ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?
מנהל: מפקחים
Re: האם הקוקטייל החדש שלי נחשב החתמה טובה?המחיר בסדר?
שיש חודשים זה כבר לא גוזל.
צלם את התוכי כמו ששירלי אמרה ותעלה את התמונה לאתר.
צלם את התוכי כמו ששירלי אמרה ותעלה את התמונה לאתר.

-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
אני יודע ששישה חודשים זה לא גוזל בגלל זה יש לי תחושה שעבדו עלי והוא צעיר ממה שאמרו לי כי הוא מתנהג כמו גוזל(ישן בתא אוכל לא מטפס הכי טוב לא אוכל את התוכן אלה את הקליפות) ומבחינה חיצונית המקור שלו ורוד אני כרגע לא מוצא את הכבל אבל אני יתאר אותו הזנב שלו ארוך מאוד הציצית שלו באותו אורך של הציצית של הקוקטילית שלי אבל הוא גדול בהרבה ממנה ככה שלעומת הגוף שלו היא יחסית קצרה והמקור שלו ורוד
מבחינת התרגלות לבית הוא התרגל ב100 אחוז הוא אוהב שאני מלטף אותו ומשחק איתו
מבחינת התרגלות לבית הוא התרגל ב100 אחוז הוא אוהב שאני מלטף אותו ומשחק איתו

תצלם תמונה,די קשה לנחש איך הוא נראה על פי תיאור בכתב.

לפני תמונה שהעלת בנושא קודם - הקוקטיל החדש שלי הוא נראה כמו זכר צעיר או נקבה.. על פי מה קבע המגדל שהוא זכר?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

על פי זה שהוא מכיר כמה סוגי שריקות וגם אני עבדתי איתו על שריקה חדשה והוא למד אותה יחסית מהר לעומת נקבות שלא לומדות שריקות חדשות בכל מקרה מסיבה כלשהי מחוץ לכלוב הוא תמיד עוקב אחרי מתוקית למישהו יש מוסג למה?

גם נקבות יכולות ללמוד שריקות..
הוא עוקב אחריה כי ככה צעירים מתנהגים, מחקים את בני מינם, נצמדים אליהם, לומדים מהם.. הוא בסביבה חדשה והוא מרגיש בטוח יותר
כשהוא קרוב אליה
הוא עוקב אחריה כי ככה צעירים מתנהגים, מחקים את בני מינם, נצמדים אליהם, לומדים מהם.. הוא בסביבה חדשה והוא מרגיש בטוח יותר
כשהוא קרוב אליה
-
NATANCOHEN
- בקיעה

אני עבדתי עם מתוקית בעבר כמה שעות על שריקות חדשות ולא הצלחתי ללמד אותה אפילו שריקה אחת הוא למד תוך מעט זמן שריקה שאני לימדתי אותו שריקה שהתוכונם שלי בדרך כלל שורקים ואת השריקה של מתוקית עוד משהו מחוץ לכלוב הוא אוכל את הלשלשת שלו לפני שאני מספיק לנקות אותה למה זה? מתוקית מאוד מקנאה בו שאני מלטף אותו היא ישר משמיעה קולות כמו שהיא משמיעה שהיא עצבנית כדי שאני ישים לב אליה ואז מורידה את הראש

מתוקית היא קוקטיילית אחת, אם היא לא למדה שריקה זה לא אומר שכל הנקבות לא יכולות לשרוק.. יש לנקבה את אותה היכולת הווקאלית כמו לזכר 
זה אופייני לצעירים, זה יעבור עם הזמן.. תשתדל לנקות כדי למנוע ממנו לאכול את הלשלשת

זה אופייני לצעירים, זה יעבור עם הזמן.. תשתדל לנקות כדי למנוע ממנו לאכול את הלשלשת
-
NATANCOHEN
- בקיעה

אתמול שמעתי קול של צעקה שזהה לזו של מתוקית רצתי לבדוק אם הכל בסדר איתה אני רואה שהיא בסדר והיא וקוקו לא על אותו ענף אז הם לא רבו הייתי עייף לא שמתי לב שמי שצעק זה בעצם קוקו והוא נפצע בכנף היום אני רואה שחלק מהנוצות כנף שלו מוחתמות בדם יש למישהו מושג ממה זה?