היום הוא מרגיש הרבה יותר טוב קילחתי אותו להתרענן קצת, וחיממתי אותו וכיסיתי את הכלוב עם שמיכה מה שלדעתי הדברים האלה עשו לו יותר טוב..
אבל בכל מקרה מחר אני יקח אותו לבדיקה
עריכה:
אני יכול להכין מיקס כזה של כופתיות ושל תערובת עשירה?פשוט התוכי שלי כבר ירד מכל הקטע הזה של לאכול כופתיות שיש לו בכלוב אז חשבתי לערבב לו אתזה עם עוד תערובת ככה הוא יוכל את זה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לשלשת קוקוטיל
מנהל: מפקחים
Re: לשלשת קוקוטיל

התוכי של יריו (:
כשתוכי לא מרגיש טוב נותנים לו לאכול את מה שהוא רוצה ואוהב ולא עושים שינויים. שים לו כלי תערובת וכלי כופתיות שיבחר מה הוא רוצה לאכול. קודם שיתחזק ויתגבר אחר כך בשלב מאוחר יותר אפשר לשנות את התזונה מחדש.
לא מומלץ לקלח תוכי שאינו מרגיש טוב. לתוכי חולה קשה לווסת את חום הגוף. לכן חשוב לחמם את האיזור בו הוא נמצא לכ 28-30 מעלות להניח בצמוד אליו אוכל ושתייה ולתת לו להתחזק מבלי להפריע לו.
לא מומלץ לקלח תוכי שאינו מרגיש טוב. לתוכי חולה קשה לווסת את חום הגוף. לכן חשוב לחמם את האיזור בו הוא נמצא לכ 28-30 מעלות להניח בצמוד אליו אוכל ושתייה ולתת לו להתחזק מבלי להפריע לו.
זהו הוא החלים לגמרי גם הוטירינר אמר הוא שורק והכל.
עכשיו אפשר לערבב כופתיות ותערובת ביחד בתוך כלי אחד?
עכשיו אפשר לערבב כופתיות ותערובת ביחד בתוך כלי אחד?

התוכי של יריו (:
הוטרינר בדק אותו או שהוא רק אמר?
אני מציע שתמשתין עם שינוי התזונה, לא יקרה כלום אם תתחיל בשינוי בעוד שבועיים. כך תוכל לדעת בוודאות שהתוכי חזר לעצמו בביטחון רב יותר.
אני מציע שתמשתין עם שינוי התזונה, לא יקרה כלום אם תתחיל בשינוי בעוד שבועיים. כך תוכל לדעת בוודאות שהתוכי חזר לעצמו בביטחון רב יותר.