ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הג'אקו בוכה בלי הפסקה, יש סירטון???
מנהל: מפקחים
Re: הג'אקו בוכה בלי הפסקה, יש סירטון???
תודה על העזרה חברים, אני מחר נוסע לקחת מהמגדל שלי דייסה, השאלה שלי זה כמה זמן אני יצטרך להאכיל אותה עם הדייסה, והאם יכול ליקראותמצב שהיא תיתרגל לדייסה ואז היא עוד יותר תיבכה לדייסה, ואיך אני ידע מתי להפסיק להאכיל אותה אם הדייסה???
תאכיל את התוכי למשך שבוע - שבועיים ארוחה ביום של 20 ML (בערך כף דייסה - 2.5-3 כפות מים. חשוב לשים לב לטמפרטורה ולא לתת חם מידי. בתקופה זאת תדאג לכך שיהיו לה בכלי אוכל כופתיות ומים לאורך כל היום.
במקביל תתעלם מהבכי ואל תתקשר איתה כשהיא בוכה.
תמשיך לעדכן.
במקביל תתעלם מהבכי ואל תתקשר איתה כשהיא בוכה.
תמשיך לעדכן.
אלי תודה לך על העזרה, ואני יעדכן.
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אני אתחיל עם הריח!
יש לדייסה של פרטי בירד ריח פשוט נוראי!! (הכי מסריח מבין כל הדייסות)
דבר שני לוקח מלא זמן עד שהיא נמסה! (יותר זמן מקייטי אבל פחות זמן מנוטריבירד)
דבר שלישי היא לא הדייסה נדבקת לכלי יותר מאשר מהדייסה של קייטי (אבל פחות משל נוטריבירד) ואני שותף את הכלים מיד לאחר האכלה! (פשוט כל מה שאני אומר זה יחסי!)
בזה שהגוזלים מתפתחים מעולה אני מסכים אתך בהחלט!
בתכלס אם מישהו היה שואל אותי איזה דייסה אני ממליץ לו לקנות אז הייתי אומר לו שקייטי הכי טובה!
יש לדייסה של פרטי בירד ריח פשוט נוראי!! (הכי מסריח מבין כל הדייסות)
דבר שני לוקח מלא זמן עד שהיא נמסה! (יותר זמן מקייטי אבל פחות זמן מנוטריבירד)
דבר שלישי היא לא הדייסה נדבקת לכלי יותר מאשר מהדייסה של קייטי (אבל פחות משל נוטריבירד) ואני שותף את הכלים מיד לאחר האכלה! (פשוט כל מה שאני אומר זה יחסי!)
בזה שהגוזלים מתפתחים מעולה אני מסכים אתך בהחלט!
בתכלס אם מישהו היה שואל אותי איזה דייסה אני ממליץ לו לקנות אז הייתי אומר לו שקייטי הכי טובה!
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~