ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים לא עושים ביצים
מנהל: מפקחים
Re: תוכונים לא עושים ביצים
רק לפני 3 ימים שמתי להם נסורת להוציא אותה?
זה בטח לא הסיבה שאין חיזורים, אבל כן, תוציא.. תוכונים לא צריכים חומר קינון זה רק מפריע להם
בתחתית תא ההטלה אמורה להיות גומה, מעין שקע עגול כדי למנוע מהביצים להתפזר. אם אין כזה, התא לא מתאים לתוכונים וכדאי להחליף
אם אתה לא יודע על מה אני מדברת אני אחפש לך תמונה להמחשה
בתחתית תא ההטלה אמורה להיות גומה, מעין שקע עגול כדי למנוע מהביצים להתפזר. אם אין כזה, התא לא מתאים לתוכונים וכדאי להחליף
אם אתה לא יודע על מה אני מדברת אני אחפש לך תמונה להמחשה

יש לי את השקע הזה
דוחן אינו תערובת זרעים , דוחן זהו סוג אחד של זרע מתוך עשרות, תערובת זרעים מכילה מגוון זרעים שמספקים לתוכי את המירב הנדרש ובתוספת ירק פרי השרייה ומזון ביצים מקבלים תזונה מלאה.
תערובת זרעים עשירה צריכה להכיל מינימום את הזרעים הבאים:
דוחן נקי, דוחן לבן, ניגר, סיטריה אדומה, ליפתית, דוחן שחור, סיטריה צהובה, פשתן, בוריאה שבולת שועל מקולפת וכופתיות .
לזה קוראים "תערובת" ולא "דוחן" . תקפידו לקבל תערובות עשירות כי זה חשוב.
תערובת זרעים עשירה צריכה להכיל מינימום את הזרעים הבאים:
דוחן נקי, דוחן לבן, ניגר, סיטריה אדומה, ליפתית, דוחן שחור, סיטריה צהובה, פשתן, בוריאה שבולת שועל מקולפת וכופתיות .
לזה קוראים "תערובת" ולא "דוחן" . תקפידו לקבל תערובות עשירות כי זה חשוב.