ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נתקעתי בלי דייסה ואין לי חנות שאני מכיר
מנהל: מפקחים
Re: נתקעתי בלי דייסה ואין לי חנות שאני מכיר
ההורים עושים משהו אחר לגמרי שאני מניח שאתה לא תוכל לעשות.
לטחון דוחן לא ממש יעשה את העבודה.
לטחון דוחן לא ממש יעשה את העבודה.

זה לא דוחן אלא תערובת מלאה
והכסף אצל אמא שלי והיא הייתה אמורה להביא לי אתמול ובסוף היא הגיעה מאוחר ולא הביאה ואני עכשיו לא יודע מה לעשות...
רצוי לתחון עוד דברים?
והכסף אצל אמא שלי והיא הייתה אמורה להביא לי אתמול ובסוף היא הגיעה מאוחר ולא הביאה ואני עכשיו לא יודע מה לעשות...
רצוי לתחון עוד דברים?
אל תטחן תערובת, תשיג דייסה..
תפתח נושא בקניה מכירה אולי מגדלים באזורך ימכרו\יתנו לך קצת דייסה להיום ומחר
יש הרבה מגדלים בארץ ואני בטוחה שיש הרבה באזור שלך עם דייסה. תחפש ותמצא חבל לאלתר ולסכן את הגוזלים
תפתח נושא בקניה מכירה אולי מגדלים באזורך ימכרו\יתנו לך קצת דייסה להיום ומחר
יש הרבה מגדלים בארץ ואני בטוחה שיש הרבה באזור שלך עם דייסה. תחפש ותמצא חבל לאלתר ולסכן את הגוזלים
שמעו חברה בדקתי בכל מקום תבינו כרגע אין דייסה מה הפיתרון אני מנסה להסביר לכם שאין לי דייסה
אני לא יודע מה לעשות תתנו לי עצה כי בסוף הם ימותו עם תמשיכו להגיד לי להשיג דייסה
אני לא יודע מה לעשות תתנו לי עצה כי בסוף הם ימותו עם תמשיכו להגיד לי להשיג דייסה
אם תחפש במודעות של קוקטיילים למכירה מבאר שבע תמצא עשרות מגדלים, יש כבר מספר טלפון במודעה - למה לא להתקשר ולשאול אם
ימכרו לך דייסה? אם הם החתימו ודאי יש להם דייסה
אתה מבקש פתרון קיבלת הצעה לפחות תנסה.. זה לא עדיף מאשר לאלתר משהו שעלול לפגוע בגוזלים?

אתה מבקש פתרון קיבלת הצעה לפחות תנסה.. זה לא עדיף מאשר לאלתר משהו שעלול לפגוע בגוזלים?
שירלי צודקת,עדיף שתנסה אצל מגדלים ותבקש שימכרו לך קצת דייסה שיהיה לך לסופ"ש וביום ראשון תלך לקנות דייסה חדשה.
זה בהחלט עדיף על נסויים בגוזלים אם הם יאכלו את המאכל שאתה מכין להם או לא.
זה בהחלט עדיף על נסויים בגוזלים אם הם יאכלו את המאכל שאתה מכין להם או לא.

רעיון מצויין אני יבדוק מיד4007 כתב:אם תחפש במודעות של קוקטיילים למכירה מבאר שבע תמצא עשרות מגדלים, יש כבר מספר טלפון במודעה - למה לא להתקשר ולשאול אם
פשש באמת חכמה

חברה השגתי דייסה דרך הרעיון החכם של שירלי
ממש תודה לכולכם אני חייב לכם

ממש תודה לכולכם אני חייב לכם
תודה
וכמו שלכם חשוב מהגוזלים גם לי חשוב מהפורום
וכמו שלכם חשוב מהגוזלים גם לי חשוב מהפורום