לגבי הכלוב אני אדבר איתך בפרטי.
ומה זה מקל שיוף רציתי לדעת, מאיפה אפשר להשיג ומה המחירים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משחקים/מוצרים לתוכי קוקטייל.
מנהל: מפקחים
Re: משחקים/מוצרים לתוכי קוקטייל.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
מקל שיוף זה מקל אשר משייף את הציפורניים של התוכי הוא עולה בסביבות 100 שקל

הצעצוע יכול להתאים..
מקל שיוף זה מקל מחוספס שכשהתוכי נמצא עליו/יורד ממנו/מטפס עליו, הציפורניים משתייפות
יש מקלות שיוף שיש עליהם גבשושים כאלו, לא נעימים למגע, מקל כזה עלול לפצוע את כף רגלו של התוכי
לכן לא כדאי לקנות כזה
אלא אם תמצא מקל שיוף עם שקעים, שהוא חלק למגע אבל יש חריצים שרק הציפורניים של התוכי יכולות להגיע אליהם
וככה רק הציפורניים משתייפות ואין סכנה לעור
המחיר משתנה בהתאם לסוג ולגודל המקל
מקל שיוף זה מקל מחוספס שכשהתוכי נמצא עליו/יורד ממנו/מטפס עליו, הציפורניים משתייפות
יש מקלות שיוף שיש עליהם גבשושים כאלו, לא נעימים למגע, מקל כזה עלול לפצוע את כף רגלו של התוכי
לכן לא כדאי לקנות כזה
אלא אם תמצא מקל שיוף עם שקעים, שהוא חלק למגע אבל יש חריצים שרק הציפורניים של התוכי יכולות להגיע אליהם
וככה רק הציפורניים משתייפות ואין סכנה לעור
המחיר משתנה בהתאם לסוג ולגודל המקל
תודה נועם ושירלי (:
ואיפה אפשר להשיג את מקל השיוף?
ואיפה אפשר להשיג את מקל השיוף?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אני מאמין שכמעט בכל חנות חיות...
אבל המחיר יהיה גבוהה.
אבל המחיר יהיה גבוהה.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~