ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צ'ופר לתוכי
מנהל: מפקחים
Re: צ'ופר לתוכי
ראיתי במדריך ורציתי לברר.
אם קניתי מקיוסק אגוזי קשיו מותר לו לאכול את זה? או קשיו מיוחד..?
אם קניתי מקיוסק אגוזי קשיו מותר לו לאכול את זה? או קשיו מיוחד..?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
לא, אסור לתת אגוזים קלויים , הכל צריך להינתן טבעי וללא מלח.
איפה אני יכול להשיג כזה טבעי ואיך אני אברר שזה טבעי?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תלך לחנות פיצוחים/תבלינים ותשאל אם יש להם טבעי.
בשופרסל מגה וכו' יש בשקיות אגוזים ושקדים טבעים.. תראה שכתוב על האריזה "טבעי/ים"

בשופרסל מגה וכו' יש בשקיות אגוזים ושקדים טבעים.. תראה שכתוב על האריזה "טבעי/ים"

אוקיי ושאני מביא לו את זה לפורר לו את זה? כי הרי זה צ'ופר איך להביא לו את זה בבקשה? (;
עריכה:
עוד שאלה.
אני מתכנן להזמין קליקר לתוכי אבל יש לי שאלה (:
אם אני כבר מתחיל ללמד אותו תרגילים ואחריי שהוא כבר יודע כמה תרגילים אני אקבל את הקליקר ואני בהתחלה יסביר לו שהצליל של הקליקר זה אומר שהוא עשה משהו טוב והוא מקבל צ'ופר זה אפשרי או חייב לחכות לקליקר בשביל להתחיל לאמן אותו? או לאמן אותו ללא קליקר כל החיים.
עריכה:
עוד שאלה.
אני מתכנן להזמין קליקר לתוכי אבל יש לי שאלה (:
אם אני כבר מתחיל ללמד אותו תרגילים ואחריי שהוא כבר יודע כמה תרגילים אני אקבל את הקליקר ואני בהתחלה יסביר לו שהצליל של הקליקר זה אומר שהוא עשה משהו טוב והוא מקבל צ'ופר זה אפשרי או חייב לחכות לקליקר בשביל להתחיל לאמן אותו? או לאמן אותו ללא קליקר כל החיים.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
כן, אם זה אגוז למשל או שקד, זה גדול מדי, אז תרסק את זה לחתיכות קטנות ותתן לו כל פעם חתיכה
גרעין חמניה אפשר לחצות לשניים ולתת לו כל פעם חצי
אפשר לאלף עם ובלי קליקר... אפשר להתחיל בלי ואז עם.. זה לא משנה
הוא יבין את הרעיון
גרעין חמניה אפשר לחצות לשניים ולתת לו כל פעם חצי
אפשר לאלף עם ובלי קליקר... אפשר להתחיל בלי ואז עם.. זה לא משנה
הוא יבין את הרעיון
אוקיי תודה רציתי לדעת אם השקדים האלה טובים בשבילו?
1.
http://www.siz.co.il/my/njyenmw0njwm.jpg
2.
http://www.siz.co.il/my/ujhrmnyhgwzr.jpg
אמא שלי אומרת שזה טבעי כי זה אמור להיות לעוגה אבל אני לא רציתי סתם לתת אז באתי לשאול אתכם.
ואם זה טוב להביא לו אחד שלם או לחתוך לשתיים?(בתור צ'ופר)
ולאימון אחד (בין 5 ל 10 דקות) כמה אפשר להביא לו?
1.
http://www.siz.co.il/my/njyenmw0njwm.jpg
2.
http://www.siz.co.il/my/ujhrmnyhgwzr.jpg
אמא שלי אומרת שזה טבעי כי זה אמור להיות לעוגה אבל אני לא רציתי סתם לתת אז באתי לשאול אתכם.
ואם זה טוב להביא לו אחד שלם או לחתוך לשתיים?(בתור צ'ופר)
ולאימון אחד (בין 5 ל 10 דקות) כמה אפשר להביא לו?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
רשום מולבן... לא יודעת מה זה מולבן אבל לא כדאי לתת לדעתי
לגביי הכמות אתה מרסק לחתיכות ממש קטנות, כלומר שכשאתה מביא לו הוא יאכל הכל ב"ביס" אחד..
פשוט גרגר כזה כמו בגודל של דוחן או טיפה יותר גדול
אם הוא יאכל חצי שקד ביום זה מספיק, לדעתי לא כדאי לתת יותר מזה
לגביי הכמות אתה מרסק לחתיכות ממש קטנות, כלומר שכשאתה מביא לו הוא יאכל הכל ב"ביס" אחד..
פשוט גרגר כזה כמו בגודל של דוחן או טיפה יותר גדול
אם הוא יאכל חצי שקד ביום זה מספיק, לדעתי לא כדאי לתת יותר מזה
אם אני קצת יגזים כי אני חולה עליו ויתן לו שלם?
זאת אומרת לדוגמא 3-4 אימונים ביום כל אימון רבע.
זאת אומרת לדוגמא 3-4 אימונים ביום כל אימון רבע.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
זה לא נורא אם 'פעם ב..' הוא יאכל שלם ביום, אבל רצוי לא להגזים בכמויות באופן קבוע
זה משמין
זה משמין