ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בועות בצואה
מנהל: מפקחים
Re: בועות בצואה
כן תפסיקי עם הפירות והירקות במיוחד ממלפפון כי הוא עושה שלשולים ואם את לא תביאי לתוכי פירות וירקות שבוע לא יקרה לו כלום גם לי קרה כזה דבר שהתוכי לא אהב פירות וירקות עד שהרגלתי אותו אז בקיצור אל תביאי לו שבוע ונראה תוצאות
אני לא ממליץ כרגע לתת מזון ביצים ומזון חדש, תחכי לראות שהכל בסדר עם הלשלשת ואחר כך תעשי שינויים במזון.
את המזון ביצים אפשר לפזר על ההשרייה אם את נותנת ( ואם לא אז חבל) ועל ירקות לחים. אפשר גם בכלי נפרד אם התוכי אוכל זאת כך.
את המזון ביצים אפשר לפזר על ההשרייה אם את נותנת ( ואם לא אז חבל) ועל ירקות לחים. אפשר גם בכלי נפרד אם התוכי אוכל זאת כך.
מה עדייף לתת השרייה או הנבטה?
ואיזה דברים שמים בהשרייה? כמה? וכמה שמים?
תמיד מתעצלת לקחת יוזמה,לשאול ולהכין לו... הפעם אכין ובנוסף העלה תמונה לחוות דעת
. מה שאכין לסנגל יהיה אפשרי לתת גם לתוכונים קצת?
ואיזה דברים שמים בהשרייה? כמה? וכמה שמים?
תמיד מתעצלת לקחת יוזמה,לשאול ולהכין לו... הפעם אכין ובנוסף העלה תמונה לחוות דעת
הנבטה טובה ובריאה יותר מהשרייה. כדי לדעת אלו רכיבים כדאי לשים ולהנביט היכנסי לרשימה בקישור הבא:
הנבטה / השרייה לתוכי
מאמרים כיצד מכינים השרייה / הנבטה
הנבטה / השרייה לתוכי
מאמרים כיצד מכינים השרייה / הנבטה
[HIGHLIGHT=#NaNffff]
ראיתי היום בבוקר שהצואה של הסנגל ממש נוזלית.. אבל בהמשך היא הייתה תקינה לחלוטיין,הוא אכל היום כופתיות,קצת אגס,קצת גזר,וחתיכת חטיף ציפס שהוא גנב ואכל בהנהת יתר. החלטתי לתת היום קצת פרי וירק כי לא ראיתי בועות כשהפסקתי לתת. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]ושוב ראיתי עכשיו בשעה האחרונה אצל הסנגל הצואה נוראה מימית...בחמש דקות הוא עשה את צרכיו כשהפעם השלישית זה היה נראה כמו פיפי ממש כמו שלשול...האם עלי לדאוג? אני ממש דואגת.[/HIGHLIGHT]
והינה תמונה מלפני כ10 דקות
ראיתי היום בבוקר שהצואה של הסנגל ממש נוזלית.. אבל בהמשך היא הייתה תקינה לחלוטיין,הוא אכל היום כופתיות,קצת אגס,קצת גזר,וחתיכת חטיף ציפס שהוא גנב ואכל בהנהת יתר. החלטתי לתת היום קצת פרי וירק כי לא ראיתי בועות כשהפסקתי לתת. [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#NaNffff]ושוב ראיתי עכשיו בשעה האחרונה אצל הסנגל הצואה נוראה מימית...בחמש דקות הוא עשה את צרכיו כשהפעם השלישית זה היה נראה כמו פיפי ממש כמו שלשול...האם עלי לדאוג? אני ממש דואגת.[/HIGHLIGHT]
והינה תמונה מלפני כ10 דקות
כדי לראות בבירור תשימי נייר לבן כמו נייר של מדפסת.
לא לתת חטיף צ'יפס זה עלול להזיק. בחטיפים יש מלחים וחומרים מזיקים.
לא לתת חטיף צ'יפס זה עלול להזיק. בחטיפים יש מלחים וחומרים מזיקים.
עכשיו שוב הצואה חזרה לקדמותה אבל הבועות נישארו..מה לעשות?
אני אשים על ניר אפיה כשאקח אותו שוב.
בדרך כלל אני מביאה ביום שישי חצי בוטן אבל קלוי,לפעמים במבה אחת או חתיכה קטנה של עוגיה/ביסקוויט. וכמובן אגוזים לא קלוים פה ושם עם כי לדעתי אני לא יודעת גבולות. ויש מצב שאני מביאה את הדברים האלה יותר מפעם בשבוע. אתמול נתתי במבה אחת,פעמים חתיכת עוגיה,ובוטן שלם..הבאתי חצי כזה ואז חצי...במהלך היום נתתי ונתתי ופתאום כשאני רושמת את זה פה וזה רשום ולא רק זכור בראש זה המוןןןןן! איך נותנים? מה הכמויות? שבסוף לא יהיה לי תוכי חולה ושמן.
אני אשים על ניר אפיה כשאקח אותו שוב.
בדרך כלל אני מביאה ביום שישי חצי בוטן אבל קלוי,לפעמים במבה אחת או חתיכה קטנה של עוגיה/ביסקוויט. וכמובן אגוזים לא קלוים פה ושם עם כי לדעתי אני לא יודעת גבולות. ויש מצב שאני מביאה את הדברים האלה יותר מפעם בשבוע. אתמול נתתי במבה אחת,פעמים חתיכת עוגיה,ובוטן שלם..הבאתי חצי כזה ואז חצי...במהלך היום נתתי ונתתי ופתאום כשאני רושמת את זה פה וזה רשום ולא רק זכור בראש זה המוןןןןן! איך נותנים? מה הכמויות? שבסוף לא יהיה לי תוכי חולה ושמן.
לא נותנים במבה, חטיפים, צ'יפס מזונות מעובדים עוגיות וכו' וכו'.. רוצים לקצר את חייו של התוכי תמשיכו לתת.
כשמתחילות בעיות בכליות ובכבד לא מקשרים את זה למזון האסור.
כמות המלחים שיש בתפוצ'יפס לתוכי עלולה לגרום לו לכשל בכליות, זה כאילו את אוכלת כף מלח בכל פעם ואפילו יותר.
יש כל כך הרבה מזונות טבעיים שיכולים להינתן כצ'ופר ובכל זאת נותנים מזון שאינו בריא וחבל.
אני לא שולל שהבועות הינם כתוצאה מהג'נק פוד שהתוכי אוכל וגורמים לו לבעיות במחזור הדם ובכליות.
כשמתחילות בעיות בכליות ובכבד לא מקשרים את זה למזון האסור.
כמות המלחים שיש בתפוצ'יפס לתוכי עלולה לגרום לו לכשל בכליות, זה כאילו את אוכלת כף מלח בכל פעם ואפילו יותר.
יש כל כך הרבה מזונות טבעיים שיכולים להינתן כצ'ופר ובכל זאת נותנים מזון שאינו בריא וחבל.
אני לא שולל שהבועות הינם כתוצאה מהג'נק פוד שהתוכי אוכל וגורמים לו לבעיות במחזור הדם ובכליות.
אפסיק לתת מהיום. מה אפשר לתת חוץ מפירות וירקות?
פיצוחים לא קלויים , השרייה ... ויש לך פה כמה מתכונים שאפשר לתת לתוכי בכיף : http://www.tukinfo.com/category/parrots ... 7%99%D7%9D