ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מספר שאלות לגבי גאקו
מנהל: מפקחים
Re: מספר שאלות לגבי גאקו
אפשר קצת לפרט על פליומה.
ניסיתי לעביר לו את הכלוב כבר מספר פעמיים זה לא עוזר.
יש תרופא שיכולה לחזק את הנוצות? וויטרנר אמר לי שאולי תוסך אוומגה יכול לעזור.
ולגבי פיעור המקור יש מצב שזה בגלל זה לפני מידי פעם הוא היה עושה את זה ועכשיו זה ניהיה לו יותר. חשבתי שזה בגלל שהוא מנער את הראש כל כך הרבה אז בא לו להקיא חחחח
ניסיתי לעביר לו את הכלוב כבר מספר פעמיים זה לא עוזר.
יש תרופא שיכולה לחזק את הנוצות? וויטרנר אמר לי שאולי תוסך אוומגה יכול לעזור.
ולגבי פיעור המקור יש מצב שזה בגלל זה לפני מידי פעם הוא היה עושה את זה ועכשיו זה ניהיה לו יותר. חשבתי שזה בגלל שהוא מנער את הראש כל כך הרבה אז בא לו להקיא חחחח
מידע על מחלת הפוליומה:
http://www.tukinfo.com/veterinarian/vet ... D7%94.html
מי אמר שיש לו בעייה בנוצות?מי אמר שיש לחזק את הנוצות ועל פי מה נקבע הדבר? בעייה בניצוי אינה בעייה שתמיד קשורה בנוצה עצמה. כדי לדעת מהי הבעייה יש לבצע בדיקות מקיפות. אם התזונה של התוכי מלאה - כופתיות , ירק, פרי, השרייה, תערובת זרעים, סידן ועדיין יש בעייה בניצוי שאינה קשורה למריטה או בעייה התנהגותית יש לבצע שוב בדיקות למחלות.
אצל איזה וטרינרים היית?
לגבי הפריים אני מציע שתפסיק ותראה אם תופעת פעירת המקור נפסקת. לגבי ניעור הראש, האם ניעור הראש נעשה כאשר התוכי שומע רעש או קולות דיבור או ללא קשר לכלום?
http://www.tukinfo.com/veterinarian/vet ... D7%94.html
מי אמר שיש לו בעייה בנוצות?מי אמר שיש לחזק את הנוצות ועל פי מה נקבע הדבר? בעייה בניצוי אינה בעייה שתמיד קשורה בנוצה עצמה. כדי לדעת מהי הבעייה יש לבצע בדיקות מקיפות. אם התזונה של התוכי מלאה - כופתיות , ירק, פרי, השרייה, תערובת זרעים, סידן ועדיין יש בעייה בניצוי שאינה קשורה למריטה או בעייה התנהגותית יש לבצע שוב בדיקות למחלות.
אצל איזה וטרינרים היית?
לגבי הפריים אני מציע שתפסיק ותראה אם תופעת פעירת המקור נפסקת. לגבי ניעור הראש, האם ניעור הראש נעשה כאשר התוכי שומע רעש או קולות דיבור או ללא קשר לכלום?
הייתי אצל שלומית ואצל עדי גנץ
הניצוי שלו חלשות יותר מנוצות של גאקואים אחרים כי ראיתי כמה ומרגישים
לגבי ניעור הראש הוא קורה בעיקר בערב וזה לא בגלל קולות או רעש פתאום הוא מתחיל לנער ואז מפסיק ואז כל כמה דקות יש לו את זה אפילו שהוא מנמנם פתאום הוא מתחיל לנער את הראש.
הניצוי שלו חלשות יותר מנוצות של גאקואים אחרים כי ראיתי כמה ומרגישים
לגבי ניעור הראש הוא קורה בעיקר בערב וזה לא בגלל קולות או רעש פתאום הוא מתחיל לנער ואז מפסיק ואז כל כמה דקות יש לו את זה אפילו שהוא מנמנם פתאום הוא מתחיל לנער את הראש.
עדיין קשה לי להבין מה זה אומר "נוצות חלשות" בממה זה מתבטא?
תופעת ניעור הראש הינה תופעה מוכרת בג'אקו.יתכן שמושמע רעש שמפריע לתוכי ואתם רגילים או מתעלמים ממנו.
האם התוכי מנער את הראש כמו בסירטון הבא?
Re: טילטול הראש
תופעת ניעור הראש הינה תופעה מוכרת בג'אקו.יתכן שמושמע רעש שמפריע לתוכי ואתם רגילים או מתעלמים ממנו.
האם התוכי מנער את הראש כמו בסירטון הבא?
Re: טילטול הראש
אני לא מוצא את הסרטון
יכול להיות שזה בגלל הכופתיות שהוא אוכל p15 בטעם פירות שמתי לב שאחרי שהואמסיים לאכול הוא מתחיל להתגרד לנער את הראש ולמרוט
יכול להיות שזה בגלל הכופתיות שהוא אוכל p15 בטעם פירות שמתי לב שאחרי שהואמסיים לאכול הוא מתחיל להתגרד לנער את הראש ולמרוט
יש לך קישור בהודעה הקודמת שלי תלחץ עליו (טלטול הראש).
תופעת המריטה יכולה להיות משויכת גם לאלרגייה למזון. ראשית ותר על הכופתיות הצבעוניות המכילות צבעי מאכל שאינם בריאים. נסה להחליף לתוכי את התזונה וותעקוב לראות האם יש שיפור.
במקרה של מריטה אפשר וצריך לעשות שינויים כדי למצוא את הסיבה ואין מה להפסיד בשינוי התזונה.
תופעת המריטה יכולה להיות משויכת גם לאלרגייה למזון. ראשית ותר על הכופתיות הצבעוניות המכילות צבעי מאכל שאינם בריאים. נסה להחליף לתוכי את התזונה וותעקוב לראות האם יש שיפור.
במקרה של מריטה אפשר וצריך לעשות שינויים כדי למצוא את הסיבה ואין מה להפסיד בשינוי התזונה.
כנראה נמצאה הבעייה עשיתי לו שוב פעם בדיקות כלליות - והוא חשוד בהרעלת אבץ הבדיקות נשלחו למעבדה וביום שני אני אדע אם זה זה.
דבר נוסף המליצו לי לעשות לו צילום אבל לא היה לי כסף אז כרגע וויתרתי.
הבנתי שהטיפול מצריך הישפוז וקבלת 2 זריקות ביום במשך שבוע....
הווטרנר אמר שתפקוד כליות שלו הוא גבוהה מאוד אפילו המכונה לא מצליחה לקרוא את המספר המדויק.
יש לי גם שאלה קטנה - האם ניתן לרפא דבר כזה?
ועוד טיפים אשמח לשמוע...
תודה מראש.
דבר נוסף המליצו לי לעשות לו צילום אבל לא היה לי כסף אז כרגע וויתרתי.
הבנתי שהטיפול מצריך הישפוז וקבלת 2 זריקות ביום במשך שבוע....
הווטרנר אמר שתפקוד כליות שלו הוא גבוהה מאוד אפילו המכונה לא מצליחה לקרוא את המספר המדויק.
יש לי גם שאלה קטנה - האם ניתן לרפא דבר כזה?
ועוד טיפים אשמח לשמוע...
תודה מראש.
להרעלת מתכות ישנם סימפטומים ברורים. בין הסימפטומים יראו תופעות בהן התוכי מאבד שיווי משקל,שותה הרבה מאוד וחש צמא,התוכי יקיא, ישלשל שילשול נוזלי בצבע ירוק ואף יהפוך לאפטי ודיכאוני.
הרעלת מתכות נגרמת כתוצאה ממגע ובליעה של מתכות. זה יכול להיות חלק מתכתי שנבלע או אכילת ציפוי כלוב מגולון מתקלף, או כלוב חלוד.
הטיפול כולל מתן נוזלים באינפוזיה בתוספת אנטיביוטיקה למשך מספר ימים תלוי בחומרת ההרעלה.
במקרים של הרעלה חמורה תיתכן פגיעה בכבד שתשפיע לטווח הארוך על בריאותו של התוכי.
אם אתה מעונין לכתוב מי לקח את הבדיקה ולאיפה שלחו אותה נשמח לדעת.
הרעלת מתכות נגרמת כתוצאה ממגע ובליעה של מתכות. זה יכול להיות חלק מתכתי שנבלע או אכילת ציפוי כלוב מגולון מתקלף, או כלוב חלוד.
הטיפול כולל מתן נוזלים באינפוזיה בתוספת אנטיביוטיקה למשך מספר ימים תלוי בחומרת ההרעלה.
במקרים של הרעלה חמורה תיתכן פגיעה בכבד שתשפיע לטווח הארוך על בריאותו של התוכי.
אם אתה מעונין לכתוב מי לקח את הבדיקה ולאיפה שלחו אותה נשמח לדעת.
הבדיקה נעשתה אצל שלומית ונשלחה למעבדה לא יודע לאן - תןצאות הבדיקה - יש לו כמות של 15 אבץ בגוף ואמרו לי שתקין זה 4
האם יש קשר לזה שהוא מורט נוצות ומנער את הראש בלי סוף?
האם יש קשר לזה שהוא מורט נוצות ומנער את הראש בלי סוף?
לדעתי אין קשר ישיר. רמת האבץ בדם גבוה מהנורמה אבל לא ברמה של הרעלה. את התסמינים להרעלה ציינתי קודם לכן.
מאחר ואינו רואה את התנודות בראש עליהן אתה מדבר קשה לי להביע דעה.
מאחר ואינו רואה את התנודות בראש עליהן אתה מדבר קשה לי להביע דעה.