ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כל מה שכרוך בצביעת כלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

Re: כל מה שכרוך בצביעת כלוב

שליחה על ידי aliav56 »

כיום הצבעים מתיבשים מהר מאוד לעומת פעם שהצבע היה מתיבש לאחר זמן רב ומריח חזק עד להתנדפות ..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני מציע להיות זהירים עם סוגי הצבעים השונים. לוודא היטב שכתוב על הקופסה "אינו רעיל" ו "אינו מכיל עופרת" ולא להסתמך רק על דברי המוכר. בדרך כלל כשצובעים ובמיוחד על צבע קיים לצבע יש נטייה להתקלף או להישבר. בליעה של חתיכה קטנה עלולה לגרום הרעלת מתכות לתוכי שזה מאוד לא דבר פעוט.
סמל אישי של משתמש
Edden00
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Edden00 »

אז אני כבר מבולבלת ולא יודעת מה לעשות:( לצבוע או לא? עכשיו זה גמככה מסוכן עם הצבע שמתקלף והחלודה - אבל אם אני אצבע אז יש סיכון של צבע מתקלף.. האם אם אני משתמשת לפני הצביעה במברשת ונייר שיוף אחוז הסיכון יורד?
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

הכל כתוב בעיברית ובשפה פשוטה בלי סיבוכים ...
יש לקחת מברשת ברזל להבריש את הסורגים או לקחת נייר זכוכית ולשייף את הסורגים
ולאחר מיכן לנקות את הסורגים
ולצבוע עים צבע שרשום עליו נטול עופרת שמיועד למתכת ובגוון שאת רוצה וישר לעבודה ....
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”