ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הגוזלים הראשונים שלי!
מנהל: מפקחים
Re: הגוזלים הראשונים שלי!
תודה רבה על התגובות הרבות!!!
דבר ראשון, כפי שרמי אמר הגוזלים אכן עדיין מואכלים ע"י אימם ולכן איני יכול לקבוע את כמות המזון שיקבלו.
נראה לי כאילו יש כתבמים שחורים (לא בדיוק שחורים) על קצת מקומות בגוף?
האם יכול להיות שההורים או שהשכן שלפעמים דוגר עליהם מכים אותם? בתא אין שום דבר שיכול לסכן את הגוזל מלמד הריח של צואתם.
בנוסף יש להם 2 אחים שאחד מהם נראה קטן במיוחד- הוא חי והוא לא יכול להיות מהטלה אחרת ואיני יכול לצלם אותו מכיוון שזה מאד מפריע להורים שאני מצלם... שטח פרטי
.
אני יודע שיש פיגור שבו הראש של הגוזל גדל וגופו פחות ואני יודע שזה קורה כתוצאה מתזונה לא מספיקה, אך אני נותן להם הכל: תערובת מוכנה לקוקוטיילים, תערובת השרייה כל יום וירקות (אני כמעט ולא נותן פירות).
סליחה על המגילה, ותודה רבה לכם, אלי אווה ורמי על התמיכה.
עמית.
דבר ראשון, כפי שרמי אמר הגוזלים אכן עדיין מואכלים ע"י אימם ולכן איני יכול לקבוע את כמות המזון שיקבלו.
נראה לי כאילו יש כתבמים שחורים (לא בדיוק שחורים) על קצת מקומות בגוף?
האם יכול להיות שההורים או שהשכן שלפעמים דוגר עליהם מכים אותם? בתא אין שום דבר שיכול לסכן את הגוזל מלמד הריח של צואתם.
בנוסף יש להם 2 אחים שאחד מהם נראה קטן במיוחד- הוא חי והוא לא יכול להיות מהטלה אחרת ואיני יכול לצלם אותו מכיוון שזה מאד מפריע להורים שאני מצלם... שטח פרטי
.אני יודע שיש פיגור שבו הראש של הגוזל גדל וגופו פחות ואני יודע שזה קורה כתוצאה מתזונה לא מספיקה, אך אני נותן להם הכל: תערובת מוכנה לקוקוטיילים, תערובת השרייה כל יום וירקות (אני כמעט ולא נותן פירות).
סליחה על המגילה, ותודה רבה לכם, אלי אווה ורמי על התמיכה.
עמית.
בשעה טובה.
מאחלת לך הרבה הצלחה בגידולם והחתמתם.
מאחלת לך הרבה הצלחה בגידולם והחתמתם.

חוץ ממש ששלחתי לך באישי
"מיני הדוחן השונים עשירים בזרחן, ברזל, סידן, ויטמין B2 וויטמין B3. זרעי הדוחן משמשים תחליף לחיטה (לאלרגיים לגלוטן - חולי צליאק). הזרעים מכילים לציטין, חומצה פיטית וחומצות אמינו, ועשויים להוריד את רמת הכולסטרול והסיכון לסרטן."
בהצלחה חבר
"מיני הדוחן השונים עשירים בזרחן, ברזל, סידן, ויטמין B2 וויטמין B3. זרעי הדוחן משמשים תחליף לחיטה (לאלרגיים לגלוטן - חולי צליאק). הזרעים מכילים לציטין, חומצה פיטית וחומצות אמינו, ועשויים להוריד את רמת הכולסטרול והסיכון לסרטן."
בהצלחה חבר

בני כמה הם נראים לכם בתמונות (אני יודע בדיוק בני כמה הם, הבעייה היא שראיתי תמונה של גוזל הרבה יותר גדול של קוקטייל שכתוב שהם באותו הגיל).
תודה רבה ,עמית.
תודה רבה ,עמית.