ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שדרוג אומנת
מנהל: מפקחים
Re: שדרוג אומנת
תודה רבה.
קודם כל הכבל לא אמור להגיע לגוף החימום (אני מדבר על ההזנה) .
כבל ההזנה צריך להגיע למפסק שמותקן על הפנל.מהמפסק אתה הולך עם שני חוטים לבקר וחוט (הארקה צהוב) שמתחבר ישירות לחוט הצהוב שיוצא מגוף החימום. בסך הכל כל החוטים מוצמדים לפנל כאשר מכיוון גוף החימום מגיעים 4 חוטים לכיוון הבקר/פנל שאפשר וצריך לאגד אותם ביחד. כמו שאמרה שירלי אין צורך בקל קר האומנת תשמור על הטמפרטורה כשהיא תעבוד מעט והטמפרטורה תשתווה.
איבוד טמפרטורה של האומנת תלוי גם בטמפרטורה הסביבתית ככל שקר יותר בחוץ כך החום בתוך האומנת ירד מהר יותר.
לגבי המרווח. המרווח אינו צריך להפריע לשמירה על הטמפרטורה , בשלב זה לא הייתי מתייחס לנושא עד להפעלה לאחר שכל החשמל מסודר.
כבל ההזנה צריך להגיע למפסק שמותקן על הפנל.מהמפסק אתה הולך עם שני חוטים לבקר וחוט (הארקה צהוב) שמתחבר ישירות לחוט הצהוב שיוצא מגוף החימום. בסך הכל כל החוטים מוצמדים לפנל כאשר מכיוון גוף החימום מגיעים 4 חוטים לכיוון הבקר/פנל שאפשר וצריך לאגד אותם ביחד. כמו שאמרה שירלי אין צורך בקל קר האומנת תשמור על הטמפרטורה כשהיא תעבוד מעט והטמפרטורה תשתווה.
איבוד טמפרטורה של האומנת תלוי גם בטמפרטורה הסביבתית ככל שקר יותר בחוץ כך החום בתוך האומנת ירד מהר יותר.
לגבי המרווח. המרווח אינו צריך להפריע לשמירה על הטמפרטורה , בשלב זה לא הייתי מתייחס לנושא עד להפעלה לאחר שכל החשמל מסודר.
תודה, אלי.
כדי להבין, כמה חיבורים/כניסות ויציאות יש למפסק? יש מפסקים מוארים עם ארבעה חיבורים.
כדי להבין, כמה חיבורים/כניסות ויציאות יש למפסק? יש מפסקים מוארים עם ארבעה חיבורים.
4 פינים.
טוב, אז את כבל החשמל אני מחבר לפינים העלונים - פאזה ואפס ומהתחתונים אני יוצא לבקר? או ש...
נכון, אתה יכול להיעזר בשירטוט:

עכשיו הכל ברור לי לגמרי, השרטוט נראה לי ברור ומוחשי מתמיד.
היום, בעזרת ה', צריך להגיע לי המפסק ונראה לי שאקנה גם כבל יותר ארוך,
אקנה גם מהדקים ואעלה תמונה אחרי הדיגום.
אם אסתבך, אדאג שכולם כבר ידעו על כך...

תודה רבה
אין סיבה להסתבך, שים לב שהכל מחווט כמו שצריך ואין חוטים גלויים והכל יעבוד מצויין.
שלום חבר'ה.
קניתי מפסק לאומנת, פתחתי לו מקום והתחלתי עם החיווט.
קצת נתקעתי ואני צריך עזרה בבקשה...
תודה,
אריאל
קניתי מפסק לאומנת, פתחתי לו מקום והתחלתי עם החיווט.
קצת נתקעתי ואני צריך עזרה בבקשה...
תודה,
אריאל
קנית מפסק 4 פינים? איפה נתקעת?