לי היה זוג בזמן החיזור ובכלל שיש בצים הזכר היה שואג רק שהיה רואה משהו מרחוק שניהם היו מדברים והאכלות יד
מכרתי בצער רב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה שמופנת לכל מגדל ולאווה בפרט
מנהל: מפקחים
Re: שאלה שמופנת לכל מגדל ולאווה בפרט
עדיין העדויות סותרות,ישנם מגדלים "שאינם שומעים את האקלקטוסים" וישנם כאלה המספרים על רעש בלתי נסבל,אני לא חושב שזה קשור
ספציפית לאופי של אקלקטוס כזה או אחר,בסך הכל ההבדלים בין זוג לזוג לא יכולים להיות כל כך רציניים,אני עדיין חושב שזה תלוי בגיל התוכים
האם הם בשלבי חיזור או ריבוי ובנוסף מהי רמת ההחתמה שנותרה או שיש להם.
ספציפית לאופי של אקלקטוס כזה או אחר,בסך הכל ההבדלים בין זוג לזוג לא יכולים להיות כל כך רציניים,אני עדיין חושב שזה תלוי בגיל התוכים
האם הם בשלבי חיזור או ריבוי ובנוסף מהי רמת ההחתמה שנותרה או שיש להם.
אלי זה כמו השאלה ששאלתי ,והאם אקטלקטוסים מוחתמים יותר שקטים יהיו בהשוואה לאחרים. זה נתון שמשתנה עד כמה שהובן לי.בעיקרון הם רעשנים יותר מהגא'קוים.פי שתיים.
אפי הם הרעישו לך יותר גרוע מהגא'קוים? גם ככה יש אצלך כמה זוגות של גא'קוים האם מכרת אותם בגלל הרעש?
זה אומר שהם מאד מאד רעשניים.כי אם לא מפריע הגא'קוים.. הרעש של כל הזוגות והרעש של האקטלקטוסים כן הפריע
אז זה מעיד על מידת הרעשים.
אלי וכולם הייי
אני מגדלת כרגע כבר כמעט שבוע אקלקטוס יפייפה...אנחנו חולים עליו בבית הוא בן 4 חודשים ושקט עד שלפעמים אני בודקת אם יש שם תוכי בכלל.... יש לו צעקות די רגילות אם לומר את האמת וזה בערך בשעת הבוקר ואוליי עוד קצת ברדת החשיכה...
מעבר לזה הוא מתחבר לכולם אפילו לבת שלי בת השנה, נעים מאוד,מתפנק שם ראש וכו'....
אני אומרת לך שאני כל כך נהנית מהתוכי הזה שחשבתי על להביא לו נקבה, למרות שהבנתי שנקבות הן פחות חמודות מהזכרים....
ברמת העיקרון אנו מאוד נהנים ממנו הוא מקסים!!!!!!!!!!!
ממליצה בחום
אני מגדלת כרגע כבר כמעט שבוע אקלקטוס יפייפה...אנחנו חולים עליו בבית הוא בן 4 חודשים ושקט עד שלפעמים אני בודקת אם יש שם תוכי בכלל.... יש לו צעקות די רגילות אם לומר את האמת וזה בערך בשעת הבוקר ואוליי עוד קצת ברדת החשיכה...
מעבר לזה הוא מתחבר לכולם אפילו לבת שלי בת השנה, נעים מאוד,מתפנק שם ראש וכו'....
אני אומרת לך שאני כל כך נהנית מהתוכי הזה שחשבתי על להביא לו נקבה, למרות שהבנתי שנקבות הן פחות חמודות מהזכרים....
ברמת העיקרון אנו מאוד נהנים ממנו הוא מקסים!!!!!!!!!!!
ממליצה בחום

נורית
אם את רוצה שהוא יתחבר לכל המשפחה את חייבת להתמיד ושכולם ישחקו איתו יום יום.אחרת הוא יתרגל רק למי שמטפל בו .
אני בטוח שתהנו ממנו הם תוכים מדהימים .שלא תשלי את עצמך הוא ירעיש ועוד איך ירעיש אין תוכי גדול שלא מרעיש . בעיקר בבוקר ובערב
בהצלחה
שוני.
אם את רוצה שהוא יתחבר לכל המשפחה את חייבת להתמיד ושכולם ישחקו איתו יום יום.אחרת הוא יתרגל רק למי שמטפל בו .
אני בטוח שתהנו ממנו הם תוכים מדהימים .שלא תשלי את עצמך הוא ירעיש ועוד איך ירעיש אין תוכי גדול שלא מרעיש . בעיקר בבוקר ובערב
בהצלחה
שוני.
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
שוני היי
לא יודעת לגבי הרעש... כבר שמעתי מגדלים של אקלקטוסים שמדברים על שקט ותוכי נוח מאוד....
גם בכל המאמרים עליהם כתוב ואני מצטטת "לוקח זמן להתרגל לאופיים השקט"...
כך שלגבי הרעש כביכל שהם עושים זה קצת מוטל בספק ותלויי בתוכי עצמו, בכל אופן כרגע הוא מקסים...
רציתי להשיג עוד קצת חומר עליו ולצערי לא כל כך עזרו לי....
לא יודעת לגבי הרעש... כבר שמעתי מגדלים של אקלקטוסים שמדברים על שקט ותוכי נוח מאוד....
גם בכל המאמרים עליהם כתוב ואני מצטטת "לוקח זמן להתרגל לאופיים השקט"...
כך שלגבי הרעש כביכל שהם עושים זה קצת מוטל בספק ותלויי בתוכי עצמו, בכל אופן כרגע הוא מקסים...
רציתי להשיג עוד קצת חומר עליו ולצערי לא כל כך עזרו לי....