפר סבא.
אני רק חושב מה הסיכוי שגם התוכית תחזיק מעמד ולא תמות, וגם תנחת אצל מישהו שידע להחזיק אותה, וגם יהיה במקרה מודע לזה שמחפשים אותה, סטטיסטית זה ממש קלוש
היום בכלל גיליתי תופעה שלא חשבתי עליה לעומק עד היום, שאנשים שמוצאים תוכים מתלהבים מהמציאה, שמחים להתחדש בצעצוע חדש ודי 'מוותרים לעצמם' על לחפש את הבעלים המקוריים או בכלל לברר אם מישהו מחפש את התוכי.
בקיצור- שוב מתנצל על החפירה, פשוט חייב לפרוק...
אלי תודה על התגובה קראתי את המקרה באמת מחמם את הלב. מצד שני זה מעיק ששלושה ימים עברו, ממה שאני שומע ממקרים של מציאות תמיד זה קרה אחרי מספר שעות... מן הסתם ככל שעוברים הימים היא מתרחקת יותר וזה יהיה יותר קשה לאתר.
מה שעשיתי עד כה-
בגלל המאמר שפרסמתם לקחתי על עצמי להגיע לכל רחוב שנמצא ברדיוס 1 ק''מ ואני פשוט עובר ושם מודעות שהדפסתי על עמודי חשמל/עצים/לוחות מודעות, וגם אפילו בתיבות דואר של בתים פרטיים ובלובי של בניינים. אני מרגיש שאני חייב שכמה שיותר אנשים ידעו על המקרה כך שאם ידעו על מישהו שמצא/ראה, ידעו שמחפשים אותה...
כמו שאמרת אני אכן משתדל להסתובב קרוב לעצים, הבעיה היא שרעננה כולה מפוצצת עצים, זה בערך פרדס עם בניינים בין לבין.
לצערי דווקא הרחוב שלי צמוד לרחוב הראשי (היחיד כמעט בעיר), כך שהוא רחב וסואן ואם היא התעופפה שם אני מתאר לעצמי שהיא יכלה לעוף די הרבה עד שהיא מוצאת מקום נוח לנחות בו. :/
תהיתי - איפה יותר סביר שהתוכי ינחת, בבית פרטי או בבניין? חשבתי על זה ונראה לי שיותר הגיוני שבסופו של דבר היא תגיע לבית פרטי (אם בכלל היא תשרוד) כי יש בו חצר או גינה או מרפסת, זה לעומת בניינים שהאפשרות היחידה שלה זה להתעופף דרך חלון, וזה קצת יותר מורכב...
אני פשוט חושב איפה להשקיע יותר את המודעות האלה שאני מדפיס בלי סוף.
גם פרסמתי מודעה בעיתון המקומי שמחולק חינם בעיקרון לכל התושבים, ברעננה ובכפר סבא.
אני רק חושב מה הסיכוי שגם התוכית תחזיק מעמד ולא תמות, וגם תנחת אצל מישהו שידע להחזיק אותה, וגם יהיה במקרה מודע לזה שמחפשים אותה, סטטיסטית זה ממש קלוש
היום בכלל גיליתי תופעה שלא חשבתי עליה לעומק עד היום, שאנשים שמוצאים תוכים מתלהבים מהמציאה, שמחים להתחדש בצעצוע חדש ודי 'מוותרים לעצמם' על לחפש את הבעלים המקוריים או בכלל לברר אם מישהו מחפש את התוכי.
בקיצור- שוב מתנצל על החפירה, פשוט חייב לפרוק...
אתה עושה מה שאפשר, אם יש חנויות לממכר בעלי חיים בסביבה תעשה סיבוב בהם, יתכן שנמצא והועבר או נמכר לחנות חיות.
אתה צודק שיש אנשים שיאמצו את התוכי אבל עדיין יש אנשים טובים. מכיר מעל מספר מקרים שתוכי הוחזר לבעליו.
לא להתייאש .
אתה צודק שיש אנשים שיאמצו את התוכי אבל עדיין יש אנשים טובים. מכיר מעל מספר מקרים שתוכי הוחזר לבעליו.
לא להתייאש .
אם אתה מכיר\תמצא מגדלי תוכים(קוקטיילים בפרט) באזורך תעדכן אותם, כי יכול מאוד להיות שהיא תשמע קולות של תוכים ותגיע אליהם.
שמעתי על מספר מקרים שמגדלי תוכונים מצאו פתאום תוכון מחוץ לכלוב של התוכים, או מגדלי ציפורי אהבה שמצאו ציפור אהבה ליד התוכים
שלהם..
תעבור גם בחנויות חיות למקרה שמכרו אותה..
ואם כושר התעופה שלה לא הכי טוב כדאי להשקיע יותר בבית פרטיים לדעתי ולא בנייני דירות
ונכון יש כאלו שיוותרו ולא ינסו לחפש את הבעלים, אבל אם הם רואים מודעות ברחבי העיר ובעיתון ובתחנות אוטובוס ובכל לוח מודעות אפשרי
בעיר אני בטוחה שהרוב יעדיפו להשיב את התוכי לבעליו
בהצלחה ותעדכן
שמעתי על מספר מקרים שמגדלי תוכונים מצאו פתאום תוכון מחוץ לכלוב של התוכים, או מגדלי ציפורי אהבה שמצאו ציפור אהבה ליד התוכים
שלהם..
תעבור גם בחנויות חיות למקרה שמכרו אותה..
ואם כושר התעופה שלה לא הכי טוב כדאי להשקיע יותר בבית פרטיים לדעתי ולא בנייני דירות
ונכון יש כאלו שיוותרו ולא ינסו לחפש את הבעלים, אבל אם הם רואים מודעות ברחבי העיר ובעיתון ובתחנות אוטובוס ובכל לוח מודעות אפשרי
בעיר אני בטוחה שהרוב יעדיפו להשיב את התוכי לבעליו
בהצלחה ותעדכן
וואיי איזה באסה
כמו ששירלי אמרה תנסה לחפש אצל מגדלים פרטיים
אני מגדל גם ציפורי אהבה והגיעו אליי כבר פעמיים ציפורי אהבה
וניסיתי לתפוס ולחפש את הבעלים אבל לא הצלחתי...
בהצלחה
כמו ששירלי אמרה תנסה לחפש אצל מגדלים פרטיים
אני מגדל גם ציפורי אהבה והגיעו אליי כבר פעמיים ציפורי אהבה
וניסיתי לתפוס ולחפש את הבעלים אבל לא הצלחתי...
בהצלחה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
תגידו, רעננה וכפר סבא, זה קרוב לבני ברק?
יש מישהו שמצא תוכי בבני ברק, לוטינו, אני יכול לקשר ביניכם...
הוא משתמש באף אקס פי...
דבר איתי בפרטי ואני אקשר ביניכם, אולי זה שלך...
הוא משתמש באף אקס פי...
דבר איתי בפרטי ואני אקשר ביניכם, אולי זה שלך...