ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לשלשת קוקוטיל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

יריו
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: לשלשת קוקוטיל

שליחה על ידי יריו »

היום הוא מרגיש הרבה יותר טוב קילחתי אותו להתרענן קצת, וחיממתי אותו וכיסיתי את הכלוב עם שמיכה מה שלדעתי הדברים האלה עשו לו יותר טוב..
אבל בכל מקרה מחר אני יקח אותו לבדיקה
עריכה:
אני יכול להכין מיקס כזה של כופתיות ושל תערובת עשירה?פשוט התוכי שלי כבר ירד מכל הקטע הזה של לאכול כופתיות שיש לו בכלוב אז חשבתי לערבב לו אתזה עם עוד תערובת ככה הוא יוכל את זה
תמונה
התוכי של יריו (:
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כשתוכי לא מרגיש טוב נותנים לו לאכול את מה שהוא רוצה ואוהב ולא עושים שינויים. שים לו כלי תערובת וכלי כופתיות שיבחר מה הוא רוצה לאכול. קודם שיתחזק ויתגבר אחר כך בשלב מאוחר יותר אפשר לשנות את התזונה מחדש.
לא מומלץ לקלח תוכי שאינו מרגיש טוב. לתוכי חולה קשה לווסת את חום הגוף. לכן חשוב לחמם את האיזור בו הוא נמצא לכ 28-30 מעלות להניח בצמוד אליו אוכל ושתייה ולתת לו להתחזק מבלי להפריע לו.
יריו
גוזל
גוזל

שליחה על ידי יריו »

זהו הוא החלים לגמרי גם הוטירינר אמר הוא שורק והכל.
עכשיו אפשר לערבב כופתיות ותערובת ביחד בתוך כלי אחד?
תמונה
התוכי של יריו (:
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הוטרינר בדק אותו או שהוא רק אמר?
אני מציע שתמשתין עם שינוי התזונה, לא יקרה כלום אם תתחיל בשינוי בעוד שבועיים. כך תוכל לדעת בוודאות שהתוכי חזר לעצמו בביטחון רב יותר.
יריו
גוזל
גוזל

שליחה על ידי יריו »

בדק אותו
תמונה
התוכי של יריו (:
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”