ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

2 גוזלים יצאו מהתא

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

ninka
בקיעה
בקיעה

Re: 2 גוזלים יצאו מהתא

שליחה על ידי ninka »

הם נורא מהירים..כבר השלישי מנסה לצאת מהתא הטלה.לכן כשהם יגמלו אז הם יהיו באותו כלוב לזמן מסויים..אני רוצה שהם לא יפחדו מבני אדם...ולהרגיל כבר את כולם...או שמי שיקנה גוזל כבר ירגיל תגוזל לבד? נורא קשה לבחור...2 הבכורים עם אופי ממש ממש נוח...והתכלת היםה נשכן קטן...עדיין לא יודעת עם לבחור לפי אופי או יופי . ותודה בקשר לחלון! מזה הכי חוששת! תריסים קצת סגורים יספיק? או שצריך לסגור לגמרה? למרות שבנתיים הם רק יצאו אז עןד כמה ימים אתחיל להקפיד על החלונות..יהיה בסדר? אויש ועוד שאלה...שמתי לב שיש לי נטיה לנשק...אז גם תגוזלים אני מנשקת בראש...זה בסדר או לא מומלץ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לסגור לגמרי את החלונות. הם מתחילים לעוף באופן פתאומי ולרוב זה לכיוון חלונות פתוחים.
לגבי נשיקות, אין שום בעייה, גם אני ולאה מנשקים את הגוזלים על המקור ובראש אבל לא בפה. הפה שלנו מכיל חיידקים ואין צורך
שהגוזל יגע ברוק.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

הא אוקיי...ואי עכשיו אני בלחץ...

תודה!

ומה בקשר לתוכונים? האם מי שיקנה תגוזל ירגיל אותו אליו? או שאני ארגיל את כולם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם את מתכוונת למוכרם כתוכים האכלת יד שאינם מיועדים לריבוי עלייך להרגילם. כך יהיה להם קל יותר להסתגל למגדל החדש והם יהיו פחות בלחץ. אם אתץ מתכוונת למוכרם לריבוי אין צורך להרגילם למגע.
בכל מקרה עדיף להרגילם לקירבת בני אדם ומגע אם אפשר.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

ארגיל את כולם :). התוכון שיצא חזר לתא הטלה..למה?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הם יצאו ויחזרו. בטוח להם בתא וחמים להם. הוא יצא שוב. לעיתים ההורים כבר מסלקים אותם ואפשר לשמוע ציוצים
חזקים מהתא ולפעמים הם עוזבים לבד.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

הא אוקיי! זה נראה כלכך מתוק .. נראה לי שגם סוף סוף בחרתי תגוזל שאני רוצה :))

וסתם לשמוע דעה..הינה שני הבכורים..איך הם? נראה לי שאני רוצה להשאיר לעצמי תכהה אך מתלבטת אולי להשאיר את היחידי שיצא תכלת..את מי להשאיר? :((( הצהוב אני גם אוהבת אותו..הוא יפה וחמוד כזה באופי...הם יצאו תוכונים רגילים שרואים כאלה מלא בחנויות או שטחד מהם ״מיוחד״ בצבע?

http://xn--gebzbbce.co.il/6b4

http://xn--gebzbbce.co.il/6b5

http://xn--gebzbbce.co.il/6b6

http://xn--gebzbbce.co.il/6b8
סמל אישי של משתמש
רענן
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: raanan

שליחה על ידי רענן »

אין כזה דבר זה או זה תבחרי לפי הלב מה שיותר מתחברת תמונה
בכל מקרה יהיו לך עו הרבה נסיונות בהמשך ...תמונה
תמונה Sun Conure
תוכים מגדלים באהבה תמונה
תמונהאו לא מגדלים כלל!
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

לצערי מתחברת לכולם .. אבל נוטה נראה לי לכהה..אבל גם לצהוב.ומצד שני התכלת מהמם .. אבל אין לי רגש אליו כי הוא הלפני האחרון..אז לא ניקשרתי אליו עדיין.. עוד מרימה תמכסה והקטנטנים מסתכלים עלי,אני נמסה :)
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

בתקווה שעדיין לא נימאסתי...איך אפשר לחברת את הגוזלים עם הם כבר עפים? הם ניתקעים בארונות וקירות...ואחד עף לי מהחלון ובמזל מצאתי אותו.. בחרתי גם את הגוזל שאני רוצה..אבל יש לי הרגשה שהוא לא אוהב אותי...אולי כי אני ״מציקה״ לו יותר מכולם..והאימא כשהיא רואה שאני מלטפת אותם אז היא נושכת אותי או את הגוזלים. ועוד דבר עש גוזל אחד שעולה לי על היד,מנסה אוכל חדש ואוכל כמה שאביא לו.. ואפילו אכל דוחן שהבאתי לו וקוסקוס. ואילו זה שאני רוצה לא מנסה כלכך...ולא בא אלי...אפילו נוטה להגיד שהוא הולך ממני...זה רמז לזה שהוא אכן לא אוהב אותי?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”