ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עלות הקמת בית גידול
מנהל: מפקחים
Re: עלות הקמת בית גידול
יש לי מספיק מקום לתוכים חדשים!
ואם הרצה להוסיף זוג זאקו בעתיד איזה גודל של כלוב צריך?
ואם הרצה להוסיף זוג זאקו בעתיד איזה גודל של כלוב צריך?
בגדול 2*1*1 מספיק
אבל אם יש לך שטח ואת יכולה לתת יותר אז עוד יותר טוב!
אבל אם יש לך שטח ואת יכולה לתת יותר אז עוד יותר טוב!

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
נועם לא להגזים,לא לכל אחד יש שטח כזה.
במקרה שלה יש ואם היא יכולה אז בכיף.
במקרה שלה יש ואם היא יכולה אז בכיף.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
כלובים מצויינים!!
לא הייתי ממליץ להרבות סנגלים או גרין צ'יק או מאיירים או קייפ פארוט או פיונוס בלהקה... אלה תוכים שמתנכלים אחד לשני ושוברים ביצים של זוגות אחרים!!
אם את רוצה כמה זוגות פשוט תשימי מחיצות... גם יחסוך בלאגן וגם הריבוי יהיה הרבה יותר טוב!
לא הייתי ממליץ להרבות סנגלים או גרין צ'יק או מאיירים או קייפ פארוט או פיונוס בלהקה... אלה תוכים שמתנכלים אחד לשני ושוברים ביצים של זוגות אחרים!!
אם את רוצה כמה זוגות פשוט תשימי מחיצות... גם יחסוך בלאגן וגם הריבוי יהיה הרבה יותר טוב!

יש לי שטח של 2 מטר גובה,אורך 3.5 מטר ואורך 2.6 אז אני בטוחה שזה יספיק!
לניב מגוז: לא ידעתי שהם שוברים ביצים של אותו בני מינם!(תודה שאמרת)
יש לי שאלה נוספת: כמה עולה זוג אלכסנדרין? הם טובים בריבוי?
לניב מגוז: לא ידעתי שהם שוברים ביצים של אותו בני מינם!(תודה שאמרת)
יש לי שאלה נוספת: כמה עולה זוג אלכסנדרין? הם טובים בריבוי?
הקווקריםגרים בבית משותף המגדל שם ענפים דקים בכלוב והקווקרים בונים את הבית המשותף שלכול זוג כניסה נפרדת חגי
שיטת הגידול של הקוואקרים שחגי ציין טובה מאוד, בדרך כלל תולים פלטת רשת ומפזרים זרדים, הקוואקרים יבנו מהזרדים קינים על גבי הרשת .
החיסרון שקשה מאוד לראות מה נעשה בתוך הקן שנבנה מאחר והוא סבוך. ישנם מגדלים שמגדלים קוואקרים בזוגות עם תאי הטלה ויש הצלחות, כל אחד בוחר את השיטה וצורת הגידול המתאימה והנוחה לו.
אלכסנדרינים יתרבו לאחר גיל הבגרות , אם יש לזוג תנאי מחייה טובים תזונה טובה והזוג מחובר הריבוי יגיע.
החיסרון שקשה מאוד לראות מה נעשה בתוך הקן שנבנה מאחר והוא סבוך. ישנם מגדלים שמגדלים קוואקרים בזוגות עם תאי הטלה ויש הצלחות, כל אחד בוחר את השיטה וצורת הגידול המתאימה והנוחה לו.
אלכסנדרינים יתרבו לאחר גיל הבגרות , אם יש לזוג תנאי מחייה טובים תזונה טובה והזוג מחובר הריבוי יגיע.
אני חושבת שאבחר שבשיטת הרשת עם הזרדים!
תודה חגי ואלי.
כמה גוזלים יכולה להטיל הנקבת אלכסנדרין?
תודה חגי ואלי.
כמה גוזלים יכולה להטיל הנקבת אלכסנדרין?