ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלובים של?
מנהל: מפקחים
Re: הכלובים של?
אלי המלך בניה יפיפיה הפשטות שבבניה עושה את הכלוב למיוחד תאווה פשוט תאווה לעינים ליראות אדם לוקח חומר גלם ולהפוך אותו למוצר גמור באיכות גבוהה מאוד אהבתי בטירוף

השמים אינם הגבול
הכלובים עושים רושם נהדר.
וכרגיל לי יש רק שאלה קטנה.איפה משיגים 2 פלטות ב-150 ש"ח

באיזור שלי תשיג רק פלטה אחת, וזה לא מצחיק.

סוד המקצוע הוא רשת לא אוכלת ולא שוטה יש מלאים משנה שעברה . היום מחיר לרשת הוא 80 שקל חדשים

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="148";p="13272"]הכלובים עושים רושם נהדר.

[/quote]
זה המחיר.
אני קניתי רשת צפופה ועבה יותר והורידו לי בבית, כל רשת 90 שקל.

[/quote]זה המחיר.
אני קניתי רשת צפופה ועבה יותר והורידו לי בבית, כל רשת 90 שקל.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אווה קניתי 5 רשתות אצל נילי בפ"ת כל רשת עלתה לי 63 ש"ח,האמת שהם מוכרים בכמות של 20 יח' אבל בכל זאת הפקידה הנחמדה שם נתנה לי.
איך הגיעו למחירים שאת מדברת עליהם אני לא יודע.
איך הגיעו למחירים שאת מדברת עליהם אני לא יודע.
אני רציתי להציע למישהו את נילי ,ששאל איפה קונים רשתות , כי כשעבדתי בפינת החי קניתי אצלם .גם קניתי כמות משהו כמו 40 פלאטות, והביאו לנו לכאן.לפני כ-12 שנה המחיר היה חצי ממה שהיום.
ההסבר שכולם נותנים למחירים הגבוהים שהסינים קנו בשנים האחרונות את כל מלאי הברזל במערב והמחירים זינקו. סיפורי סבתא שהמשווקים מנצלים.
אפילו שבונים לאולימפיאדה משהו בכל זאת השאירו למערב
ההסבר שכולם נותנים למחירים הגבוהים שהסינים קנו בשנים האחרונות את כל מלאי הברזל במערב והמחירים זינקו. סיפורי סבתא שהמשווקים מנצלים.
אפילו שבונים לאולימפיאדה משהו בכל זאת השאירו למערב

אווה מחירי הברזל נקבעים עפ"י הביקוש כמו בכל מוצר אחר,כשאני רכשתי ברזל(פחים מגולוונים) המחירים היו 450$ לטונה ולאחר מכן אף הגיעו ל 1100$ לטונה
היו תנודות רציניות במחירים,אך המחירים היו זהים אצל כל ספקי הברזל,אין שום סיבה שנילי ימכרו במחיר של 60-70 ש"ח ואחרים ב-150 ש"ח זה כבר
לא הגיוני,העובדה היא שעוזי קנה מספר פלטות מספק אחר במחיר של 90 ש"ח לפלטה כולל הובלה,מחיר זהה לנילי מאחר והרשת שעוזי קנה צפופה יותר ומשקלה
גדול יותר,כך שזהו המחיר שצריך להיות.
היו תנודות רציניות במחירים,אך המחירים היו זהים אצל כל ספקי הברזל,אין שום סיבה שנילי ימכרו במחיר של 60-70 ש"ח ואחרים ב-150 ש"ח זה כבר
לא הגיוני,העובדה היא שעוזי קנה מספר פלטות מספק אחר במחיר של 90 ש"ח לפלטה כולל הובלה,מחיר זהה לנילי מאחר והרשת שעוזי קנה צפופה יותר ומשקלה
גדול יותר,כך שזהו המחיר שצריך להיות.
אווה את מתכוונת לפלטה 2 מטר על מטר ?
ניתן להשיג אותם בשוק כפר קאסם חלק מוכרים אותם ב60 ש"ח חלק ב80 ש"ח
או בני'לי בפתח תקווה כמו שציינו שם הבעיה שם שצריך להזמין כמות ,אולי ישתלם לעשות הזמנה משותפת/מרוכזת
אפשרי גם אצל דב לנאדו מכפר אז'ר חושב שגם הוא מוכר פלטות
אם זה לפלטה אחת או שתיים עדיף לחפש ממגדלים פרטים אולי נשאר להם טיוטה והם יכולים למכור.
בהצלחה
ניתן להשיג אותם בשוק כפר קאסם חלק מוכרים אותם ב60 ש"ח חלק ב80 ש"ח
או בני'לי בפתח תקווה כמו שציינו שם הבעיה שם שצריך להזמין כמות ,אולי ישתלם לעשות הזמנה משותפת/מרוכזת
אפשרי גם אצל דב לנאדו מכפר אז'ר חושב שגם הוא מוכר פלטות
אם זה לפלטה אחת או שתיים עדיף לחפש ממגדלים פרטים אולי נשאר להם טיוטה והם יכולים למכור.
בהצלחה