ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חליפת טיסה\כן או לא?
מנהל: מפקחים
- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
Re: חליפת טיסה\כן או לא?
לא ... פשוט בכל חדר אני שמה חבילת מגבונים ואחרי שהם מלשלים אני מנקה וזורקת לפח

אני אוסיף לכל הנאמר כאן שחליפת טיסה אינה מיועדת להיות מולבשת על התוכי לאורך כל היום כדי למנוע ממנו ללשלש. התוכי צריך לנשום והוא מווסת את חום גופו דרך הנוצות, העור שלו רגיש ועלול לפתח גירויים כתוצאה מחוסר זרימת אויר וקירור.
תחשבו שהיו מלבישים אתכם בחליפת צלילה והיו משאירים אותכם כך יום שלם מחוץ למים. חליפת הטיסה טובה אם מתקיימים התנאים הבאים:
1. התוכי מורגל לחליפה מגיל צעיר (וגם לא תמיד זה עובד כי בבגרות הם לא חשים נוח ומתנגדים)
2.הלבשת החליפה במקרים בהם יוצאים עם התוכי מהבית למקום שבו אינו רוצים שילשלש ושלא נרגיש בנוח.
ליציאה מהבית אני ממליץ על ריתמה, הרבה יותר נוחה לתוכי וגם לנו להלבישה. גם לזה צריך התוכי להתרגל.
תחשבו שהיו מלבישים אתכם בחליפת צלילה והיו משאירים אותכם כך יום שלם מחוץ למים. חליפת הטיסה טובה אם מתקיימים התנאים הבאים:
1. התוכי מורגל לחליפה מגיל צעיר (וגם לא תמיד זה עובד כי בבגרות הם לא חשים נוח ומתנגדים)
2.הלבשת החליפה במקרים בהם יוצאים עם התוכי מהבית למקום שבו אינו רוצים שילשלש ושלא נרגיש בנוח.
ליציאה מהבית אני ממליץ על ריתמה, הרבה יותר נוחה לתוכי וגם לנו להלבישה. גם לזה צריך התוכי להתרגל.
לי יש ריתמה ואני מוציא מידי פעם את טוי לטיולים.
הריתמה הרבה יותר משוחררת כי זה רק בד כזה מסביב לתוכי.
אומנם זה לא עוזר עם צואה אבל מאוד כיף לצאת עם התוכי לבחוץ שיראה עולם.
הריתמה הרבה יותר משוחררת כי זה רק בד כזה מסביב לתוכי.
אומנם זה לא עוזר עם צואה אבל מאוד כיף לצאת עם התוכי לבחוץ שיראה עולם.